![]() |
Partizan-Zvezda - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Partizan-Zvezda (/showthread.php?tid=18) |
Partizan-Zvezda - Teta Mila - 10-23-2002 E, pa narode moj galilejski, ciganski, da vam se i ja obratim povodom ovog nasheg mrtvog i raspalog derbija. Mozda cete se pitati zashto ovakav uvod posle relativno dobre tekme, ali kada zandari onako kurvinjski i krajnje paorski pokushaju da izlece svoje komplekse, ostaje da zajednickim snagama "raspravimo" ovo. Zato ja nashoj ciganskoj, prljavoj mashti dajem dozvolu da proradi povodom ovih i drugih dogadjaja, pre i posle tekme. I dok su grobari na tekmi pushtali kojekakve zmajeve, zandari su pre pomenute, sproveli nevidjenu vatacinu, cak su i zandarke imale dobar ud_eo u tome, a sada vi... p.s. - "pravi" izveshtaj sledi za nekoliko dana a dok utisci ne slegnu, pozivam vas da napravimo jedan zajednicki hool izvestaj. Zato, sledite vashe ciganske instikte i tastaturu u shake... ![]() Partizan-Zvezda - UrbanBaby - 10-23-2002 ? ???? ?? ??????, ???????! ???????? ?? ???? ???????????-????? ?????! ![]() ???????? ???? ??? ? ?????? ?????? ??, ??? ??? ??? ?? ?????????? ? ???????? ????????????..1:0, ?? ??????, ??? ?? ???? ??? ????...?? ???? ?? ???????...???? ?? ??????? ??????? ? ?????, ? ??? ??????, ?? ? ??? ??????, ??????-???? ?? ?? ???? ??????? ???????, ??? ??? ?????? ?? ??? ?????? ? ??????, ( ???????? ??????????? ), ??? ??? ????????? ?? ?? ???? ??? ????? ??????...??? ????...????????? ???? ??????? ????...??????? ?????? ??????????? ?? ??? ?????? ? ???? ????????, ????? ?? ?????? ????????? ?????????? ??????? ???????..."??? ???, ???, ???, ???? ?????? ??? ???"... ??????? ?????? "?? ?????..." ?? ???? ?????, ?? ?? ?? ????? ??????????? ????? ? ????????????? ??????- 2:1 ?? ??????! "...? ?????? ?? ??????, ??-??, ??-??..", ?? ??? ? ???? ?????? ??? ???? ?? ???? ????? ?? ?????????? ( ???? ????, ?? ?? ??????...), ????? ???????? ??????????? ?????????, ????? ?? ????? "???? ???? ???????????, ?????? ??...", ? ????? ???? ????? ??? ?? ??????? ?? ????? ????? ??????? ??????????? ???????... ? ??? ?? ???? ???? ??? ???? ???? ??? ?? ???????? ? ???????? ?? ?????...( ??????? ?? ??????, ????? ????? ???????, ??????? ?? ??????? ?????? ???????, ?????-??????? ? ?????? ) ??? ?? ????? ???? ?? ?? ??????? ?? ????... ![]() olalalala - bg policija-online - 10-23-2002 devojko, kakvim 'zajednichkim snagama'? kojim 'zajednichkim snagama'? ako dobro shvatam ti najavljujesh neku osvetu? :batine :boks cisto da znam, da tebe odmah privedemo posto vidim da imash informacije o tome! savetujem ti da se primirish, spustish ton i nadjesh negde svoje mesto na Severu primereno tvom 'sluchaju' a ne da glumish portparola Delija (u miliYon evra da se to mnogima nece dopasti da chuju tvoj poziv na vendetu) :finger :finger napaljenost u izjavama necu ni da komentarishem, tek tesko neka profi karijera sa takvim vokabularom! Partizan-Zvezda - UrbanBaby - 10-24-2002 ovaj ker bi mogao svoje buve da istresa na nekom drugom mestu... :zbunjen shupak, nije ti ovo shtenara! :nene Partizan-Zvezda - Anonymous - 10-24-2002 bg policija svaka cast na duhovitosti (neki ovo ozbiljno shvataju :lol: ) !!! Mene mrzi pisati izvestaj, zbog neresenog ishoda tekme... da smo dobili bio bih pun elana, al ovako... :finger Samo da napomenem da sam pre tekme popio 2 litre BIPA pa mi se na tekmi strasno pripishalo... a WC mi je bio daleko, tekma tek pocela, kisa pada... ![]() Reko sam to UK Nikoli preko sms, na sta mi rece "Pa taj stadion je vec i ovako i onako za pishanje" :rofl Partizan-Zvezda - UrbanBaby - 10-24-2002 ??? ?? ??????? :zbunjen ...??? ?? ?????? ?? ??? ?? ??? ?????? ? ????? "?????" ???? ?? ? ?? ?? ?? ??????... ? ?? ????, ??? ?? ??? ????? ????? ?? ???? ????????????... :lol: ??? ????? ???? ????? ?????? - ?? ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ?????...( ?? ????? ???? - ????????? ?????? - ???? ????? ??????, ?? ????? ???? - ? ??????, ??? ???, ?? ????? ????, ?? ????? ?????, ?? ????? ????? - ????? ????? ???? ? ?? ???? ????... namigivanje ) btw, ?????? ??? ??? ??????????... ( "??????? ??? ??? ?????? - ?? ??? ????? ???????!" ) :nene Partizan-Zvezda - bg policija-online - 10-24-2002 kakav je afrodizijak kurchiti se preko neta, zar ne?! :boks no dobro, vama tesko ulazi u glavu da vas niko ne voli na Severu.. Mene bash boli racku i za tebe i ostale ali greota je da se vidi kako devojke dobijaju shamarchine... a nista bolje vam se nece desiti ako nastavite da lupate po netu, prizivate nasilje, glumite Jocu Shurbatovica, kuckate sms-ove vodjama i sve okolo smarate ... :finger :finger :finger ps DROGA JE SMRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Partizan-Zvezda - UK_Nikola - 10-24-2002 Quote:ps Auuu ali lazes! Ja jos zivim! :finger ![]() Bolje VUTRA nego SUTRA! Partizan-Zvezda - Anonymous - 10-24-2002 ???????? ??? ?? ????? ?? ?????????? ?????. ? ??????? ?? ?? ???? ??????????? ????? ??????? ? ????????, ???????? ?????, ? ???? ?????? ??????, ???, ???????, ??? ?? ???????????? ?? ??????! ??????? ?? ?? ??????? ? ?? ??????? ?????? ?????? ??? ??? ????? ?? ????? ??????... Policija, |