Захтев за разрешење са функције Председника - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

У животу, као и у спорту, врло је битно знати када је право време. Када је право време да нешто започнеш, нешто промениш, нешто завршиш. И ту је врло битно слушати себе, имати добру процену онога што можеш, онога сто желиш и онога што је примерено.

Мени је тај принцип био врло важан у животу, при доношењу свих одлука. У правом тренутку сам одлучио да дођем у Звезду и поклонио јој најлепше тренутке свог живота, од професионалног до личног. У правом тренутку сам мењао клубове, али сам се, у правом тренутку и повукао од активног играња. Нисам слушао друге који су ми говорили да још могу дуго да играм, битно је било оно шта сам ја интимно осећао – да је дошло време да обесим копачке о клин.

Када сам пре 2 године прихватио ласкаву понуду да будем Председник Звезде, нисам се двоумио. Имао сам јасну визију шта хоћу да постигнем – неприкосновену у земљи, финансијски стабилну и европску Звезду, дакле, место које нам по свему припада. Пут није био лак, нити једноставан, уз много проблема, напора и тешкоћа смо се кретали од када сам ја постао Председник.

Када данас сумирам резултате, мислим да и ја и чланови руководства Црвене Звезде можемо да будемо поносни. Освојили смо две дупле круне, финансијски консолидовали клуб и већ други пут играмо у Лиги УЕФА, дакле, увели смо Звезду у Европу. Морам да признам да сам се доста уморио и исцрпео у задње време, покушавајући са својим сарадницима све то да остварим. Сасвим је друго играти и бити капитен и вођа тима од тога када си на функцији Председника и када, поред спортских резултата мораш да водиш рачуна и о функционисању једног тако сложеног механизма као сто је Црвена Звезда. Некада, можда, нисам ни најпримерније реаговао у одређеним ситуацијама, јер нисам навикао на поразе и разноразне смицалице које нису биле нормалне у мојој каријери професионалног фудбалера.

Онда сам се сам запитао да ли је ово што ја дајем најбоље за Звезду у овом тренутку? Да ли ја стварно, у таквој ситуацији, могу да будем оно што Звезди треба? Ја сам постигао што сам хтео – поново имамо европску и нашу Звезду.

Тиме сам исцрпео своје спортске, такмичарске мотиве и дошао до једног зида где се поставља питање: Шта даље? Мислим да сам урадио оно сто је Скупштина ставила пред мене као задатак и да је време да на чело Клуба дође неко нови, који це својим знањима, првенствено као доказан и успешан менаџер, водити Звезду даље.

Jа и даље остајем једна од пет Звездиних звезда, коме је Звезда и даље изнад свега, на располагању Клубу за место за које се процени да сам потребан. А мени је сада потребан мали предах.

Због тога бих молио Управни одбор да прихвати овај захтев као неопозиву оставку и као полазни корак за моје разрешење као Председника и да покрене поступак заказивања Скупштине ради избора новог председника.

Свестан сам деликатности тренутка и зато апелујем на све чланове, пријатеље и навијаче Клуба да ме разумеју и да се концентришу на што успешнији наступ Звезде у Лиги УЕФА и у домаћим такмичењима.

С поштовањем,
Драган Стојковић,

У Београду, 12. октобра 2007. године.

www.fc-redstar.netИнтервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ