Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
Quote:sada BIT hocemo glavom svi da klimamo ,
napred Boss-e ceo zivot ja sam te bodrio!

Hehe...Hugo? :rofl :rofl :rofl

Da li ovo znaci da mo
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
[quote="Lamya"]...na pocetku,i na kraju ti...a u pauzi jedna DECENIJA!!!

Nema potrebe da razmi
a.....potpis....
Reply
Prvo,posto identitet osobe koja koristi nik ekipa stigla nije poznat,mozemo samo da pretpostavljamo kako izgleda.Ja mislim da je ovako nekako-u pitanju je trandza (klasicni;nasminkan,obrijan,u kratkom sortsu,obavijen maramom jer mu je tuki ispao obzirom da nosi zenske stvari...perika na glavi,nalakirani nokti...),frizura-tarzanka,ali ni ona nije klasicna,jer mu je sa svake strane "glava" obojena u zuto,i psiholoski momenat-kada ga privode obicno ne zakljucava vrata,jer kao i svaki perverznjak obozava da ga gledaju dok divlja na sve strane....pa vi vidite... :D

Kume,trudi se da drzis jezik za zubima,da ga ne bi drzao u ruci,jer sam cula da je neko druk'o informaciju...a da bi ti situacija bila bez ovog "u",cuvaj tu osobu... :finger

Molim sve erotomane i sexomane s ovog foruma da dostave info o novim erotekama,jer user Baske koji je niko drugi do cuveni NOLLE,trazi novi materijal za emisiju... :finger
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Quote:Molim sve erotomane i sexomane s ovog foruma da dostave info o novim erotekama,jer user Baske koji je niko drugi do cuveni NOLLE,trazi novi materijal za emisiju... :finger

Hehehe, bolje ti brini o onom tvom sto visi na krovu sa antenom u ruci, poceo je da otaljava posao, nikako da nabode pink... a i kad smo odlazili pre neko vece, iskulirao nas je kad smo mu mahali... mislim stvarno... ;pljuga :rofl
E da, jos nesto - isto to vece, na putu do kuce, videli smo dva lika, jedan je nosio ogromne namotaje kablova, a drugi je nosio neki cudan veliki tanjir, izgledali su kao da su zalutali... da ne znas slucajno nesto o tome??? :zbunjen
Reply
?????, ????? ??? ?????! ;pljuga ???????? ?? ?? ????? ?????, ?? ?? ?? ??? ??????? ???? ????? ( ?? ?? ????????? ??? ?? ???? ????? Big Grin ), ???????? ????... namigivanje

?? ?? ???? ?? ??? ??? ???? ?? ?? ???? ????? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?????? ?? ?????? ???? "??? ?? ???", ? ?? ????? ?????? "????? ??? ?? ???????"?!
??????? ?????... :rofl Big Grin :finger

? ?????? ???????, ???? ??? ?? ?????? ????? ???? ?? ?????, ????? ?? ???????? ? ?????? ????? ????????? ?????:

:megafon
???? ???? ?????? ??????? ?' ?????? ??????
????????? ?? ????, ? ?? ??????????
? ??? ??? ?? ?? ????? ??? ?????? ????
?? ???? ?? ?????? ? ???? ???? ???? ????...
(?? ??????, ?????????! Big Grin )

???????!
????? - ?????? ?????!
(?? ????-???? ?????! Big Grin )

???? ??? ??????, ?????? ??? ?? ???????... :finger
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
zovu vas ludnice
idite tamo
[Image: pobednik.jpg]
Reply
"BEOGRADJANKO MALA" majcu sa natpisom "Boss" ces dobiti tek onda kad KRUSEVAC postane prestonica Srbije,a do tada cu je ja nositi na svakoj tekmi! ;pljuga

:megafon Sada bit hocemo,..........nova himna ekipe!!!!!
..sa ulice u lice,batice...

DE FACTO
Reply
...barabe.. sve same barabe..
jebena baraba,vozim crnog SABA :finger :lol:
dok slu
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Samo za tebe sto nisi znala, samo za tebe Beogradjanko mala !!! ;pivo
Reply