Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni
Naravno bre. Smile
Za one koji su vec bili vazi isto mesto u isto vreme. Za one koji nisu neka se jave Senjaku na priv. Ponesite sa sobom loptu. Ne znam gde je ona od prosle godine.
Veljo, nemoj da si pomerao termin, da ti ne pomerimo mi glavu, ako se i uspavas, nije vazno, nema veze. Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Termin je pomeren za 15 casova,pa izvolite...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Kako je bilo na fudbalu, jer se adekvatno proslavilo, oce biti nekih slika mozda???
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
E pa rodjaci lepo je od vas sto se niste pjavili ali nema veze.Sledeceg vikenda cemo ponovo pokusati da se okupimo ali ovog puta u nesto vecem broju.To ce biti u nedelju16.05.2004 u 16.30.Ovaj termin ce vaziti dokle god ne budu pocele nesnosne letnje vrucine tada ce termin fudbala biti prebacen ui pre podnevne casove(vreme ce biti naknadno utvrdjeno0

Pozzz Phenix
!!!!!!!!!!УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!!!!!!!!
Reply
Pa da...cim mene nema...sve je propalo ;pljuga
Ma salim seee naravno...al vidimo se nekom drugom prilkom.
(samo vi vezbajte...pa kad dodjemo ''mi sto znamo da igramo'' da se ne obrukate namigivanje
pozzz
K CRVENA ZVEZDA ZAKON!!!
Reply
Steta sto niste bili juce na Adi!!Super smo se proveli,bez obzira sto nismo igrali fudbal. Smile
Stoga,svi na adu sledece nedelje u 15:30!!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
ja cu videti da iskombinujem nesto da bih dosao u nedelju.
bas mi se igra fudbal, a nisam ga dugo igrao,
moze jedno mesto beka Wink ?
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
Reply
Rodjaci moram vas zamoliti da se pojavite u sto vecem broju kako bi bilo nekog fudbala.Nemojte da vas bude tako mnogo ko prosli vikend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RODJACI NEKA NEKO PONESE I PAR LITARA PIVA PA DA UGODJAJ BUDE POTPUN!!!!!!!!!!!! ;pivo ;pivo :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa Big Grin ;pljuga :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
!!!!!!!!!!УРОШ МИШИЋ ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС!!!!!!!!!!
Reply
A da fudbal ipak bude pre podne! Big Grin
Cujte ljudi ako hocemo da sacuvamo tradiciju onda da sacuvamo i stari termin.
Poslepodne je guzvanjac oko terena, przi sunce, posle rucka niko ne moze da potrci...itd.
Pre podne ima slobodnih terena, zatim tu je Stara Garda Smile ( sto znaci dobro zezanje ) i ono sto je najvaznije na prazan stomak mnogo vise piva moze da se popije! ;pljuga
Reply
e, ekipo, renovirali nam adu, kod onih nasih terena ugradili nove drvene stolove i klupice, naravno u ladovini, ne moramo vise kao hipici da sedimo na travi... ;pljuga

;pivo
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)