![]() |
Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni (/showthread.php?tid=362) |
Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - maja-azdaja - 04-30-2004 ????? ???????? ???????????? ???????? ??????-????? (www.huliganke.org ![]() Q: ???? ?????? ?? ???????? ????????? ? ?????? ?: ??? ?? ?? ?????. ???? ??? ??? ????, ??? ??? ???? ?????, ?? ???? ??? "???????? ?? ?????" (??? ??? ?? ???????! ????.???.) ?? ??? ??????. Q: ????? ????? ???????? ????????? ???????? ?: ??. ?????? ?? ?? ???? ???????????? ???????, ??? ?????? ?? ??????? ??? ?????! ????? ??? ???, ?????? ?????? ? ??? ??????. ??? ?? ??????... ???? ?????? ?? ???? ????, ???? ?? ?????? ?? ?????? ?? ??????? ?????, ??? ?? ????????? ???????. ???, ??????, ???????? ?????? ?? ?. ??????. ?? ?? ????? ?? ??? ?? ??????? ??? ??????????????? ???? ?? ??????, ?? ?? ???? ??????! Q: ??? ?? ????? ??????? ? ??????? ? ?????? ?? ?????? ??????, ??. ?? ?? ?? ?? ????? ?: ????, ?????? ?? ???? ?????? ???? ?? ?????? ???? ????? ???? ?????? ??????, ???????? ? ???, ???? ?? ???? ??????? ?????? ????? ????????? ? ?????? ?? ?????? ?????? ???? ?? ??? ????? ????????? ??? ???, ? ????? ??? ?????? ?????????????????. ?? ????? ??????????, ???? ?? ????? ?? ???? ? ?? ?????! Q: ?????????, ???? ?????? ????? ??? ?????? ????? ?: ??? ????? ??????? ???????? ????????. ?????? ?? ?? ?? ??? ?????? ?????? ?? ???? ????? ?????????? ? ????? ????, ???? ?? ????? ???????? ?? ????? ? ????? ??????. ???? ????, ???????? ?? ? ???????, ? ? ? ???????? ?? ????? (???? ? ??? ?????), ? ????? ?? ? ?? ?? ?????, ???? ?? ?????? ?? ?? ?? ???? "???? ? ?????" ??????-?????. ?????, ???? ?????? ?? ????, ?' ??? ?? ???? ????????, ?????? ?? ???????? ????????? ??????, ???? ?? ???? ?????? ??? ?????? ??????? ?????????. ?? ?? ? ??????????, ??? ?????????? ?????. ?? ???? ????? ?? ?? ????? ? ????????? ??? ?? ??? ????? ?? ??????????? ??????????????, ???? ?? ? ?? ??????, ? ????? ?? ?? ?? ???? ? ????? ?? ??????? ??? ??? ?? ??? ?????????????. ???? ?? ????????? ?????? ??????, ?? ???? ?????? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ????? (????? ??? ???? ??????) ???????? ? ?????? ??? ?? ?? ??????? ? ??? ?? ??????. ??????? ?? ?????? ??????? ?? ???? ??? ??? ?? ??? ?????????????, ?? ?? ? ?? ????? ?? ??????, ?? ???. ??? ???, ?????? ???????? ?? ??????, ???? ?? ?????? ?????(??)??????????. ?? ?? ?????? ???????? ??? ???? ? ?????? ??????, ???????? ???????? ????????, ???? ?? ?? ???? ??? ??? ?? 5 ?????? ???? ?? ?? ??? 4 ???? ?????? ?? ?? ????! ?????? ?? ????????? ? ????, ???? ???? ???????? ?? ?? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ???????, ??? ?? ?? ?? ??. Q: ? ?? ?? ?? ???? ????? ???????? ? ?????? ?: ?????????. ???????? ??? ? ??????????? ?? ?????? ??????????? ??????? (??? ?? ?? ?????), ???? ?? ? ?? ?????? ????????????? ?????, ??? ?? ????? ?? ???? ???-??????. ? ?????? ?? ????. ???? ???? ????? ??? ?????? ?????????, ????????? ?????? ?? ???????, ? ????? ?? ???? ? ???? ?? ??????????? ???? ?? ??? ????????? ? ????. Q: ?? ?? ????????. ? ????????? ??? ??...? ?: ??, ????? ????? ??? ?? ?? ????????? ?????? ????, ??????????? ???????? ???? ????????, ???? ????, ?????? ?? ?????? ????????? ????????? ???????, ????? ?? ????? ?????? ??? ?? ???? ???? ?? ??? ?????? ?? ?????. Q: ??? ?? ???? ?? ????? ???????? ? ??????? ?????????? ?: ????????? ?? ??????????????, ??? ??? ? ???? ??? ?????? ?? ?????? ???? ???? ???? 130 ?????? ?????? ?? ??????-???? ?????? ?? ??????????. ???? ?? ??????? ? ??? ??????. Q: ?????? ?? ??? (????? ???????) ??????? ???????? ? ?????, ??? ?? ?? ??? ?????????? ????????? ?: ???. ????? ?? ???? ???? ?? ??????? ????? ?? ???????? (?????? ?? ????? ?? ??? 450 ??????! ????.???.), ??? ?? ??? ???? ? ???? ???? ????? ??????? ???? ??????? ???? ????? ?? ??????? ?? ?????????????. ???????????, ?? ?? ????? ?? ????? ???????? ? ?????? ???? ?? ??????? ???? ?????????? ?? ??????????? ?????? ?????, ??? ?? ??????? ?????? ??????, ?? ???? ?? ??????? ? ??????? ?? ???????? ???? ? ??? ????, ??????? ?????? ???? ???????? ?? ?? ?? ?? ?? ???????? ??????? ???????? ?????????, ???? ?? ?? ??? ???? ? ????. Q: ?, ?? ????, ????????? ? ????? ??????? ?: ????????, ???????? ??? ?? ?????. ?????? ?? ????? ???????????? ?? ???? ???? ???? ????, ??? ?? ? ???? ??????, ??? ? ???????? ???? ???????. ??????????? ?? ?? ?? ????? ?????? ????, ? ??? ?? ?? ? ?? ????, ????? ?????? ????? ?????? ????? ???????, ??? ??????? ???? ??? ????... :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl ???????! ????_?????? Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - maja-azdaja - 04-30-2004 ????? ???? ??????? ???? ?? ? ???? ????????? ?????? ?? ?????? ????????? ??????-?????, ????-??????????. ?????, ????? ?? ?? ?? ???? ??????????? ???????? ????????? ???????? ? ????, ??? ???? ?????? ?? ???????? ?. ??????. ???????, ???? ?? ?????? ?????? ????? ?? ????????? ????????, ? ??? ?????? ?? ????????? ?? ???????? ????-??????! :rofl :lol: :rofl ???????! ????-?????? Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - Godra - 04-30-2004 Djanfrancesko Totinjo zvani Lalone Kapone jos ne zna da li ce zaigrati kao lajnbejker ili kvoterbek tako da ce ipak biti na treneru da odluci. Malo je ojacao i to je najbitnije, ali mu je potreban novi dres jer mu je onaj Benfikin propao, izjeli ga moljci. Ali ima Dzordanov 23. Kizone bolje da ide u menadzere i da nam osmisli mraketing, a za igru cemo mi sami da se brinemo. Ja cu dovesti jedno bitno pojacanje ako bude trebalo sve sa ciljom da ove godine ne budemo najgori. A mozda budemo i najbolji samo da nam se obezbedi jedan centarfor kalibra Pjere Kolora ili Dzonija Zirafica. Veza nam je u redu, treniracemo vezbacemo, ali nam obezbedite opremu. Prosli put smo bili dobro naliveni i napojeni tako da sa te strane sve pohvale. Neki nisu hteli da uzimaju pomenute vitamine, na cemu im se narocito ja i Simone zahvaljujemo - bilo je vise za nas. Cvele zvani Anri da se opet pozove u ekipu, da vidimo ima li te vajde od kikboksa. U tom slucaju imamo odlicnu taktiku ako ne krene na dobro - posalji Anrija i Kaponea da onesposobe napadace. IZa njih je visegodisnje iskustvo i u to se uzdamo. I naravno, pred turnir se mora odrzati jedan kvalifikacioni i selekcioni mec, a moguca pojacanja tada treba da se pokazu. Ko zna da igra fudbal, a hoce da ucestvuje u pohodu na KES u okviru tima Kafea neka se javi, nemoj da ga je nesto sranmota, a i oni operisani - nemojte da vas je sramota da priznate da ne znate - postoje i druge aktivnosti - strikanje salova, sivenje zastava, lepljenje nalepnica po kraju. Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - draca - 04-30-2004 Pa,ovaj ja se javljam za to lepljenje nalepnica i te zastave,ali ako moze bez strikanja........ Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - Don_Vito_Corleone - 04-30-2004 Fudbal, a?Pa ne znam bas, siguran sam da bi ladno mogao da igram za prvi tim Zvezde, ali za caffe- na verujem :rofl Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - Djape_BBrdo - 04-30-2004 Kad je proba?Da znam da se spremim malo.I da mogu na vreme da pribavim dve slike i krstenicu ![]() Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - UrbanBaby - 05-01-2004 ?? ?????? ? ???? ?? (????????? ???? ![]() ![]() Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - OrtoDelija - 05-01-2004 Pa kako da dam gol kad je najpotrebnije kad sam daleko od gola. ;pljuga E sad druga je stvar sto ne mogu da mi daju gol. ;pljuga Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - paola - 05-02-2004 E devojke...a da mi ipak napravimo jednu zensku ekipu...i pokazemo ovim likovima kako trebaju da igraju da bi bili deo ekipe ![]() pozzz Fudbalska ekipa Caffea u novoj sezoni - OrtoDelija - 05-05-2004 I sta je bilo za vikend na adi?Jel se vidimo? |