![]() |
DOBILI SMO ZASTAVU 2 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: DOBILI SMO ZASTAVU 2 (/showthread.php?tid=130) |
DOBILI SMO ZASTAVU 2 - 07.07.2003 - 07-08-2003 Sinoc je otet transparent (i to veoma lep) :finger BBB - BERN od strane svajcarskih cigana. Eto samo da znate da je kolekcija povecana! Pozdrav Ciganima DOBILI SMO ZASTAVU 2 - Radza - 07-08-2003 Jos malo, ako taj trenutak vec i nije nastupio, pa ce ovakve i slicne novosti ostati bez veceg znacaja (...) Svaka cast momci! DOBILI SMO ZASTAVU 2 - delije knin - 07-08-2003 Al padaju ove krvatske zastave,ko kruske :ruke Ideeemoo dalje! STADION PUN U DIMU SVE::: DOBILI SMO ZASTAVU 2 - Anonymous - 07-08-2003 Bice i jos lepih prilika za otimacinu novih zastava :lol: DOBILI SMO ZASTAVU 2 - CeDo - 07-08-2003 Unapred da se izvinem onom ko je postavio topic ako gresim. Ali meni ovo smrdi na hrvatske podvale. Ono kao da se mi kurcimo (kao i oni) i na kraju nikakve zastave nismo uzeli. Ono cisto da se izvade za one zastave sto cu nam "uzeli" u Sloveniji u F4 GJL. Kazem jos jednom, izvinjavam se svim ciganima iz svajcarske ako gresim, ali nista dok se slike ne vide ili neko moze to da potvrdi, kome se ovde veruje. A ne neko ko se registrovao po svim forumima u jednom danu sa nekim levim nickom. DOBILI SMO ZASTAVU 2 - UK_Nikola - 07-08-2003 Cedo ne tripuji brate :zbunjen ZASTAVA JE PALA! i tacka u 6 ces da vidis slike garant! DOBILI SMO ZASTAVU 2 - B.R.C.A.K - 07-08-2003 CeDo BBB BERN je 1000% u ciganskim rukama. DOBILI SMO ZASTAVU 2 - CeDo - 07-08-2003 Ok, cekao sam da to neko od vas koji posecujete forum(e) potvrdi. Ja sam se izinuo unapred, razumete zasto sam skeptican ![]() CeDo - MIKI - 07-08-2003 CeDo ti si iz Bazela jel. Ja sam bio juce na Tekmi i nisam nista primetio. Idem na svaku Tekmu u Bazelu od Fc Bazela ali nisam to video da ih bilo neki nasih navijaca. Ja i Vanja snas ko je Vanja smo bili i mi smo hteli da ukrademo tu Zastavu ali bilo nas samo tri momaka. Nisam video da ih bilo vise Srba na stadionu u Rankhof. A Strana Bazel drala se (Dynamo, Dynamo Majku im jebem bili su na njihovoj strani. Imo sam mnogih drugara u Besiktasovoj strani sto ja posnajem. Oni su se drali sbog mene i Vanje ( Srbija, Srbija, Srbija joj sto su popisdeli Ustasi kad su se drali Turci: Srbija, Srbija Danas Tekma Partizan protiv Grasshoppersa cuo sam da ce te ici na Tekmu. A Vanja Mad Max ;pljuga Ako si ti taj Ceda o kojem Vanja prica onda pozdravi njega sato sto ja putujem danas sa Cacak. I ja neverujem da je pala Zastava sato sto sam ja bio. DOBILI SMO ZASTAVU 2 - UK_Nikola - 07-08-2003 E moj Miki. Pa nemamo mi iztetovirano na celu da smo Srbi. Nismo mi ni ulazili u stadion. Ali veruj mi nisi jedini Srbin u Svajcarskoj koji ide na tekme. Veruji ti sta hoces brate, a ja ako lazem vise necu da dolazim na marakanu. namigivanje Pozdrav |