Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Ђуровски до краја сезоне - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

После скоро свакодневних нагађања и спекулација, па и лажних информација у појединим медијима о наводном боравку познатог аргентинског тренера Ектора Купера у Београду, све дилеме у вези са решењем питања тренера Црвене звезде отклонио је њен председник Драган Стојковић Пикси. Дакле, Стојковић је коначно саопштио да након недавног неславног повлачења Душана Бајевића, до краја текуће сезоне неће бити ангажован фудбалски стручњак изван клуба.

– Бошко Ђуровски остаје до даљег тренер Црвене звезде. У претходном периоду је оправдао указано поверење и има пуну подршку руководства клуба. Када је Бајевић поднео оставку на место шефа стручног штаба, истакао сам да нећемо доносити исхитрене одлуке. Ђуровски је добио шансу, коју је искористио и екипу ће сигурно водити до краја сезоне. Тиме је питање тренера решено. Сада се у потпуности окрећемо одбрани оба трофеја на домаћој сцени. Надам се да ће Бошко као велики звездаш, али и фудбалери који су показали да имају победнички карактер, имати и даље велику подршку наших верних навијача, како би заједничким снагама остварили нове успехе – нагласио је Стојковић.

Званична одлука да екипу нашег најтрофејнијег клуба води до краја сезоне, Бошка Ђуровског је затекла у Сомбору, где су „црвено-бели” на мини-припремама до суботе.

– Много пута сам истицао да ми је част што се налазим на месту тренера Црвене звезде. Нисам се оптерећивао тиме да ли ћу на клупи остати две утакмице или до краја сезоне. Једноставно, добио сам задатак који сам желео да испуним на најбољи могући начин. Драго ми је што сам оправдао указано поверење и добио шансу да са овим тимом одбраним дуплу круну. Заиста није битно колико ћу остати на клупи. Сада је најважније да поново побеђујемо и да се вратила позитивна атмосфера. Међутим, опуштања не сме да буде – упозорио је Бошко Ђуровски

Иначе, Стојковић је прексиноћ био гост на утакмици у Марсеју, коју су органзовали амбасадори Уницефа Зинедин Зидан из Француске и Бразилац Роналдо. Спектакл је одржан на стадиону „Велодром”. И поред веома хладног времена, утакмицу је посматрало око 25.000 гледалаца. Организатори су од продатих улазница и спонзора прикупили 500 хиљада долара, који су прослеђени Програму за развој Уједињених нација.

Стојковић је после дуже паузе поново истрчао на терен и на ревијалној утакмици је одиграо последњих пола сата. Наступао је за тим Зинедина Зидана који је победио са 6:2.

– Све је било феноменално. На оваквим утакмицама фудбал је најмање важан. Марсеј је фудбалски град и само је штета што је било веома хладно, иначе би стадион вероватно био пун. Драго ми је да сам био део Зидановог тима који је тријумфовао, мада су синоћ истински победници били сви они који су дошли на стадион како би подржали једну хуману идеју.Зидан и Роналдо поново су направили одличну акцију и драго ми је што сам био један од актера. Успео сам сасвим солидно да искористим време проведено на терену. Чак сам и асистирао Портиљу код петог гола – похвалио се Стојковић.

--------------------------------------------------------------------------


За Звезду 509 наступа


Име и презиме: Бошко Ђуровски

Рођен: 28.12.1961. у Тетову (Македонија)

Играчка каријера: Црвена звезда (1979-1989, 509 наступа), Сервет (Швајцарска, 1989-1995).

Наступи за репрезентацију: Југославија (пет пута), Македонија (осам пута, три гола).

Тренерска каријера: Шеноаз, Женева (Швајцарска), Раднички (Обреновац), Рад, Срем (Сремска Митровица), ПСК (Панчево), Раднички (Ниш), помоћни тренер Црвене звезде у два наврата, код Зорана Филиповића и Душана Бајевића. Тренер Црвене звезде од 14. марта 2007.

www.politika.co.yu


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ