Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
јагодина-Звезда-МОБИЛИЗАЦИЈА!!!
Делије,чека нас нова борба,борба за титулу која почиње 15. августа у Јагодини,ајде да покажемо љубав према клубу и подржимо ове момке који остављају срце на терену!

Јагодина-Црвена Звезда,15. август у 17.30 часова!

Ево плакат па да анимирамо што већи број Звездаша!

[Image: jagodina09.th.jpg]
Reply
Идемо Делије!!!! сви у Јагодину!!!!!
Јагодина је увек једна од најзанимљивијих гостовања..... утакмица почиње у 17:30....
видимо се 15.августа.... Wink

МОБИЛИЗАЦИЈА!!!!
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
Ево остало је још 2 дана до ове утакмице,довољно времена да се испланира ово гостовање.Имате аутобусе,комбије возове...
Претходна 2 пута је била добра бројност у Јагодини,али какав је тренутак сада,вероватно ће ово бити највећа инвазија коју је овај град видео због фудбалске утакмице.

Једноставно,СВИ У ЈАГОДИНУ!
Reply
Данашње новости пишу да су свих 12000 карата распродате,знали неко нешто о томе.
Reply
Стандардне приче,нешто слично је било и прошле године,као да нема карата за наш сектор,наравно све далеко од истине.
Ово нас сутра само интересује-ПОБЕДА

Reply
Од ове године у домаћем првенству презимена играча на леђима биће ЋИРИЛИЧНА а  међународне морамо и даље латитицом.Кад смо задњи пут победили у првом колу на старту првенства.
Reply
Само ви дођите, а за карте се не брините.....
Још нешто што се тиче воза,увек може нешто да се искомбинује са кондуктером. нема везе ако је путнички или брзи воз.... НИ СЛУЧАЈНО НЕ КУПУЈТЕ КАРТЕ!!!!!!
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
(08-14-2009, 03:35 PM)DonUltras link Wrote: НИ СЛУЧАЈНО НЕ КУПУЈТЕ КАРТЕ!!!!!!

Овакве ствари ја мислим да нису за интернет,већина је већ путовала возом и зна како то иде,ако буде неко нов и узме карту,није фрка,следећи пут ће знати,до текме доста с писањем и сви у Јагодину !!!
Reply
(08-14-2009, 07:05 PM)Lorenco link Wrote: [quote author=veljko035 link=topic=3643.msg69658#msg69658 date=1250262984]
e ovo za kartu je laz!!!dans sam bio da kupim i ima jos!!!(izvinjavam se zbog latinice,nisam mogo sad da ukljucujem cirilicu,mnogo mi sjeban komp....)

Колико кошта карта?
[/quote]

прошли пут је било 100 дин,неће бити велике разлике сигурно,мада сам видо на делије.нету неко написо 150 дингера...

и ко оће у аква парк мораће да издовји 300 кинти,ал има сви тобогани  ;D
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Мислим да је ова тема отворенада би се написале важне информације у вези утакмице а не колико кошта аква парк или колико је коме наплаћен улаз... СТРАШНО!!!!!!!          предлог: кључ док се утакмица не одигра!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: