Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда поново одиграла само полувреме за победу - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Паниониос – Црвена звезда 66:78 (21:19, 19:21, 12:14, 14:24)

Дворана: „Хеленико” у Атини. Гледалаца: 700. Судије: Луис Лопез (Португал), Роберт Виклицки (Чешка) и Давид Романо (Израел).

ПАНИОНИОС: Мекколум 15, Стаматис, Картер 15, Милбурн 8, Атанасулас 5, Батис 7, Скордилис 3, Ленгфорд 8, Мишел, Симтсак, Кирицис 5, Салустрос.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ребић, Лазић 4, Блажич 7, Симоновић 13, Марјановић, Раденовић 8, Катић 19, Тејић, Нелсон 14, Џенкинс 10, Стојановић, Драгићевић 3.

Била је Црвена звезде Телеком на мукама у Атини, због два црна периода без поена од по скоро пет минута, али држала се одличном одбраном и почетком последњег периода дефинитивно сломила ривала.

Паниониос је прецртан из борбе за осмину финала, док се мисија црвено-белих наставља после Кипа Кораћа, мечом против Нижњег Новгорода (12. фебруара) у коме је тријумф императив, по могућности преко 11 поена разлике.

Брејк у оваквом систему такмичења, уз победе код куће, често представља капитал вредан проласка даље. Међутим, ситуација у групи Црвене звезде веома лако би могла да буде изузетак који потврђује правило.

Према до сада виђеном, победа у Атини ће бити предуслов за равноправну борбу три тима, док ће коначан пласман зависити од кош разлике између њих. Нижњи и црвено-бели су тријумфално прошли кроз Атини, реално је и да то учини и Билбао.

Ипак, за ту причу има времена, а црвено-бели њен расплет дочекују у одличној позицији.

Меч пред свега 700 гледалаца је био готово пресликана са виђеним у Пиониру, пре осам дана. Темпо је био нешто бржи, ривали су мало дуже били поравнати, али сви кључни детаљи су били идентични.

Црвена звезда је добро отворила меч, Симоновић је у првом контакту са лоптом убацио тројку и све је кренуло на њену воденицу. Гости су успели да вежу неколико контранапада, спољна линија лако је пробијала одбрану, док су центри добили неколико употребљивих лопти. П

рактично, једини проблем је био превелики простор за Мекколума, најбољег стрелца Еврокупа.

А, онда су црвено-бели повукли ручну. После тројке Блажича за 19:13 у седмом минуту, почео је пост који је трајао готово пуних пет минута.

Паниониос је повео, али није у пуној мери казнио црне минуте гостију што је представљало увод у резултатску кацкалицу која је трајала до одласка на велики одмор.

Од минуса црвено-белих до тог тренутка треба издвојити 25 одсто шута иза линије 6,75 (12-3), наравно уз слабију одбрану и кризе у нападу.

Нелсон је трећи период отворио тројком, али испоставило се да су то били једини поени Црвене звезде за пет минута.

Нове црне мините црвено-бели су поново компензовали одбраном, колико год је то било могуће. Ипак, корак по корак, Грци су се одлепили на плус шест (49:43).

Међутим, убрзо су изашли из бонуса, што је помогло гостима да се помере са мртве тачке. Када се то догодило, Црвена звезда је направила серију 10:0 и имала прилику да направи још већи без (53:49). Али, није је искористила и изједначена трка је настављена.

Кључни атак гостију повео је синоћ сјајни Катић, уз Раденовића, најзаслужнији за добро обављен посао. Искусни центар је погађао и ухватио неколико важних лопти. Симоновић и Џенкинс су убацили тројке, али све је то дошло до изражаја због сјајне дефанзиве.

Црвена звезда је затворила све прилазе кошу и три минуте пре краја побегла на плус 11 (68:57). Било је то више него довољно да рутински приведе меч крају.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ