Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Партизан - Црвена звезда 1:0 (0:0) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Фудбалери Црвене звезде поражени су у 147. вечитом дербију резултатом 1:0.

Стадион: Партизана
Гледалаца: 25.000
Судија: Милорад Мажић (Врбас)
Стрелци: Дринчић у 77. минуту.

Партизан: Лукач, Волков, Ћирковић, Станковић, Вулићевић, Илић, Дринчић, Илић, Грбић, Лазовић и Шкулетић.
Резерве: Живковић, Петровић, Марковић, Нинковић, А. Живковић, Пантић, Којић.

Црвена звезда: Рајковић, Печник, Павићевић, Лазић, Мијаиловић, Ковачевић, Ристић, Босанчић, Гаврић, Лазовић, Јовић.
Резерве: Кахриман, Планић, Гогић, Аврамовски, Катаи, Деспотовић, Ракић.


Чини се да је младом тиму Црвене звезде требало неко време да "уђе" у утакмицу. Почетак је припао Партизану, иако осим неколико полуприлика Шкулетића домаћин није озбиљно запретио Рајковићевом голу. Прекретница у првом полувремену био је контранапад Звезде, када је Босанчић претрчао пола терена са лоптом, упослио Лазовића на боку, а овај уочио одличну кретњу Јовића и послао му идеалну лопту, али Звездин млади нападач са неколико метара шутира преко гола. Као да је ова акција показала младом тиму Црвене звезде да може до гола, те је до краја полувремена Црвена звезда била опаснији ривал. Још једну добру прилику имао је Јовић, а овога пута је његову сјајну кретњу уочио Босанчић, али Лука није успео да захвати лопту на прави начин. Партизан је запретио са дистанце шутем Ћирковића, али је Рајковић био на висини задатка. Такође је и Шкулетић главом покушао у финишу првог полувремена. Са друге стране, Црвена звезда је у неколико наврата секла нападе противника, и из полуконтри претила преко Печника и Лазовића, али није било промене резултата.

Очекивало се да Звезда настави оно што је започела у другом делу првог полувремена. Иако је виђен добар фудбал и веома борбена утакмица на обе стране, након изласка Луке Јовића у 65. минуту, Црвена звезда није успела да до краја меча створи нити једну прилику. Домаћин је био растрчанији, и све чешће је претио преко Шкулетића којем је Рајковић одбранио неколико шутева из добрих ситуација. Ипак, Партизан је једини гол на утакмици постигао након прекида. После још једне неуспешне одбране аута, фудбалер Партизана је оборен на ивици казненог простора са десне стране, а Дринчић је веома снажним ударцем погодио мрежу до тада одличног Рајковића, у 77. минуту. Тек тада су у игру ушли Катаи и Аврамовски, али нису успели да промене ток меча, па је домаћин утакмицу привео крају. Црвена звезда није успела озбиљно да запрети у другом полувремену, па је резултат остао непромењен.

Извор: http://crvenazvezdafk.com/


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ