Threads: 0
Braco Cigani,
ja se jos uvek neveselim.Znate da je groblje uslo u LS ove godine,tako da su zaradili koji milioncic.A kad Bjeka i Zeka imaju pare,svasta se moze ocekivati...ali ponovo su presusili za kup :rofl
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Threads: 3
Jedan je Slavoljub Muslin ;pljuga
Valjda nece prodati kup BD-u.
Threads: 17
Meni si obecao dres Majorke....
Threads: 24
Quote:Ko je ono na pocetku sezone prozivao igrace da nemaju veze,da je generacija nikad gora,
I dalje to mislim, a znam da i ti imas slicno misljenje ;pljuga
Pozdrav
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 7
Quote:Casual Wrote:Ko je ono na pocetku sezone prozivao igrace da nemaju veze,da je generacija nikad gora,
I dalje to mislim, a znam da i ti imas slicno misljenje ;pljuga
Pozdrav
Znamo to,i ti i ja i svi ostali,al' cuti Godrinjo,neka roba mora da se valja!

namigivanje
Threads: 2
[quote]Meni si obecao dres Majorke....
OK,javi na private detalje...ako si sa Senjaka tim prije ce
Threads: 15
Da li se zna tacna satnica odigravanja tekme i da li je sigurno to da je u subotu tekma sa Voshom?Veoma mi je bitno,da vidim hocu li moci da dodjem,ako mi se poklopi sa obavezama,ubicu se :bes .
Threads: 18
Quote:Da li se zna tacna satnica odigravanja tekme i da li je sigurno to da je u subotu tekma sa Voshom?Veoma mi je bitno,da vidim hocu li moci da dodjem,ako mi se poklopi sa obavezama,ubicu se :bes .
I meni je isto frka, pokusao sam da saljem mail upravi ali im mail ne radi, cuo sam da zadnja 2 kola moraju u isto vreme da se igraju (valjda 17h), a ja u beogradu nisam do 21h, (taman stizem u centar na proslavu), salim se, bice mi mnogo zao ako ne odloze tekmu za nedelju!!!
p.s. :megafon HOCEMO TEKMU U NEDELJU!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 7
Quote:[quote="Djape_BBrdo"]Da li se zna tacna satnica odigravanja tekme i da li je sigurno to da je u subotu tekma sa Voshom? Pokusao sam da saljem mail upravi ali im mail ne radi
Kod njih bre nista ne radi,kad su takve stvari u pitanju.Slusao sam malopre na TV-u,ponovo su ponovili,u subotu je tekma.E sad,ne znam ni da li bi smeli da pomeraju termine,zbog regularnosti( ako ga i ima uopste :lol: )...
Zamisli facu tek mom ortaku iz ekipe kad ga je riba malopre podsetila da u subotu moraju da su na nekoj svadbi,jer ona kumuje... :lol: :lol: :lol:
Threads: 15
E u p**** mat***** :bes ,necu moci da dodjem.