Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда са пола гаса до победе против Паниониоса - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Паниониос 84:64 (16:19, 23:16, 22:12, 23:17)

Дворана: „Пионир”. Гледалаца: 4.934. Судије: Борис Шулга (Украјина), Гентијан Ћићи (Албанија), Карлос Перуђа (Шпанија).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ребић, Блажич 11, Симоновић 18, Марјановић 10, Раденовић 6, Катић 7, Тејић, Нелсон 7, Џенкинс 16, Драгићевић 9.
ПАНИОНИОС: Мекколум 11, Дувњак 7, Картер 6, Милбурн 6, Атанасулас, Батис 7, Скордилис 6, Ленгфорд 9, Мишел 4, Симтсак 2, Кирицис 4, Салустрос 2.

Црвена звезда је дошла до лаке и очекиване победе против Паниониоса, уз лошу игру у првом и веома добру у другом полувремену. Одрадили су црвено-бели оно што се од њих очекивало, а на крају је грчки представник остављен на „минус 20”.

Имала је Звезда доста проблема на почетку меча. Слабо је функционисао напад, одбрана је била на још лошијем нивоу, а сасвим солидна екипа Паниониоса је то знала да искористи, па је у 4. минуту повела са 13:7, уз тројку Батиса.

Покушао је Радоњић тајм-аутом, потом увођењем Катића уместо Марјановића, али ни то није давало резултата. Да није било неколико добрих потеза Џенкинса, те тројке Нелсона Грци би имали више од три поена разлике после првог периода – 19:16.

Није Звезда играла претерано добро ни у другој четвртини, али је ипак било мало боље. То мало било је довољно да на полувреме оде са предношћу, против екипе која је без дилеме најслабија у овој групи.

Додуше, Атињани су се дуго држали у игри, а Звезда је повела тек после два искоришћена слободна бацања Блажича у 15. минуту (25:24). Међу најзаслужнијима за преокрет био је Рашко Катић, који је буквално сам брзо избацио ривала из бонуса.

А кад је погодио кош уз додатно бацање црвено-бели су имали и четири поена вишка (28:24). Паниониос је успео да се врати на тренутак, па чак и да опет поведе тројком Картера на 58 секунди до краја друге четвртине (35:34).

Ипак, Звезда је вратила предност, уз поене Драгићевића и кош и слободно бацање Џенкинса, који је био најефикаснији код црвено-белих.

Било је тада јасно да је Звезди мало потребно не би ли сломила ривала. И то се догодило на почетку треће четвртине, кад су домаћи направили серију од 11:0, а пробудио се тада и Бобан Марјановић, па је Звезда водила са 50:35.

Успели су при крају овог периода Грци да смање заостатак на 11 поена минуса (56:45), а одмах је Радоњић реаговао тајм-аутом. Звезда је поново имала мини-серију за тада максималних „плус 16” (61:45).

У последњих десет минута црвено-бели су „млели” ривала, до краја су славили са 20 поена разлике. Да није било неких грешака млађих играча и промашених бацања Ребића победа би била и убедљивија.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ