Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Борац (Чачак) на Мари!
Не знам одакле ти уопште идеја да је навијање било лоше.Па иди редом сумирај све песме које смо певали,кореографију и сву зајебанцију на трибини па ми само реци шта ту није било добро . . . ?
Reply
??? сине води навијање пред 6000 људи без разгласа,па да видиш...ја немам замерке вечерас и можда само једном чуо двоглас...нећу ништа више да комнтаришем попнављао бих само.Наравно да може боље и навијање и биће боље...моја критика је само разглас и ништа више,као и понашање појединаца,посебно испод шеталица....али добро после опомене престали су са глупостима
Reply

Ово је кореографија са запада снимана, а за 2 чуке биће постављен снимак кореографије изблиза, још је бољи него овај!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Не могу да верујем да неко може да каже да је навијање било очајно?! Не кажем да је било маестрално, али треба имати у виду пар битних чињеница: око 3000 људи који до скоро нису долазили ни на веће текме а сад су редовни ту на северу, затим данас изузетно лоша игра фудбалера која свакако утиче на навијање, а и они проблеми са разгласом...
Кореографија објашњава!

На овоме се не сме стати, СВИ НА СТАДИОН!!!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply

Без коментара!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Наше данашње издање очекивано,што се навијања тиче одлично,с обзиром на недостатак разгласа у другом полувремену.Кореографију ни не треба коментарисати,слике говоре саме за себе.Број људи данас је одличан,бар за мене,јер и поред све негативне кампање ми из утакмице у утакмицу постижемо толику бројност да многи о томе могу да сањају.Мобилизација траје и показаће свој резултат и на већој масовности уз наш још јачи труд и залагање.Идемо даље ка новим победама.
Кокеза лопове !!!
Reply
Само ћу да се надовежем на већину, навијање, посебно у другом полувремену одлично... Како се ближио крај, све боље... Једини део утакмице када је зашкрипало је  пред крај полувремена, али нормално је да дође до малог пада, никако се не може говорити о укупно лошем навијању...

Кореографија, мноОоОоОого добра!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Одлично издање, са све кореографиом и навијањем, корео нећу да коментаришем, јер слика говори више од хиљаду речи. Wink
што се тиче самог навијања по мени је веома добро, с обзиром да има доста људи који су тек почели да долазе на Север. Е сад има и оних, претежно млађа генерација, које боли мушки полни орган, да певају,тапшу, чак ни не покушавају да науче песме.Таквима није место на Северу, јер стварају негативан утисак о самом навијању, уколико се налазите у њиховом окружењу.  >Sad
Мобилизација се наставља...
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
Постављамо стандарде што се тиче кореографија.Бројност је била одлична,навијање у првом полувремену добро у другом је било мало лошије али је сигурно и озвучење утицало на то.Треба похвалити и бубњаре који су били одлични.

Reply

Ево га други видео запис.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: