Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Partizan-Zvezda
E, pa narode moj galilejski, ciganski, da vam se i ja obratim povodom ovog nasheg mrtvog i raspalog derbija.
Mozda cete se pitati zashto ovakav uvod posle relativno dobre tekme, ali kada zandari onako kurvinjski i krajnje paorski pokushaju da izlece svoje komplekse, ostaje da zajednickim snagama "raspravimo" ovo.
Zato ja nashoj ciganskoj, prljavoj mashti dajem dozvolu da proradi povodom ovih i drugih dogadjaja, pre i posle tekme.
I dok su grobari na tekmi pushtali kojekakve zmajeve, zandari su pre pomenute, sproveli nevidjenu vatacinu, cak su i zandarke imale dobar ud_eo u tome, a sada vi...

p.s. - "pravi" izveshtaj sledi za nekoliko dana a dok utisci ne slegnu, pozivam vas da napravimo jedan zajednicki hool izvestaj. Zato, sledite vashe ciganske instikte i tastaturu u shake...

Smile
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
? ???? ?? ??????, ???????!
???????? ?? ???? ???????????-????? ?????! Smile
???????? ???? ??? ? ?????? ?????? ??, ??? ??? ??? ?? ?????????? ? ???????? ????????????..1:0, ?? ??????, ??? ?? ???? ??? ????...?? ???? ?? ???????...???? ?? ??????? ??????? ? ?????, ? ??? ??????, ?? ? ??? ??????, ??????-???? ?? ?? ???? ??????? ???????, ??? ??? ?????? ?? ??? ?????? ? ??????, ( ???????? ??????????? ), ??? ??? ????????? ?? ?? ???? ??? ????? ??????...??? ????...????????? ???? ??????? ????...??????? ?????? ??????????? ?? ??? ?????? ? ???? ????????, ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ??????? ???????..."??? ???, ???, ???, ???? ?????? ??? ???"...
??????? ?????? "?? ?????..." ?? ???? ?????, ?? ?? ?? ????? ??????????? ????? ? ????????????? ??????- 2:1 ?? ??????! "...? ?????? ?? ??????, ??-??, ??-??..", ?? ??? ? ???? ?????? ??? ???? ?? ???? ????? ?? ?????????? ( ???? ????, ?? ?? ??????...), ????? ???????? ??????????? ?????????, ????? ?? ????? "???? ???? ???????????, ?????? ??...", ? ????? ???? ????? ??? ?? ??????? ?? ????? ????? ??????? ??????????? ???????...
? ??? ?? ???? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???????? ? ???????? ?? ?????...( ??????? ?? ??????, ????? ????? ???????, ??????? ?? ??????? ?????? ???????, ?????-??????? ? ?????? ) ??? ?? ????? ???? ?? ?? ??????? ?? ????...[Image: povraca.gif]
[Image: pobednik.jpg]
devojko,

kakvim 'zajednichkim snagama'?
kojim 'zajednichkim snagama'?

ako dobro shvatam ti najavljujesh neku osvetu? :batine :boks
cisto da znam, da tebe odmah privedemo posto vidim da imash informacije o tome!

savetujem ti da se primirish, spustish ton i nadjesh negde svoje mesto na Severu primereno tvom 'sluchaju' a ne da glumish portparola Delija (u miliYon evra da se to mnogima nece dopasti da chuju tvoj poziv na vendetu) :finger :finger

napaljenost u izjavama necu ni da komentarishem, tek tesko neka profi karijera sa takvim vokabularom!
samo da sve bude u redu, i svaki dan siguran...
ovaj ker bi mogao svoje buve da istresa na nekom drugom mestu... :zbunjen
shupak, nije ti ovo shtenara! :nene
bg policija svaka cast na duhovitosti (neki ovo ozbiljno shvataju :lol: ) !!!
Mene mrzi pisati izvestaj, zbog neresenog ishoda tekme... da smo dobili bio bih pun elana, al ovako... :finger
Samo da napomenem da sam pre tekme popio 2 litre BIPA pa mi se na tekmi strasno pripishalo... a WC mi je bio daleko, tekma tek pocela, kisa pada... Big Grin
Reko sam to UK Nikoli preko sms, na sta mi rece "Pa taj stadion je vec i ovako i onako za pishanje" :rofl
??? ?? ??????? :zbunjen
...??? ?? ?????? ?? ??? ?? ??? ?????? ? ????? "?????" ???? ?? ? ?? ?? ?? ??????...
? ?? ????, ??? ?? ??? ????? ????? ?? ???? ????????????... :lol:
??? ????? ???? ????? ?????? - ?? ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ?????...( ?? ????? ???? - ????????? ?????? - ???? ????? ??????, ?? ????? ???? - ? ??????, ??? ???, ?? ????? ????, ?? ????? ?????, ?? ????? ????? - ????? ????? ???? ? ?? ???? ????... namigivanje )

btw, ?????? ??? ??? ??????????...
( "??????? ??? ??? ?????? - ?? ??? ????? ???????!" ) :nene
kakav je afrodizijak kurchiti se preko neta, zar ne?! :boks
no dobro, vama tesko ulazi u glavu da vas niko ne voli na Severu..
Mene bash boli racku i za tebe i ostale ali greota je da se vidi kako devojke dobijaju shamarchine...
a nista bolje vam se nece desiti ako nastavite da lupate po netu, prizivate nasilje, glumite Jocu Shurbatovica, kuckate sms-ove vodjama i sve okolo smarate ... :finger :finger :finger

ps
DROGA JE SMRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo da sve bude u redu, i svaki dan siguran...
Quote:ps
DROGA JE SMRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Auuu ali lazes! Ja jos zivim! :finger Big Grin

Bolje VUTRA nego SUTRA!
???????? ??? ?? ????? ?? ?????????? ?????.
? ??????? ?? ?? ???? ??????????? ????? ??????? ? ????????, ???????? ?????, ? ???? ?????? ??????, ???, ???????, ??? ?? ???????????? ?? ??????!

??????? ?? ?? ??????? ? ?? ??????? ?????? ?????? ??? ??? ????? ?? ????? ??????...

Policija,

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)