01-05-2004, 12:20 PM
Hehe...u Novu godinu ulazimo radno!
Budo,hvala za info...nadam se da ces nastaviti da nas izvestavas o svim novitetima,kako bismo bili "korak ispred"! namigivanje
Elem,pored vec pomenutog CD-a tj.kompilacije najvecih hitova,nama dobro znana ekipa izvodjaca odlucila je da nas obraduje jos jednim izdanjem...Ovoga puta,u pitanju je Mixtape
,koji bi trebalo da se nadje u prodaji za deset dana do dve nedelje!
:lol:
Kako saznaje nas uvek obavesteni izvor,na ovom mixtape-u naci ce se preko 20 do sada neobjavljenih :o hitova!Pored velikog broja pJesama,mixtape sadrzi i nekoliko skitova!
Spisak je jos uvek nepotpun,jer ova ekipa i dalje drzi keca u rukavu,ali....spisak pJesama ce izgledati otprilike ovako:
1. Mila-Kud svi TURCI,tu i mali MUJO! (no coment!)
2. Lucky-Evo banke,cigane MOJ! :lol: :finger (velicanstven hit posvecen sad vec istorijskom dogadjaju u 'Taliji!)
3. Sima-Al' se nekad dobro jelo...bash!
(posveceno chachanskim ugostiteljima!)
4. Alcatraz-Bice meni dvadeset i dve! :rofl
5. Mila-E,moj Sasha... :pleza
6. Zmago-Daj mi malo vremena... :zbunjen (posveceno njegovom najvecem obozavaocu i podrsci!)
7. Toma feat. Blok Blok Blok :boks -Pratish me u stopu (gonija manjenja :rofl )
8. Lucky-Napile se ulice namigivanje (po sistemu "zasto asfalt bezi kad ja od njega ne bezim?" :o )
9. Mila-Stariji covek (parodija na temu...i to kakva! :rofl )
10. SKIT-Mila feat. BS!BS!-Chik(o),chik(o)...
11. Juice :batine feat. Me-Ulice nemaju pojma!!!
ampion (exkluzivno ugovorena saradnja!Pjesmu radi najbolji b-boy :gold ovih prostora...a i sire!!!)
12. Mila-Njanja (posveceno svim njanjavim muskarcima ovog sveta...)
13. Toni Veljoni-Ej macolo,ko te ne bi vol'o!
14. Buda-necu da idem u viteze,jer su danasnje princeze bez veze... namigivanje
15. SKIT-Mila-Dzungla :finger na asfaltu! (posveceno njenom HOOL :rofl idolu!)
16. Alcatraz-Zoko moja Zoko... :rofl :rofl :rofl
17. Me-Nije sve tako crno... :finger
18. Mila-Kucam,pucam...perem,peglam! :lol: namigivanje
19. Sky-Oj chobane... (posvIJeceno Alcatrazu!) :zbunjen
20. SKIT-Lucky-Shu...shu...shu... (autenticni zapis snimljen na veselim prugama Srbije!) :megafon
21. Buda-Grlica namigivanje
22. Sima-Ajmo ljudi kuci,kasno je... (pesma inspirisana legendarnim TV "duelom") :lol:
23. Mila-Seljancica mala (obrada Severine Vuchkovic...ili beshe Ivana Banfic :zbunjen ) :rofl
Kao sto vidite,Mila je ovde zastupljena koliko i ***** na kompilaciji....Svaka slicnost je namerna! :lol: :rofl
Toliko od mene za sada...
Uzivajte!
Pozdrav!

Budo,hvala za info...nadam se da ces nastaviti da nas izvestavas o svim novitetima,kako bismo bili "korak ispred"! namigivanje
Elem,pored vec pomenutog CD-a tj.kompilacije najvecih hitova,nama dobro znana ekipa izvodjaca odlucila je da nas obraduje jos jednim izdanjem...Ovoga puta,u pitanju je Mixtape

Kako saznaje nas uvek obavesteni izvor,na ovom mixtape-u naci ce se preko 20 do sada neobjavljenih :o hitova!Pored velikog broja pJesama,mixtape sadrzi i nekoliko skitova!
Spisak je jos uvek nepotpun,jer ova ekipa i dalje drzi keca u rukavu,ali....spisak pJesama ce izgledati otprilike ovako:
1. Mila-Kud svi TURCI,tu i mali MUJO! (no coment!)

2. Lucky-Evo banke,cigane MOJ! :lol: :finger (velicanstven hit posvecen sad vec istorijskom dogadjaju u 'Taliji!)
3. Sima-Al' se nekad dobro jelo...bash!

4. Alcatraz-Bice meni dvadeset i dve! :rofl
5. Mila-E,moj Sasha... :pleza
6. Zmago-Daj mi malo vremena... :zbunjen (posveceno njegovom najvecem obozavaocu i podrsci!)
7. Toma feat. Blok Blok Blok :boks -Pratish me u stopu (gonija manjenja :rofl )
8. Lucky-Napile se ulice namigivanje (po sistemu "zasto asfalt bezi kad ja od njega ne bezim?" :o )
9. Mila-Stariji covek (parodija na temu...i to kakva! :rofl )
10. SKIT-Mila feat. BS!BS!-Chik(o),chik(o)...
11. Juice :batine feat. Me-Ulice nemaju pojma!!!

12. Mila-Njanja (posveceno svim njanjavim muskarcima ovog sveta...)
13. Toni Veljoni-Ej macolo,ko te ne bi vol'o!

14. Buda-necu da idem u viteze,jer su danasnje princeze bez veze... namigivanje
15. SKIT-Mila-Dzungla :finger na asfaltu! (posveceno njenom HOOL :rofl idolu!)
16. Alcatraz-Zoko moja Zoko... :rofl :rofl :rofl
17. Me-Nije sve tako crno... :finger
18. Mila-Kucam,pucam...perem,peglam! :lol: namigivanje
19. Sky-Oj chobane... (posvIJeceno Alcatrazu!) :zbunjen
20. SKIT-Lucky-Shu...shu...shu... (autenticni zapis snimljen na veselim prugama Srbije!) :megafon
21. Buda-Grlica namigivanje

22. Sima-Ajmo ljudi kuci,kasno je... (pesma inspirisana legendarnim TV "duelom") :lol:
23. Mila-Seljancica mala (obrada Severine Vuchkovic...ili beshe Ivana Banfic :zbunjen ) :rofl
Kao sto vidite,Mila je ovde zastupljena koliko i ***** na kompilaciji....Svaka slicnost je namerna! :lol: :rofl
Toliko od mene za sada...

Uzivajte!

Pozdrav!

b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]