![]() |
Звезда-ОФК, субота 17.05. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Звезда-ОФК, субота 17.05. (/showthread.php?tid=1307) |
Звезда-ОФК, субота 17.05. - white power - 05-14-2008 У протекле три утакмице на Маракани (Војводина, Чукарички, Смедерево) било нас је испод просека. Такође смо имали исте заставе, велике и мале, иста кореографија... Треба нам нешто ново! Димњаци (који лепо испадају по дану, а када палимо бакље, а то најлепше изгледа у вечерњем термину). Надам се да ће ови идиоти из ФК заказати утакмицу после 18-19 часова! Па да направимо фешту! Могли су да ставе слободан улаз за све три трибине, као што су то гробари урадили. Видећемо да ли су паметни, није касно да то ураде. Долази нам озбиљан противник, Плава унија, ајде да се СВИ појавимо на Северу на последњој утакмици и оставимо глас! ГРЛО, РУКЕ, ДЛАН, ПЕСМА...! Сви на Север! Звезда-ОФК, субота 17.05. - Ujka Vanja - 05-14-2008 Не знам баш колико је плава унија озбиљан противник,пре би се рекло да нам долази какав такав противник,али у сваком случају ће доћи и у сваком случају је лепше када имаш и мало озбиљне навијаче преко пута. У сваком лсучају морамо да напунимо север што више и да покажемо прво себи и клубу шта за нас значи Звезда и Север. Звезда-ОФК, субота 17.05. - United North - 05-15-2008 Текма почиње у 18 часова. СВИ НА СЕВЕР!!! Звезда-ОФК, субота 17.05. - Вечити ДЕЛИЈА - 05-16-2008 Quote:Бесплатан улаз на Маракану Тотално небитна информација по мени! Али пошто боду очи из утакмице у утакмицу они који дођу на Север да би уштедели 100 или 200 динара и да би тамо седели и посматрали текму, напушавали судију, играче... Значи за све такве (а има их доста), лепа молба да оду на запад или исток и из боље позиције раде оно што су практиковали на Северу. Исто тако молба и за све оне које је баш бесплатан улаз натерао да дођу на Север, да то не чине, јер им тамо није место. Просто речено, ко неће да навија 90 минута, да да све од себе да се направи лудница на последњој утакмици на Маракани ове сезоне (следећа је тек у Августу), ко не може да издржи да не снима или да стоји и скаче два полувремена... нека скрене лево или десно од севера и удобно се смести у столице и гледа фудбал итд. Не кажем да је ово лоше, нека ме неко не схавти погрешно, али изгледа да мора 1000 пута да се напомене, коме је место на Северу, а коме не. Можда некад делује сложено, али је јако просто по мени шта неког доводи међу Делије. Искрена и права љубав према Звезди, мотив, жеља да се на један емотиван и оригиналан начин пружи максимална подршка клубу... Крај приче и без даље дискусије о овоме. Кад се заврши текма, а убрзо и сезона, онда може да коментаришемо још детљаније овакве и сличне ствари. А до тад (за још ово мало времена што је остало) дајте све од себе, цимајте праве људе и да покажемо како се бодри и воли клуб и кад је титула практично изгубљена, тј. нада за тако нешто је веома мала. Ајмо Делије, због наше Звезде, због оних мајмуна из ФСС... Сви прави сутра на Север!!! Да нас буде много и да сваки појединац пружи свој максимум! Звезда-ОФК, субота 17.05. - Бока - 05-17-2008 Фото: http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2007-2008/cz_ofkb_3krug Звезда-ОФК, субота 17.05. - Igor_RS - 05-17-2008 А данас...много добро. Нова песма је за сваку похвалу. И да... Све похвале за дугокосог плавокосог момка у шареним "гаћама" на атлетској стази који је све верно снимао камером ![]() Звезда-ОФК, субота 17.05. - Ujka Vanja - 05-17-2008 И опет се ставља слика где је коп сликан пре почетка утакмице или на самом почетку.Ја не знам јел вреди говорити овде нешто...сваки пут исте ствари се раде. Звезда-ОФК, субота 17.05. - United North - 05-17-2008 Ја баш мислим да треба да се ставља слика са почетка текме,да се види колико људи касни. Иначе данас на северу око 4000 људи.Навијање добро током целе текме једино је можда фалио еври го,ал и овако је било добро,кореографија ![]() Леп дан данас. Звезда-ОФК, субота 17.05. - Ujka Vanja - 05-17-2008 У некој расправи или акцији за долазак раније на утакмице није лоше поставити овакву слику,али у галерији где поред димова,шеталице,бакљеи,заставица...није баш лепо да видиш коп од упло амање људи него што је било. Ако већ има слика од почетка зашто нем аједна рецимо из 20 ог минута где се види пун број? Звезда-ОФК, субота 17.05. - Мезимче - 05-17-2008 оле оле олееее Звездо волим те Звездо волим те оле оле олеее але але але ооооо Звездо сад на гол Звездо сад на гол але але але оооо |