Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Нема мирног зимског сна за Звезду, Јовановић шокирао шампиона у 89. минуту - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена Звезда имала вођство, теренску иницијативу и шансе, али на крају освојила само бод против Лучанаца

Младост – Црвена звезда 1:1 (0:1)
Стрелци: 0:1 – Печник у 14. минуту, 1:1 – Јовановић у 89. минуту.
Стадион Младости. Гледалаца: 3.000. Судија: Роберт Киш Чепеги. Помоћници: Дејан Петровић и Немања Петровић.
МЛАДОСТ: Крзнарић, Марковић, Милуновић, Зоњић, Ненадић, Радин, Адамовић, Пешић, Тешић, Милосављевић, Живадиновић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Павићевић, Планић, Јовановић, Мијаиловић, Ковачевић, Босанчић, Печник, Гаврић, Лазовић, Деспотовић.Какав шок у Лучанима за Црвену звезду! Младост је у 89. минуту извела један од ретких напада, била је то сјајна контра у којој је Саша Јовановић донео изједначење и бод домаћину.

Надали су се навијачи црвено-белих да ће макар сачувати четири поена минуса у односу на Партизан пред зимску паузу, али су платили високу цену бројним промашајима.

Црвена звезда је била бољи ривал у првом полувремену, имала је посед лопте, теренску иницијативу и више прилика. Већ у четвртом минуту тражили су Београђани једанаестерац, кад је Лазовић пао у шеснаестерцу ривала, али чини се да је арбитар био у праву кад је показао да се игра настави.

Лучанци су у два наврата покушали да угрозе Рајковића, најпре је то учинио Живадиновић у деветом минуту, а само минут касније ударац је опробао и Ненадић, бивши првотимац Звезде, али није било опасности по гол Звезде.

У 14. минуту догодио се тренутак одлуке. Градила је Звезда напад, Босанчић је послао лопту ка Нејцу Печнику, Словенац је направио неколико корака и шутирао са 22-23 метра у доњи десни угао гола Крзнарића за вођство црвено-белих – 1:0.

На том таласу гости су наставили, имали су још неколико добрих прилика да дуплирају предност у првом полувремену. У 29. минуту Лазовић је одлично центрирао после продора по десној страни, а Гаврић је у паду захватио лопту главом и послао је за мало поред гола Лучанаца.

У 45. минуту после неспретне интервенције одбране Младости, лопта је дошла до Лазовића, а овај је покушао да пласира лопту поред Крзнарића, који је у овом дуелу изашао као победник.

У наставку је ритам опао, а томе је кумовао и изузетно тежак терен. Могла је Црвена звезда можда да реши све дилеме у 56. минуту.

Тада су домаћи оставили самог Мијаиловића на 17 метара од гола, овај је најпре оклевао, али је потом упутио ударац десном ногом и погодио стативу. У наставку акције Босанчић је проиграо Печника, али је Словенац шутирао високо преко гола.

У 60. минуту после корнера Босанчића Вукашин Јовановић је био највиши у скоку, али је послао лопту поред гола Крзнарића. Исти играч је опробао ударац и ногом у 72. минуту, али поново није погодио.

Све Звездине промашаје казнио је у 89. минуту резервиста Саша Јовановић. Извела је сјајну контру Младост, лопта је дошла до Јовановића који је умакао одбрани Звезде и потом лако пребацио истрчалог Рајковића – 1:1.

Недуго потом Киш Чепеги је означио крај меча. Био је то знак за велику радост фудбалера Младости и разлог за бригу навијача Црвене звезде.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ