Threads: 61
http://www.crvenazvezdafk.com/spektakl-z...ontent.htm
Ипак, највећа послатица све нас чека пред почетак меча. Дечији хор „Чаролија“ отпеваће Звездину химну „Младићи борови, девојке јеле" Наравно, заједно са целом Мараканом!!!
Значи, обавезно да се уђе раније и да се прво попуне централна два сектора, немој да блејите около, већ дођите у средину.
Threads: 0
[ (10-19-2009, 07:00 PM)НСЦЗ link Wrote:Сви који имају изговор типа лош термин , киша,снег,мећава,-20 степени итд боље нек се нејављају.
Просто морамо да напунимо север и да идемо још јаче,још боље ка новим победама и титулама !
Јер као што већ сви знамо : Звезда је живот !!! Све друго су ситнице 
ово поготово важи за оне који долазе на запад, тамо неће да покисну, зато и запад мора бити пун.
Од рођења мог,
није прош'о без имена твог,
ни дан ни година
Звездо Црвена
Само с тобом ја,
бићу увек Звездо Црвена
с' тобом бићу ја
Звездо Црвена.
Threads: 5
Данас лепо послеподне на нашем стадиону. Бројност солидна,мада лошија него против офке. Пред почетка утакмице дечји хор "Чаролија" отпевао је химну Звезде. Ми смо их саслушали а онда су они дошли код Севера и саслушали нас. Неколико барјака код доње шипке. На почетку кореографија 3 шеталице и парола. На шеталицама скроз доле био је грб Звезде а око њега црвено беле заставице. На горњој половини трибине биле су 2 шеталице у облику пехара за куп и за првенство...около црвено беле фолије као заставице. Парола на централној шипци "Све што желим у овом тренутку". Ко је данас био на утакмици никако се није могао пожалити на бубањ 
Све у свему врло добро одрађена утакмица! Следи у среду Нови Пазар,куп..па гостовање у Ивањици у првенству.
Мобилизација!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 84
Добро одрађена утакмица, али мислим да смо могли боље да навијамо. Ево још две слике
Threads: 38
Навијање по мени супер,на почетку онај транс уз але але але оооо,ајде звездо сад на гол,кад нас поздрављају и исток и запад.Бројност солидна за "мању текму",али би издвојио оно језгро које је скалао и певало целу текму,па онда она зајебанцица са штапићима од заставица са кореографије,гуркање,хаос,епицентар лудила,браво делије.Кореографија стандардно одлична,о таквим кореографијама неке трибине могу само да сањају,а то за нас полако постаје стандардно.Певало се Урошу,Космету,на крају утакмице песма "Свуда грми около" што нам полако постаје редовна песма на крају.Ајмо делије,НОВИ ПАЗАР је наша следећа "дестинација" !!!
Threads: 61
(10-24-2009, 07:28 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:па онда она зајебанцица са штапићима од заставица са кореографије То се зове импровизација...
Хехе баш ме насјемало оно са штапићима, уопште није лоше испало 
Навијање по мени лоше, не разумем као да постоји неки зид на шипци тако да ови изнад касне или журе, стварн оне знам због чега се то догађа. Али добро шта ћеш, идемо даље, обично после лошег издања иде одлично и ткао у круг
Threads: 18
КОје црно лоше издаље?????Јел ти читаш оно што пишеш?????
Бар 6000 људи на северу,кореографија никад боља,навијање сасвим добро...имаш бар 3000 нових људи ту и не може све одједном...да сви скачу и лудују...то се стиче временом!!!Какво црно лоше издање...у свим сегментима ОДЛИЧНО!!!
(10-24-2009, 08:12 PM)Ujka Vanja link Wrote:КОје црно лоше издаље?????Јел ти читаш оно што пишеш?????
Бар 6000 људи на северу,кореографија никад боља,навијање сасвим добро...имаш бар 3000 нових људи ту и не може све одједном...да сви скачу и лудују...то се стиче временом!!!Какво црно лоше издање...у свим сегментима ОДЛИЧНО!!!
Нисам говорио о укупном издању, него о једном делу.
Укупно гледавши издање је ок, али неки сегменти су одлични, као што си и сам рекао корео, посета, а неки су лоши као што је навијање: 2 гласа, слабо итд. Моје лично мишљење и могу да размислим 50 пута пре постављања поруке и опет би исто написао.
|