Delije
Борац (Чачак) на Мари! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Борац (Чачак) на Мари! (/showthread.php?tid=1454)

Pages: 1 2 3 4

Борац (Чачак) на Мари! - Igor_RS - 10-19-2009

Како сада ствари стоје, субота у 16 часова. СВИ НА МАРАКАНУ!!!

Нису нас сломиле ове тешке године, још нас сад има више због тебе!!!

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - 8stardust7 - 10-19-2009

Сви на маракану! Више нас је из кола у коло и то треба да се настави.
Мислим да је грешка што се затвара тема о Новом Пазару, јер је то врло важна утакмица. Знам да је пракса да се пише само о следећој текми, али ово је изузетак, људи су чекали на овај датум годинама. На жалост у питању је среда, али планирајте изостанке са посла/школе/факса јер је ово гостовање деценије.

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - Red Star Forever - 10-19-2009

(10-19-2009, 05:00 PM)8stardust7 link Wrote:Мислим да је грешка што се затвара тема о Новом Пазару, јер је то врло важна утакмица.

Ајде ипак да прође гостовање Борца на нашем стадиону па да пишемо о ономе што следи након тога... Уосталом, многима ово може да буде добро загревање за ту среду коју су годинама чекали...

И овде је већ довољно речено, имате време, знате место... Следећи циљ ка коме треба да идемо је пун Север на нашем стадиону на тзв. малим утакмицама!

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - MACAK - 10-19-2009

Мобилизација се наставља само термин од 16 мало зеза,ипак вечерња је закон.Да је ноћна могли смо и бакљаду да направимо као некад са новинама Smile Smile

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - НСЦЗ - 10-19-2009

Сви који имају изговор типа лош термин , киша,снег,мећава,-20 степени итд боље нек се нејављају.
Просто морамо да напунимо север и да идемо још јаче,још боље ка новим победама и титулама !
Јер као што већ сви знамо : Звезда је живот !!! Све друго су ситнице  Smile

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - плутон - 10-20-2009

па шта ако буде падала киша, то нема везе северну трибину морамо да напунимо да грми да се тресе....АЈМО ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА ЈОШ ТРАЈЕ

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - Dzo_Palac - 10-20-2009

најавили су лепо време за суботу што може само плус да буде...ни да је киша не треба да буде проблем а тек овако... пун север МОРА БИТИ!

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - Igor_RS - 10-21-2009

По зими, киши, сунцу, снегу или кошави, ми бодримо те увек Звездо ма где била ти, јер прави Делија веран је к'о пас, увек Звездо рачунај на нас!

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - ciricdejancira - 10-21-2009

БРАЋО ДЕЛИЈЕ - БРАЋО ЗВЕЗДАШИ!!!

Дођите у што већем броју на поменуту утакмицу да помогнемо свом вољеном клубу да дође до још три бода пред тешке утакмице које нам предстоје поред ове наравно у настојању да дођемо до јесење титуле.Много се људи који су редовни на Северу исцимало у вези мобилизације доводећи и анимирајући већи број наших не тако редовних около себе што је за сваку похвалу и на неки начин обавеза да СВИ МИ сваки седећи пут доведемо једног више,па ћемо тако из утакмице у утакмицу добијати све више редовнијих што на нашем Северу што на осталим деловима трибина.

Одг: Борац (Чачак) на Мари! - ДелијаНСЦЗ92 - 10-21-2009

Делије ајмо сад свим душманима да покажемо ко смо и шта смо супер смо почели нову сезону ајде да тако и наставимо ! ! ! ! Мобилизација још траје