Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда губила 15 разлике, па славила у дербију! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Партизан – Црвена звезда 72:75 (20:16, 23:12, 10:22, 19:25)

Дворана: „Пионир“. Гледалаца: 5.800. Судије: Белошевић, Обркнежевић, Мажић.

ПАРТИЗАН: Тепић 6, Ловерњ 10, Павловић 20, Дало, Милутинов, 13, Богдановић 9, Гагић 2, Мусли 3, Шалић, Андрић, Безбрадица, Бертанс 9.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митровић, Лазић 7, Блажич 11, Симоновић 10, Марјановић 15, Раденовић 17, Катић 2, Нелсон 7, Џенкинс 4, Липовиј, Тејић, Драгићевић 2.

Одиграо је Партизан сјајно прво полувреме, чинило се да Звезди неће бити спаса. Водили су црно-бели са 15 поена предности на полувремену, али су потом црвено-бели одреаговали на прави начин и начинили велики преокрет, за трећу овосезонску победу против Партизана, прву у Супер лиги Србије.

Водила је Звезда са 9:5, држала предност до 14:12, али је потом Партизан, предвођен изврсним Сашом Павловићем, заиграо сјајно. Црно-бели су брзо стекли предност, већ до истека прве четвртине имали су „плус четири“ (20:16).

Потом је уследио фантастичан други период за екипу Душка Вујошевића, за одушевљење на црно-белом делу трибина. Све је полазило за руком шампиону, који је до полувремена отишао на већ поменутих „плус 15“ (43:28).

Мало ко је тада очекивао да ће доћи до преокрета. Али, Звезди је била довољна једна четвртина да се врати у меч. Сјајна игра у одбрани и одлични Раденовић и за тили час црвено-бели су поново били у игри, на уласку у последњих десет минута имали су само три поена заостатка (51:48).

Имала је Звезда прилику да изједначи вћ шест минута пре краја, али је Џенкинс промашио отворен шут за три поена, а у контри је Павловић вратио разлику свом тиму (59:54). Узео је тад Радоњић тајм-аут и испоставило се да је поделио корисне савете. Симоновић је тројком вратио наду свом тиму (61:59), а Нелсон је донео изједначење после дуго времена (61:61).

Имао је Партизан још једном предност, после тројке Богдановића (68:65), па и четири поена вишка кад је Ловерњ покупио „отпадак“ испод коша ривала (70:66). Ни то није било довољно црно-белима да мирно приведу меч крају.

Имао је своју одличну ролу тад Блажич, који је најпре погодио тројку, а потом изнудио пети фаул Павловића (неспортска лична грешка), уз признат погодак за вођство (71:70).

Ни Звезда није искористила прилику да можда већ тада преломи меч. Промашпио је Словенац додатно слободно бацање, а потом његови саиграчи нису искористили три везана напада!

Ипак, узварио је истом мером Партизан, Бертанс је најпре промашио за два, потом у још једном нападу и тројку. Уследила је сурова казна, нова тројка Симоновића за 74:70 на 18,3 секунди до краја.

Вујошевић је затражио тајм-аут, али су потом тројке промашили Бертанс, па Богдановић, те зицер Тепић, али му се лопта вратила у руке, а други пут је био прецизан (74:72).

Остало је још 5,2 секунде до краја, а овога пута је Радоњић затражио тајм-аут. Звезда је кренула са Партизанове половине, а на линију слободних бацања послат је Нелсон. Американац је погодио прво и промашио друго бацање (75:72).

Потом је неколико секунди изгубљено у борби за лопту Катића и Милутинова. Она је некако дошла до Бертанса, који је са звуком сирене покушао са готово читавог терена да донесе продужетак. Није успео, а то је био знак за ерупцију одушевљења Звездиних навијача.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ