Quote:Бесплатан улаз на Маракану
Управа ФК Црвена звезда је донела одлуку да улаз на последњи овосезонски дуел на Маракани буде слободан.
Првенствена трка се наставља утакмицом 32. кола против ОФК Београда која се игра у суботу 17. маја са почетком од 18 часова.
Клуб позива навијаче да дођу у што већем броју и испрате једини непоражени тим Меридиан Суперлиге.
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Тотално небитна информација по мени! Али пошто боду очи из утакмице у утакмицу они који дођу на Север да би уштедели 100 или 200 динара и да би тамо седели и посматрали текму, напушавали судију, играче... Значи за све такве (а има их доста), лепа молба да оду на запад или исток и из боље позиције раде оно што су практиковали на Северу. Исто тако молба и за све оне које је баш бесплатан улаз натерао да дођу на Север, да то не чине, јер им тамо није место. Просто речено, ко неће да навија 90 минута, да да све од себе да се направи лудница на последњој утакмици на Маракани ове сезоне (следећа је тек у Августу), ко не може да издржи да не снима или да стоји и скаче два полувремена... нека скрене лево или десно од севера и удобно се смести у столице и гледа фудбал итд. Не кажем да је ово лоше, нека ме неко не схавти погрешно, али изгледа да мора 1000 пута да се напомене, коме је место на Северу, а коме не. Можда некад делује сложено, али је јако просто по мени шта неког доводи међу Делије. Искрена и права љубав према Звезди, мотив, жеља да се на један емотиван и оригиналан начин пружи максимална подршка клубу...
Крај приче и без даље дискусије о овоме. Кад се заврши текма, а убрзо и сезона, онда може да коментаришемо још детљаније овакве и сличне ствари. А до тад (за још ово мало времена што је остало) дајте све од себе, цимајте праве људе и да покажемо како се бодри и воли клуб и кад је титула практично изгубљена, тј. нада за тако нешто је веома мала. Ајмо Делије, због наше Звезде, због оних мајмуна из ФСС... Сви
прави сутра на Север!!! Да нас буде много и да сваки појединац пружи свој максимум!