Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Црвена звезда - БАТЕ 2:1 (1:1) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је и у последњој утакмици на припремама у Турској остварила тријумф. Наши фудбалери су головима Џошуе Паркера славили победу над екипом БАТЕ Борисов резултатом 2:1.

Терен: спортски комплекс "Корнелија"
Судија: Сергеј Деренов (Молдавија)
Стрелци: Паркер у 13' и 50' за Црвену звезду, а Радијонов у 10' за БАТЕ.

Црвена звезда: Рајковић, Цветковић, Павићевић, Лазић, Анђелковић, Ковачевић, Босанчић, Савићевић, Гаврић, Лазовић, Паркер.

БАТЕ: Сороков, Лихтарович, Милуновић, Жанерчик, Младеновић, Карњицки, Риос, Стасевич, Бага, Палаков, Родијонов.Јака киша која је падала уочи утакмице и наквашен терен нису сметали фудбалерима да прикажу допадљив фудбал. Екипа БАТЕ-а је дошла до рпедности у раној фази утакмице. Играо се 10. минут када је након корнера Радијонов био најспретнији, и успео да погоди мрежу Рајковићевог гола. Ипак, одговор Звезде био је маестралан. Само три минута касније, Лазовић је центрирао са десне стране, а Паркер главом погодио мету и донео Звезди изједначење.

Ненад Гаврић је потом могао да постигне гол након грешке одбране, али иако је испред себе имао само голмана, са десетак метара је шутирао преко гола. Гаврић је имао прилику и у финишу певог полувремена, за коју се сам изборио - шутирао је из окрета, али преко гола. И БАТЕ је могао до вођства у 44. минуту, када је након шута са 19 метара погођена статива.

Милош Босанчић је у последњем минуту првог периода зарадио жути картон, а уједно и повреду. Милош је одиграо првих неколико минута наставка, али убрзо га је заменио Михаило Ристић. Пре те измене, Црвена звезда је стигла до предности. Играо се 50. минут, голман Сороков је желео да испуца лопту у поље, али није био довољно брз и Гаврић је успео да изблокира његов ударац. Лопта се, потом, одбила право до Паркера, којем није било тешко да по други пут на мечу погоди.

И Црвена звезда је погодила стативу на овој утакмици. Слободан ударац са 25 метара извео је Михаило Ристић, али није имао среће Звездин фудбалер да затресе мрежу - погодио је само оквир гола. Након тога, БАТЕ се "тргао", и озбиљно запретио у два наврата, али је Рајковић у обе ситуације био на висини задатка. Рајковић и Ристић су били и највише запажени фудбалери у наставку утакмице. Наш голман који је понео капитенску траку на овом мечу, истакао се сјајном парадом у 81. минуту, након покушаја из слободног ударца. Са друге стране, Ристић је претио у два наврата, али није успевао да погоди оквир гола.

До краја утакмице виђена је још једна измена - у 80. минуту, стрелца оба гола за црвено-беле Паркера је заменио Орландић. Ипак, до краја меча није било промене резултата, па је Црвена звезда циклус припрема у Турској завршила победом.

У недељу, 15. фебруара, фудбалери Црвене звезде враћају се за Србију.

Извор: Званични сајт ФК Црвена звезда


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ