Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Одлично гостовање!
Почев,од зезања у граду па аква парк,па све до утакмице која је одрађена одлично!
Мало лошије прво полувреме,али друго за све похвале,поготову певање грчке и наше верзије песме. Још је и за похвалу то што је трибина била препуна...Полако се виде резултати мобилизације,али ту не семемо да станемо сад још боље и јаче него икад!!
Прво у Праг(ко иде).
А против Рада СВИ НА МАРАКАНУ!!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Одлично одрађено гостовање! Трибина у потпуности испуњена, одлично навијање, поготово у другом полувремену....лепи голови, и прекинута 12-огодишња традиција.... Сва три бода хоћу ја!!!!
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
Ево на Грчком језику верзија песме Звезда ми је све која је певана јуче у Јагодини

ise sto mialo,kati magiko
opou pas esi,tha mai pant ego,na sou tragoudo
thrile ole ole,thrile ole ole
thrile ole ole,thrile ole ole,thrile ole ole

"ОУ" се чита "У", "АИ" - "Е"
Reply
Инвазија на Јагодину је потпуно успела,много али много ДЕЛИЈА у граду и на стадиону.Грмела је трибина скоро целу текму,возић је испао предиван а посебно ЗВЕЗДА ми је све са брацом ГРЦИМА.Само да наставимо овако.

Attached Files
.jpg   DSC00309.JPG (Size: 17.32 KB / Downloads: 15)
Reply
http://img99.imageshack.us/img99/3388/28img1371.jpg

аква парк је наш,аква парк је наааш (на већ помињану горе мелодију) орило се Јагодином  ;D
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
http://img8.imageshack.us/img8/6440/dscf1946r.jpg

Ево и слике пиротехнике у базену из другог угла.  Wink
Reply
Примето сам на утакмици са Јагодином заставу Делије Ужице. Јел се та група поново активирала?
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Утакмица је била одлична атмосфера и све... него зна ли неко превод од оне Oлимпијакосове пјесме што се "пјевала" на крају?
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply
(08-18-2009, 11:40 AM)Ђенерал link Wrote: Примето сам на утакмици са Јагодином заставу Делије Ужице. Јел се та група поново активирала?

колико ја знам,никад се није ни деактивирала, постоји још много екипа које немају заставу али итекако доприносе Северу.ако неко има слику заставе у круном плану нека ми пошаље на пм

п.с. група је Делије Север све остало су екипе...
Reply
(08-19-2009, 02:07 AM)dadoX link Wrote: Утакмица је била одлична атмосфера и све... него зна ли неко превод од оне Oлимпијакосове пјесме што се "пјевала" на крају?
"ТИ СИ МИ У УМУ, НЕШТО МАГИЧНО, ГДЕ ГОД ДА ИДЕШ, ТАМО БИЋУ И ЈА ДА ТИ ПЕВАМ...ЛЕГЕНДООО ЛЕО ЛЕЕЕЕ"
(Copy - paste са форума делије.нет, од аутора LuckySStrikeR)
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)