Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DOBILI SMO ZASTAVU 2
Sinoc je otet transparent (i to veoma lep) :finger

BBB - BERN

od strane svajcarskih cigana.

Eto samo da znate da je kolekcija povecana!

Pozdrav Ciganima
Reply
Jos malo, ako taj trenutak vec i nije nastupio, pa ce ovakve i slicne novosti ostati bez veceg znacaja (...)

Svaka cast momci!
Reply
Al padaju ove krvatske zastave,ko kruske :ruke
Ideeemoo dalje!

STADION PUN U DIMU SVE:::
Reply
Bice i jos lepih prilika za otimacinu novih zastava :lol:
Reply
Unapred da se izvinem onom ko je postavio topic ako gresim.
Ali meni ovo smrdi na hrvatske podvale.
Ono kao da se mi kurcimo (kao i oni) i na kraju nikakve zastave nismo uzeli. Ono cisto da se izvade za one zastave sto cu nam "uzeli" u Sloveniji u F4 GJL.

Kazem jos jednom, izvinjavam se svim ciganima iz svajcarske ako gresim, ali nista dok se slike ne vide ili neko moze to da potvrdi, kome se ovde veruje. A ne neko ko se registrovao po svim forumima u jednom danu sa nekim levim nickom.
Reply
Cedo ne tripuji brate :zbunjen

ZASTAVA JE PALA! i tacka u 6 ces da vidis slike garant!
Reply
CeDo BBB BERN je 1000% u ciganskim rukama.
Reply
Ok, cekao sam da to neko od vas koji posecujete forum(e) potvrdi.
Ja sam se izinuo unapred, razumete zasto sam skeptican Smile
Reply
CeDo ti si iz Bazela jel. Ja sam bio juce na Tekmi i nisam nista primetio. Idem na svaku Tekmu u Bazelu od Fc Bazela ali nisam to video da ih bilo neki nasih navijaca. Ja i Vanja snas ko je Vanja smo bili i mi smo hteli da ukrademo tu Zastavu ali bilo nas samo tri momaka. Nisam video da ih bilo vise Srba na stadionu u Rankhof. A Strana Bazel drala se (Dynamo, Dynamo Majku im jebem bili su na njihovoj strani. Imo sam mnogih drugara u Besiktasovoj strani sto ja posnajem. Oni su se drali sbog mene i Vanje ( Srbija, Srbija, Srbija joj sto su popisdeli Ustasi kad su se drali Turci: Srbija, Srbija

Danas Tekma Partizan protiv Grasshoppersa cuo sam da ce te ici na Tekmu. A Vanja Mad Max ;pljuga

Ako si ti taj Ceda o kojem Vanja prica onda pozdravi njega sato sto ja putujem danas sa Cacak.

I ja neverujem da je pala Zastava sato sto sam ja bio.
Reply
E moj Miki.

Pa nemamo mi iztetovirano na celu da smo Srbi. Nismo mi ni ulazili u stadion. Ali veruj mi nisi jedini Srbin u Svajcarskoj koji ide na tekme.

Veruji ti sta hoces brate, a ja ako lazem vise necu da dolazim na marakanu. namigivanje

Pozdrav
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)