Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Titula!
Svim navijacima Crvene Zvezde cestitam titulu!

Confusedampion Confusedampion Confusedampion

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Nije jos gotovo (istina dovoljan nam je i jedan remi!), ali moze da pocne slavlje! Jos ako uzmemo kup!

Cestitike svim Ciganima i igracima Confusedampion
Reply
cestitam svaka cast!!!
Reply
protiv madjara svi na marakanu da proslavimo daj boze titulu !!!! Confusedampion a zasto nebi bilo jedno 75.000 ljudi , ajde samo jedan razlog... :zbunjen MAGICO MILAN !!!! sledece sezone ce i OM pa ludilo sva 3tima Confusedampion Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile :lol: Smile :jebanje :jebanje :jebanje :jebanje :jebanje :jebanje :jebanje :jebanje :lol: :lol: Smile Smile Smile Smile Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin :rofl Smile Smile Smile
elgrade-Milano-Marseille-NYC Always UltrasmenthalitetA !
Reply
"...na severu slavlje,sada je pocelo" Confusedampion
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Sampioni!!! To govori samo za sebe.
Nek je u sreci i zdravlju ova titula a da nam bericetno bude i da udjemo u LS.
Pozdrav
Reply
Ja sam ba
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
:flasa ZA TITULU :flasa ZA DELIJE :flasa ZA ULAZAK U LS
To je to ,ko hoce neka ceka subotu ja slavim od juce danas sam samo pojacao tempo :rofl

Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion Confusedampion
a imam bolest kojoj nema leka.....
Reply
"...Neka veceras svako zna,da je Zvezdina pobeda,novi sampion i titula,nasa Zvezda je opet najbolja..."! Svaka cast momcima,sve cestitke,nemam reci...ali da vidimo,da sumiramo nesto.

Ko je ono na pocetku sezone prozivao igrace da nemaju veze,da je generacija nikad gora,da nece opet biti nista ni ove sezone,pa nudio silne dresove,gajbe piva koliko god mozemo da popijemo ako budemo bar drugi,aaaa,bre??? A ono izgleda duplaa kruna,he he...

Veeeljo,junacki sine,javljaj se...duguju nam stosta! Big Grin

Confusedampion :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion
Reply
Ja sam obeco dres Majorke(Spanair) i celticsa(taj bogami nedam,pa makar ispao djubre).
Za ovo prvo podsetite me kome sam ga obecao i dobice ga do kraja prvenstva(verovatno na tekmi protiv Vojvodine)....
Ah da cestitam nam na tituli al' ono sto sam pricao iza toga i dalje stojim(necu da se ponavljam zbog Mile :o )
Pozdrav ciganijo
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: