Рекордан број људи у Јагодини,зезање у Аква парку,наша трибина крцата,навијање више него добро,похвала и за браћу из Грчке(њима посвећено последњих 10 минута).
Све у свему лепа увертира за Праг.
08-15-2009, 11:24 PM (This post was last modified: 08-16-2009, 01:23 AM by Darko.)
Стицајем околности ушао сам на источну трибину на полувремену утакмице (како и зашто није за форум) тако да не могу да напишем атмосферу у првом полувремену. У другом је са истока гледано стварно било више него добро. Трибина је била сложна у навијању а посебно ми се свидело то што када на пример крене језгро са песмом, и не прими се добро песма, језгро креће још луђе да пева (а говорим о цифри од 50-100 људи) и онда се цела трибина диже и настаје лудило, заиста сјајно. Песме које бих издвојио су Але Але Але ооо ајде Звездо сад на гол уз возић мало лево па десно ;D, затим Сваке ноћи сањам ја уз мајце на крају је трибина певала и мало на грчком верзију песме Звезда ми је све (ко зна речи како се изговарају нека напише за нас који не знамо) па мало на Српском.Ма прелепо је било бре данас у Јагодини. Иначе на Истоку је било заиста пуно људи(чак и изнад капацитета) а и остале три трибине су биле сјајно попуњење. Осећа се поново тај звездашки дух.
Идемо напред, нема стајања сад долази нам рад. Мобилизација је тек почела
данас је све било феноменално,и време је било лепо и није нам покварило забаву...На утакмици сам у првом полувремену био на северу,али скроз до истока мало сам каснио,сам сам крив.Прво полувреме је било разочаравајуће,бар за мене јер сам био окружен људима који су ћутали на том делу трибине можда 3 човека певају око мене остали мук,а они на зиду ни да гукну ландарају ногама и гледају утакмицу.Мислим да је на том делу трибине фалио неко да подигне те људе.У другом полувремену мало мања гужва долазим у центар и навијање феноменално,атмосвера много боља и позитивнија у односу на источни део.Све најбоље за друго полувреме.Један исцрпљујући дан за све,мало одмора,па у нове победе !