Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Драма, продужетак и испуштена победа Звезде против Панатинаикоса - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком – Панатинаикос 86:90 (26:22, 22:11, 8:15, 18:26, 12:16)

Дворана: „Пионир“. Гледалаца: 7.500. Судије: Сахин (Италија), Конде (Шпанија), Петернико (Италија).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Цветковић, Митровић 2, Лазић, Блажич 14, Симоновић 7, Марјановић 4, Раденовић 10, Катић 12, Ристић, Нелсон 1, Џенкинс 17, Шилб 19.

ПАНАТИНАИКОС: Брамос 9, Кари, Батист 13, Фоцис, Укић, Лазме 7, Маврокефалидис 7, Дијамантидис 12, Гист 2, Папас 26, Јанковић, Мачијулис 14.

Каква штета! Црвена звезда је била врло, врло близу подвига и победе над Панатинаикосом у трећем колу Евролиге, али чак ни „плус 15“ на полувремену, ни „плус седам“ пет минута пре краја, нису били довољни Београђанима. Звезда је „пала“ у продужецима“.

Нису црвено–бели почели меч на најбољи начин, пошто су гости повели са 11:6 уз сјајну ролу Батиста, који је постигао чак осам од тих 11 поена за госте.

Мучила се Звезда у организацији напада, па је Нелсон врло брзо морао ван игре, што се показало као одличан потез Радоњића. Ушао је Џенкинс и за кратко време постигао осам кошева (две тројке) и Звезда је преузела резултатску иницијативу (19:15). Ту разлику Београђани су задржали до краја прве деонице (26:22).

У другој четвртини експлодирала су чак три играча црвено–белих. Катић је после дуго времена заиграо на нивоу из прошле сезоне, па је поред три изгубљене лопте, погодио врло важне поене под самим обручем.

Симоновић је био сјајна подршка из другог плана, а шта рећи за Блажича. Словенац уноси невероватну енергију, увек је први у контрама, а тако је било и вечерас. Са осам везаних поена (две тројке) комплетирао је серију црвено–белих од 10:0 којом су отишли на чак „плус 15“ (48:33). Тим резултатом се и завршило првих 20 минута иако је Звезда имала прилику да се још мало одлепи. Панатинаикоса, осим у првој четвртини, није служио шут са дистанце, па је Звезда константно играла зону.

Такође, домаћи кошаркаши су одрадили сјајан посао у одбрани, онемогућивши чувени пик–ен–рол који форсира Дијамантидис, на коме су се мењала чак четири играча Звезде.

„Зелени“ у трећој четвртини показали колико су велика екипа. За мање од пет минута скоро су анулирали предност црвено–белих (48:45). Направили су серију од 12:0, која је проистекла из челичне одбране. Звезда често није успевала ни да шутне на кош, па је прве поене постигла тек на истеку петог минута треће деонице (хорог Раденовића).

Међутим, поново се разиграо Џенкинс, шутирао, вукао контре, рецепт којим је Звезда „млела“ госте у првом полувремену и за тили час је било „плус 10“ (56:46).

Једини расположени играч у екипи Панатинаикоса, поред свих звезда, био је мало познати Папас. Просто се поигравао са Звездином одбраном и углавном захваљујући њему Атињани су се враћали у игру, а тако је било у последњој деоници када је везао шест поена и смањио предност Звезде на 62:54.

Шут за три поена је госте морао да крене и кренуо их је у најгоре могуће време по домећина – у другој половини последње четвртине (погодили Мацијулис, Папас и Брамос). „Зелени“ су пришли на 66:63, два и по минута пре краја.

Срећа по Београђане је била та што је ПАО изашао из бонуса, па је њихов сваки фаул кажњаван пеналима, али то домаћи нису максимално искористили, углавном су били половични.

А, онда је Дијамантидис погодио тројку, Папас кош и додатно бацање за мук у „Пиониру“ – „зелени“ су повели са 69:67, минут и по до краја.

Ушло се у пенал завршницу, у којој су и гости промашивали, али је Звезда исхитрено завршавала нападе. Ипак, храбри Блејк Шилб је, после Дијамантидисовог половичног извођења пенала, десет секунди пре краја тројком преко руке донео Звезди продужетак – 74:74!

У додатних пет минута Звезда је ушла са зонском одбраном, што се показало као погрешан потез Радоњића, јер је ПАО везао две тројке и повео са 82:78 и ту разлику није испустио до краја упркос феноменалном Шилбу.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ