Како сада ствари стоје, субота у 16 часова. СВИ НА МАРАКАНУ!!!
Нису нас сломиле ове тешке године, још нас сад има више због тебе!!!
Борац (Чачак) на Мари!
|
Како сада ствари стоје, субота у 16 часова. СВИ НА МАРАКАНУ!!!
10-19-2009, 05:00 PM
Сви на маракану! Више нас је из кола у коло и то треба да се настави.
Мислим да је грешка што се затвара тема о Новом Пазару, јер је то врло важна утакмица. Знам да је пракса да се пише само о следећој текми, али ово је изузетак, људи су чекали на овај датум годинама. На жалост у питању је среда, али планирајте изостанке са посла/школе/факса јер је ово гостовање деценије.
10-19-2009, 05:08 PM
(This post was last modified: 10-19-2009, 05:28 PM by Red Star Forever.)
(10-19-2009, 05:00 PM)8stardust7 link Wrote:Мислим да је грешка што се затвара тема о Новом Пазару, јер је то врло важна утакмица. Ајде ипак да прође гостовање Борца на нашем стадиону па да пишемо о ономе што следи након тога... Уосталом, многима ово може да буде добро загревање за ту среду коју су годинама чекали... И овде је већ довољно речено, имате време, знате место... Следећи циљ ка коме треба да идемо је пун Север на нашем стадиону на тзв. малим утакмицама! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
10-19-2009, 05:58 PM
Мобилизација се наставља само термин од 16 мало зеза,ипак вечерња је закон.Да је ноћна могли смо и бакљаду да направимо као некад са новинама
![]() ![]()
10-19-2009, 07:00 PM
Сви који имају изговор типа лош термин , киша,снег,мећава,-20 степени итд боље нек се нејављају.
Просто морамо да напунимо север и да идемо још јаче,још боље ка новим победама и титулама ! Јер као што већ сви знамо : Звезда је живот !!! Све друго су ситнице ![]() ![]()
10-20-2009, 07:38 PM
па шта ако буде падала киша, то нема везе северну трибину морамо да напунимо да грми да се тресе....АЈМО ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА ЈОШ ТРАЈЕ
10-20-2009, 11:33 PM
најавили су лепо време за суботу што може само плус да буде...ни да је киша не треба да буде проблем а тек овако... пун север МОРА БИТИ!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
10-21-2009, 09:50 AM
По зими, киши, сунцу, снегу или кошави, ми бодримо те увек Звездо ма где била ти, јер прави Делија веран је к'о пас, увек Звездо рачунај на нас!
10-21-2009, 12:17 PM
БРАЋО ДЕЛИЈЕ - БРАЋО ЗВЕЗДАШИ!!!
Дођите у што већем броју на поменуту утакмицу да помогнемо свом вољеном клубу да дође до још три бода пред тешке утакмице које нам предстоје поред ове наравно у настојању да дођемо до јесење титуле.Много се људи који су редовни на Северу исцимало у вези мобилизације доводећи и анимирајући већи број наших не тако редовних около себе што је за сваку похвалу и на неки начин обавеза да СВИ МИ сваки седећи пут доведемо једног више,па ћемо тако из утакмице у утакмицу добијати све више редовнијих што на нашем Северу што на осталим деловима трибина.
10-21-2009, 07:50 PM
Делије ајмо сад свим душманима да покажемо ко смо и шта смо супер смо почели нову сезону ајде да тако и наставимо ! ! ! ! Мобилизација још траје
|
« Next Oldest | Next Newest »
|