Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Напредак – Црвена Звезда 0:1 (0:0) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Фудбалери Црвене звезде и Напретка, уз подрку више од десет хиљада навијача на стадиону Младост, надметали су се у изванредном фудбалском амбијенту, али су сва три бода, на основу једног поготка, освојили „црвено-бели” из Београда. Напредак, која се бори да задржи статус суперлигаша, од првог момента играо је отворено са жељом да постигне гол, ипак није успео да затресе мрежу гостију и освоји макар бод.

Прву шансу за гол имали су гости, када је Короман, са двадесетак метара изванредно шутирао ка голу Стаменковића готово по земљи, али је крушевачки голман ухватио лопту. Минут касније узвратио је Гајић из Напретка, али гола није било. Наставило се жустро, па је само два минута касније расположени Јестровић са ивице шеснаестерца упутио лопту ка голу Напретка, која је фијукнула који центиметар изнад пречке. Онда се, у 20 минуту указала шанса Напретку Шљивић, није успео да стигне лопту коју је пропустио Ибрахима. У 28. минуту поново се истакао голман Напретка, када је избоксовао лопту коју је Милијаш одлично убацио са корнера. Добар ударац ка голу домаћина упутио је Јестровић и у 41. минуту, али замало преко гола.

Тек што је судија показао да ће се играти пет минута продужетака, јер су навијачи убацили летке на терен, велику шансу за Напредак је имао млади Павловић. Он је главом упутио снажан, али и непрецизан ударац ка голу Ранђеловића. Била је то, шанса, каква се не пропушта... Зато је, само два минута касније, уследила брза акција гостију. Короман се изборио у близини шеснаестерца Напретка за лопту и добацио је Јестровићу, који је снажно шутирао ка голу и затресао мрежу немоћног Ранђеловића.

У наставку Напредак је покушавао да изједначи, а Црвена звезда да повећа вођство. У 89. минуту у казненом простору Напретка неко је оборио Јестровића, али је судија био близу и показао да се игра настави.

Тренер Напретка Николић је после утакмице честитао победницима и изразио уверење да ће планирани бод његова екипа морати да узме некој другој екипи како би се успешно борила у наставку првенства.

– Моји играчи су се, ипак, мало уплашили од Црвене звезде, мада су пружили солидну партију. Наравно да нисмо задовољни овим резултатом, али публика је уживала у игри обе екипе, а Напредак је показао да заслужује статус суперлигаша, – рекао је тренер Напретка Николић.

И тренер Црвене Звезде Александар Јанковић имао је речи хвале за екипу домаћина:

– Играчи Напретка су се својски борили. Честитам екипи домаћина и још више публици и организатору на сјајном фудбалском амбијенту. Овако треба да изгледа српски фудбалски амбијент, – рекао је Јанковић.

СТАДИОН: Младост. ГЛЕДАЛАЦА: 10.000. СУДИЈА: Бошко Јованетић – Ужице. СТРЕЛАЦ: Ненад Јестровић (У 47). ЖУТИ КАРТОНИ: Јевђовић, Шљивић и Бабић (Напредак).

НАПРЕДАК: Стаменковић 6, Бабић 5 (од 45. Дуњић 5,5), Бранковић 6,5 , Ђорђевић 6, Гогић 6, Мијатовић 7, Павловић 5,5, Шљивић 5,,5, Јевђовић5,5, Гајић 5,5 (Бинић од 80. -), Петронијевић 5,5 (Тинтор од 74 - ).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић 7, Анђелковић 7, Милијаш 7, Короман 7 (Бурзановић од 90..) Тричковски 6,5 (Блажић од 81 -), Томовић 6,5 (Туторић од 90 -), Ибрахима 7, Нинков 6,5, Миловановић 7, Кастиљо 7, Јестровић 8.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Ненад Јестровић (Црвена звезда).


www.politika.co.yu


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ