Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
Dozvolite... Big Grin

Dodatak-jedanaesta pesma ce najverovatnije biti obrada cuvenog hita Riblje Corbe "Rado idu mladi na kaljenje"!!! :lol:
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Svako ko je dans pratio vesti mogao je da cuje da je srbijanska policija pojacala mere bezbednosti nad objektima koji bi mogli biti napdnuti. Kako pouzdano saznajemo iz izvora bliskih Duletu Mihajlovicu ( zvanom Brka-Majmunce ), ovi moguci teroristicki napadi su u direktnoj vezi sa menjacnicom as i tapkaroskim klanom...
Toliko za sada o tome, jer ne zelimo da iznosimo vise informacije zbog istrage!

Osim toga, zeleo bih da naglasim da i pored politicke situacije u kojoj se nalazimo i Sumine eventualne umesanosti, ja sam odlucio da snimim sa njim dve pesme.

Prva ce biti, kako je i sam Simeone di Serbia naveo, pesma "Ako sam Mombril sam, pa sta?", a druga pesma se zove: "Ja sam Mombril majko!" ( Na temu "Ja sam Cetnik majko" ).
Osim toga, kao Simin izvrsni producent sam ugovorio i jednu pesmu u kojoj Sima nece pevati, vec ce samo svirati "frulu" za tu pesmu! Naime, ta pesma nece biti pevana kao sve do sada, duetski, nego horski, a u horu ce pevati pripadnici sedme interventne brigade, a tenor ce pevati Dule Mihajlovic. Ova numera se zove "Glupi smo, pa sta?"...

Bice i specijalnih nagrada za one koji se odluce da posete koncert... No ne bih sada da otkrivam detalje, o tome je zaduzen da brine nas sef marketinga, koji se zove Marketing.

P.S. Budo, da bi shvatio o cemu se ovde radi, ili moras da budes pijan, ili lud, ili da zoves u pivnicu jedan dan, pa da ti u trocasovnom ( najmanje ) razgovoru objasnim o cemu se radi u ovom topiku... Smile Smile Smile :rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
? ?? ?? ????!!! ? ???? ??? ?? ? ??????? ????...?? ?? ??? ??? ?????? ? ?????? ?????? ?? ???????? ??????...? ???? ????? ???? ??????? ?????? ?? ????? ?? ????? Sad

????????, ?? ?? ?? ?????? ???? ? ???...? ?? ?? ?? ????? ??????? ????? ?? ?? ??????? ????????? ?? ??????? ????, ???? ? ???? ? ????? ?????????? ?????....???. "L'Italiano" ?? ??????? ?? ?? ?? ?? ???????? ???? ?? ????...??????? ??? ??? ? ??????? ?? ??? ?????....

?0?????!!!
Reply
Ma pevas ti brate 'talijane, ali to je trebalo da bude iznenadjenje za one koji dodju na koncerAt.
Ti pevas solo pesmu, a zove se "Ja Romu volem, jer sam Romanista golem!!!" :finger i drugu pevas u duJetu sa Franceskom Totijem, a zove se "Ruse kose, raspletene bujne, mrisio je Francesko Toti samo jedan dan" :finger ( Dugacak naziv, zar ne? :zbunjen )
U planu je i ona "Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Mirka Talijana", ali o tome nesto kasnije... :rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
? ?? ??? ?? ????? ?????? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ???????????? ?? ?? ????? ???? ????? ??? ?? ???...? ?????? ?????? ??? ?? ???....???? ?? ??????? ???????....
??????!!! :finger

?0?????!!!
Reply
Jarane, Simo, ne mogu da vjerujem da ce takva jedna legenda kao sto si ti snimati pjesme sa onakvim anonimusima...ne razumijem te stvarno ako hoces da poslusas moj ti je savijet da t' muziku i textove radi moj jaran Brega i Bijelo Dugme.
U tom slucaju za koncerte nece bit' problema...
Reply
Simo, brate evo i ja kao bivsi menager da te pozdravim i da T' dam par saveta :
Al pre toga zanimame Smile da li ti mislis C, D, E...i kasetu da izdas u domacoj izdavackoj kuci "Pirati", "Gusari", "Apaci" ili mislis da je izdas negde u inostrantvu? Za tebe se zna da si veliki patriota i da ako bi doslo do toga da nesto izdas, da to sigurno ne bi bila neka zapadno-istocna evropska zemlja, mada je jedna kuca u Holandiji veoma zainteresovana za tvoj projekat! Big Grin

Posto sam i ja veliki ljubitelj rock'n'rolla, gotivan mi je predlog da se na albumu nadje muzika Dugmeta. Naziv albuma bi mogao da bude "Dama u kopackama".[Image: masa.gif] A deo repertoara da bude jedna ljubavna pesma "Da sam mala patika od pume da li bi se janje moje ti obula u me", zatim jedna shvalerska "Kako ti je mala moja kad ljubi Bosanac?", jedna prava navijacka "Pljuj i navijaj" i obavezno jedna patriotska "Sima_Srbija nikad Evropska Unija". Smile

I na kraju zanimame Smile da li ce se snimati i neki spotove za ovaj album? Ne bi bilo lose posto je Sima Delija kao glumac vec "probio neki led..." ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Pre nekoliko dana,dobili smo i zvanicno saopstenje od naseg detektiva na tajnom zadatku-Tomica:
Naime,Cuvena baka je promenila licni opis,zbog kojeg ni najbolja drugarica iz "osnovne skole",nije mogla da je prepozna.Baka je posle dugih operacija UZELA©,pauzu na duze i uputila se ka cuvenom hitmejkeru,takodje Bosancu,koji drzi studio pod nazivom "Korak do sna".
"Kulturni nokaut" koji je dozivela samo je doprineo u snimanju duetske pesme sa Lunom Lu,pod nazivom "Pisi mi"!!!

Sima Srbija,inace poznatiji i kao Futa,posto je uz njega niko drugi do M****a...Inace jedan od najvecih plagijatora danasnjice.
Pesme koje je preradio za DUO MODERATO(ri),Tonija i Laleta:
-"Dijabolik",prepevano u "Mombrilolik"
-"Necu da ispadnem zivotinja" prepevano u "Licim na Tarzana"
-Za Bakutu,izuzetan hit "Sve su se moje cure udale"
-kao i pesmu za Fedjinog brata "Slatke male maloletnice".
Inace pokreti koje nas hitmejker koristi su prilagodjeni marketinskom magu danasnjice,sto govori o tome da on ni ruke ne moze da koristi bez kopiranja tog vrsnog i jedinstvenog co'eka!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
????, ???? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ????? :zbunjen
?? ??? ??? ?? ?? ? ?????? ?????? ???...????? ???? ??? ??? ?????!?!
??? ??? ?? ?? ????? ?????????....
? ???? ????? ? ???? ?? ????? ???????? ?????? ???? ??????....

??? ?? ????? ?????? ??????...?????? ???????? ? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ????????? ?????...??? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ? ???????? ?????? ?????????? ??? ??? ?? ?? ????? ????? ??? ??? ?? ???? ??????????!?! ?? ??? ???? ???? ?? ?? ????? ?? ???....??????? ????????!!!

?0?????!!!
Reply
Sobzirom da Taribo ima prolema sa novom nogom, te nece moci da odradi svoje dve pjesme, umesto njega ce se na albumu pojaviti dva nova gosta:

1. Mila, koja ce optjevati novi hit : "Da ne bjeshe Zokija, ne bi bilo ni Tokija"
2. Lale Pancevac u numjeri: "Oprosti mi Zmago, za sve grube rici"

Bonus track ce biti pjesma koju ce horski otpjevati svi gosti na albumu, nesto kao Live Aid, samo sto jos cekamo na Rschum-ov text.

Spotova biti nece, posto su mi gosti na albumu izuzetno neprijatnog izgleda, tako da ne verujem da bi i jedna TV pristala da sikanira svoju publiku emitovanjem takvih sadrzaja.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)