09-18-2003, 10:54 PM
Prica se po gradu da se osniva nova ekipa na severu, imaju neko italijansko ime, ne mogu tacno da se setim... Da li zna neko nesto o tome!? :zbunjen
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
|
09-18-2003, 10:54 PM
Prica se po gradu da se osniva nova ekipa na severu, imaju neko italijansko ime, ne mogu tacno da se setim... Da li zna neko nesto o tome!? :zbunjen
09-19-2003, 06:31 AM
Grad je ispisan grafitima RAGAZZI, mozda su to ti.
..baklje gore, pesma cigana...
09-19-2003, 07:33 AM
U prevodu?
09-19-2003, 07:41 AM
? ??? ?? ?????????...
?????? BoyZi ![]() ?0?????!!!
09-19-2003, 11:47 AM
I ja sam cuo za tu grupu. Prica se da se finansira iz samog vrha sicilijanske mafije, pa otuda i italijansko ime. Ne znam koliko grupa ima clanova, ali sam cuo da je vodja grupe jedan od najextremnijih desnicarskih terorista sa ovih prostora. Identitet vodje i clanova grupe nije poznat siroj javnosti. Al Jazeera navodno poseduje jedan snimak obracanja doticnog vodje, ali jos niko nije potvrdio autenticnost video-zapisa. Covek koji je gledao snimak kaze da je vodja grupe pozvao na sveti rat protiv menjacnice AS. Iskusniji analiticari tvrde da iza svega stoji obracun sicilijanske mafije i tapkaroshkog klana. Stvar je ozbiljna.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
09-19-2003, 12:29 PM
Quote:Al Jazeera navodno poseduje jedan snimak obracanja doticnog vodje, ali jos niko nije potvrdio autenticnost video-zapisa. Taj snimak je cista fotomontaza,sto se jasno vidi po frizuri vodje-neka jeftina perika je bila u pitanju!!! Clanova ima dosta, ali je vecina na tajnim zadacima (detalji jos uvek nisu poznati), tako da se pojedinosti ne mogu otkrivati! Vodja grupe je NAJEXTREMNIJI terorista, povezan sa politickim mocnicima sveta!Ima mnogo pseudonima, i samo par ljudi zna (je znalo) njegov pravi identitet... ...Sve je pocelo onom starom narodnom "nece grom u KOPRIVE", kad ono...Rat vec uveliko traje, ali posto nikakvih informacija (jos uvek) nema, ne zna se koliko je neprijatelj uopste svestan sta ga je snaslo!!! :o Stvar nikada nije bila ozbiljnija, a ovo je sve sto se zna...za sad! Baske, preporucujem ti da ne izlazis iz stana neko vreme...Vodja trazi tvoju protezu!!! namigivanje ;pljuga
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
09-19-2003, 10:11 PM
Quote:Baske, preporucujem ti da ne izlazis iz stana neko vreme...Vodja trazi tvoju protezu!!! namigivanje Cekaj, cekaj, znam ja na koga ti mislis... valjda... ![]() Ne, stvarno, zaista me zanima ko su ti momci kako se zaista zove ekipa? ;pljuga I da li su uopste nova ekipa i osoba sa frizurom u nekakvoj vezi? :lol: P.S. Cuo sam da ce momci iz te ekipe imati duplo vise gostovanja od svih ostalih redovnih navijaca, da li je to tacno i kako je to moguce? ![]()
09-19-2003, 11:21 PM
Baske, SIGURNO znas na koga mislim... :lol:
Ti nemas puno veze sa njenom frizurom, ali ni njen frizer nema puno veze sa shishanjem...ocigledno! namigivanje Najbolje je da se, sto se ostalih informacija tice, obratis direktno pomenutoj osobi...samo ne pominjes frizuru, i sigurno ce ti reci sve sto te zanima!!! ![]()
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
09-20-2003, 12:07 AM
Zbog osnovane sumnje da korisnici Baske i Remy Martin znaju identitet doticnog vodje, a da o tome nisu informisali organe gonjenja, gore-navedeni ce odmah biti prijavljeni najblizoj stanici MUP-a, a protiv njih pokrenut krivicni postupak. Takodje postoje indicije da su ova dva korisnika bliski saradnici, a mozda cak i clanovi inkriminisane grupe. Postoji jos nekoliko interesantnih detalja koje ne mozemo da publikujemo pre zavrsetka istraznog postupka.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
09-20-2003, 11:36 PM
Pa u tome i jeste problem, ne mogu tu osobu da pitam upravo zbog frizure - ne bih podneo da je jos jednom vidim (frizuru, a ne doticnu osobu, da ne bude zabune ;pljuga )!!! :rofl
A bas me zanima kako se zove ekipa i ko su pripadnici iste... ![]() Simo, Simo... sa njima (plavcima) se druzis.... Duboko sam razocaran... :rofl |
« Next Oldest | Next Newest »
|