![]() |
јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! (/showthread.php?tid=1429) |
јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - boske_pv94 - 08-07-2009 Делије,чека нас нова борба,борба за титулу која почиње 15. августа у Јагодини,ајде да покажемо љубав према клубу и подржимо ове момке који остављају срце на терену! Јагодина-Црвена Звезда,15. август у 17.30 часова! Ево плакат па да анимирамо што већи број Звездаша! ![]() Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - DonUltras - 08-10-2009 Идемо Делије!!!! сви у Јагодину!!!!! Јагодина је увек једна од најзанимљивијих гостовања..... утакмица почиње у 17:30.... видимо се 15.августа.... ![]() МОБИЛИЗАЦИЈА!!!! Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - zvezdinsin - 08-13-2009 Ево остало је још 2 дана до ове утакмице,довољно времена да се испланира ово гостовање.Имате аутобусе,комбије возове... Претходна 2 пута је била добра бројност у Јагодини,али какав је тренутак сада,вероватно ће ово бити највећа инвазија коју је овај град видео због фудбалске утакмице. Једноставно,СВИ У ЈАГОДИНУ! Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - MACAK - 08-14-2009 Данашње новости пишу да су свих 12000 карата распродате,знали неко нешто о томе. Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - zvezdinsin - 08-14-2009 Стандардне приче,нешто слично је било и прошле године,као да нема карата за наш сектор,наравно све далеко од истине. Ово нас сутра само интересује-ПОБЕДА Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - MACAK - 08-14-2009 Од ове године у домаћем првенству презимена играча на леђима биће ЋИРИЛИЧНА а међународне морамо и даље латитицом.Кад смо задњи пут победили у првом колу на старту првенства. Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - DonUltras - 08-14-2009 Само ви дођите, а за карте се не брините..... Још нешто што се тиче воза,увек може нешто да се искомбинује са кондуктером. нема везе ако је путнички или брзи воз.... НИ СЛУЧАЈНО НЕ КУПУЈТЕ КАРТЕ!!!!!! Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - KocoBo-Cp6uja - 08-14-2009 (08-14-2009, 03:35 PM)DonUltras link Wrote: НИ СЛУЧАЈНО НЕ КУПУЈТЕ КАРТЕ!!!!!! Овакве ствари ја мислим да нису за интернет,већина је већ путовала возом и зна како то иде,ако буде неко нов и узме карту,није фрка,следећи пут ће знати,до текме доста с писањем и сви у Јагодину !!! Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - Делија К.З.Ш. - 08-14-2009 (08-14-2009, 07:05 PM)Lorenco link Wrote: [quote author=veljko035 link=topic=3643.msg69658#msg69658 date=1250262984] Колико кошта карта? [/quote] прошли пут је било 100 дин,неће бити велике разлике сигурно,мада сам видо на делије.нету неко написо 150 дингера... и ко оће у аква парк мораће да издовји 300 кинти,ал има сви тобогани ;D Одг: јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!! - vuksa - 08-15-2009 Мислим да је ова тема отворенада би се написале важне информације у вези утакмице а не колико кошта аква парк или колико је коме наплаћен улаз... СТРАШНО!!!!!!! предлог: кључ док се утакмица не одигра! |