Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
????? ??? ?? ?? ?????? ?? ???? :rofl
??? ???? ???????? ??????, ?? ? ?????? ??? ? ????????...???? ?? ???? ?????? ???? ?? ?? ?? ??????? ???? ?????? ?? ??????, ?? ?? ???? ??????!
? ?? ?????? ??????????? ?????? ?????? ?? ? ?????????? ??????..????? ?? ?? ?? ?? ?????? ??? ???????? ??????? ??? ????????? ????? ???? ? ?? ??? ????? ??????? ???? ??????? ?? ?????? ?????????! ??. ??????...? ??? ?? ? ??????? ??????? ????????? ??? ????? ??????...????? ????? ????????????? ???? ????? ??????? ?? ????? ????????, ??????? ??? ?? ?????? 10 ? 160...?????? ?? ??? ????????? ?????? ?????????? ????? ??????? Big Grin ??? ?? ?????? ???? ????? ????? ???? ???? ???? ? ????????? ????? '???????? ???? ?????? ??????? ?? ???????? ?????....? ?? ??? ????? ??????? ??? ???????? ????? ?? ??????? ????????? ? ???....
?0?0?0?0? ?????? ?0?0?0? ??????????? ?? ???? ? ? ???? ????? ??!
[Image: saban01.jpg]
????? ????? ?? ??????....?????? ??????!!!

?0?????!!!
Reply
???????? Kafe ??? ? ???????? ??????????? ?? ?? ? ???? ??? ????? ??????????? ?????? ??????????! Smile
?????, ? ???? ?? ????? ??????? ?????
????? ?? ? "??????? ????" ???? ???? ? ???? ????????? ????????? ??????????? ??????! :o
? ???? ??????? ????? ?????????? ???????? ? ??????? ???????? ??? ? ? ???? ????????????, ??? ????????? ?????? ??????? ?? ???????? ????-??, ?????????? ?? "????" ??? ????? ?????????? ????? ?? "?????" - ??????? ?? ?? ?????? ???? ?????? ????? ??????? ???????? ??????? ?????????...????? ???, ????? ???? ?????? ???????? ???? ???????? ?? ???? : 00-30-01-01. ?????? ?? ???????? ??????? ? ???????.
? ????? ?? ????????? ? ???????? ?????? ?????, ?? ?? ???????? ???? ?????? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ??? ??????. Big Grin

?????? ?? ????.
???? ?????? ?? ?? ???????? ????-?! namigivanje

?.?. ?? ?????? ??????, ?????? ??? ?? , ?? ??? ?????? ?????????? ?? ??? ??????... :batine
Reply
??? ?? ???????!?! ??? ?? ???? ?? ????????....
???????? ?? ?????? ???? ??????? ???????????!!!

?????? ?? ?? ????? ????? ?? ??? ??? ??????? ???? ?? ??? ?????? ???????! ???? ???? ?? ???????? ?? ??? ???????? ?? ?????? :rofl Big Grin :rofl

?0?????!!!
Reply
Basta, basta, basta...
Merda, merda, merda....
Jebote, ljudi moji, pa ovo nije moguce, sta sve desava...."po-mo-zi Boze"!
Kako, novinarka Delije Caffe-a, Mila, "nezvanicno" saznaje iz svojih "pouzdanih" i nepresusnih izvora sinoc je izazvan incident u gradu koji je prouzrokovao niz lancanih incidenata, vanredno stanje, strajkove i demonstracije, za pociniocima se jos traga...opustosena je najcuvenija i veoma popularna medju zavisnicima od slatkisa, palacinkarnica "Rizla". Naime, jurisni odred "Moje mesto je na marihuani" posle teske vikend obuke sjurio se u obliznji ugostiteljski objekat, polizao sve tanjire, i tiganje,smotao sve palacinke, zaplenio robu iz magacina i odjurio dalje...to je izazvalo veliku pometnju medju zavisnicima od slatkisa, njih nekoliko hiljada tokom danasnjeg dana zahtevali su od inspektora Spasoja da pohvata "merde"...u Palacinkarnici je uvedeno vanredno stanje a osoblje lokala je na saslusanju...Uzalud su specijalno obuceni psi tragaci i psi gonici pokusavali da nanjuskaju trag "merdama" iako su za odbeglim pociniocima ostale velike barice slatkih preliva od kojih je tragacima i gonicima ubrzo pozlilo...nakon tog dogadjaja panika je kako medju zavisnicima od slatkisa, tako i u redovima bezbednosnih jedinica izazvala jos vecu paniku, pa su vlasti istog momenta usvojili zakon o zabrani trgovine slatkisa...vest o novom zakonu potresla je gradjane, proizvodjace, poslasticare a najvise zavisnike od slatkisa koji su zapretili da ce izvrsiti masovno samoubistvo...fabrike "takovo-ovo-ono", "soko stark leci rak" i "bambi ne bi ja bi" su u strajku, poslasticari su najavili demonstracije...a podrsku u pobuni protiv ovog zakona dale su i veverice iz zooloskog vrta koje porucuju "Nimi nicig lip
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Sram vas bilo dupeta kad obraza nemate!
Takvu jednu personu od integriteta i digniteta sa viskom suvereniteta ste nasli da vredjate svojim dezinformacijama. Naime istinu izgleda znam samo ja.
Sima ( ili simce kako ga deva iz tunisa zove ovih dana), rezigniran odlukom da dzoni iz 357 snimi kompakt cede sa Simonom , a ne Simoneom ( konincidencija ili nesto drugo?) odlucuje da se dovati svoje prve ljubavi (gitare, na Meje Uzelac) i snimi svoje vidjenje sJeverne tribine. Prepoznavsi u njemu golem kapacitet,zoki zorule zozon avramovic zvani cevap, pruza sansu mladom i neafirmisanom sviracu i pJevacu. Materijal (sic!) nosi radni naziv " zvJezda je zivot, os bombon?". Objavice ga pored diskografske kuce " ko nije na igli taj je na krigli" i " ko nije na djanku, taj je na sanku" jos i "renome " iz Bijeljine. za pocetak dogovorena je duetska pesma sa lepim micom. E, takvu zvJezdu u usponu ste nasli da pljujete..
Pogodjen vasim kritikam ( a mislio je da je ljubav, casa sriJece mesto bola...), odlucuje se na drasticne transformacije, sisa prepoznatljivu kosu, operise kurje oko koje je progledalo, pocinje da trenira box u BK " Patlidzan" ( joooj sto je to smesno), ali tga za mladosti sJeverom osta...
A snjim ste delili lebac, dzint, vops...sram vas bilo!
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Reply
Prema najsvezijim ( da ne kazem resh-pecenim ) informacijama, u celu akciju pomenute ozloglasene grupe se ukljucila i jedna gospodja srednjih godina, koja je siroj masi poznata kao Baka iz Komsiluka. Naime, Vesela Bakica je takodje jedan od operativaca menjacnice as, te se i ona povezuje sa mogucim sudelovanjima u tapkaroskom klanu. Iako je Vesela Baka pripadnik tuznog fronta, bakica saradjuje i sa pomenutom menjacnicom. Siroj javnosti je poznato da su "Tuznjaci" ( Pripadnici Tuznog Fronta sa istocne tribine ) i "tapkarosi" ( pripadnici tapkaroskog klana pri menjacnici as ) u zavadi, ali da to nije tako saznali smo od strane poznatog fudbalera cije je ime Redondo. Ovaj famozni fudbaler je dao intervju za navijacki casopis "My Love STORY" te smo iz njegovog intervjua otkrili da je prividna zavada TF-a i menjacnice as ( koja je inace osnovana 1970. godine ) ustvari cista laz, kako bi se pokrile sve protivzakonite radnje kojima se ove grupacije terorista, tapkarosa, seksualnih manijaka, pedofila, poslasticara ( ... ) bave...
Veselu Baku iz komsiluka su angazovali ljudi iz menjacnice zbog njenih odlicnih performansi koje baka gaji iz mladosti. Naime, Baba je jedan od retkih ljudi koji su na Hejselu nosili crno-beli dres i preziveli! Poginulo je tada dosta crno-belih, ali je Baba svojom vestinom i umecem uspela da se odbrani i prezivi, na cemu bi joj, priznacete i bokseri BK Pakistan pozavideli!

Toliko za sada, ocekujte uskoro vise informacija, cim se nasi AGENTI vrate sa terena i podnesu izvestaj.
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Quote:Sram vas bilo dupeta kad obraza nemate!Sima ( ili simce kako ga deva iz tunisa zove ovih dana), rezigniran odlukom da dzoni iz 357 snimi kompakt cede sa Simonom , a ne Simoneom ( konincidencija ili nesto drugo?) odlucuje da se dovati svoje prve ljubavi (gitare, na Meje Uzelac) i snimi svoje vidjenje sJeverne tribine. Prepoznavsi u njemu golem kapacitet,zoki zorule zozon avramovic zvani cevap, pruza sansu mladom i neafirmisanom sviracu i pJevacu. Materijal (sic!) nosi radni naziv " zvJezda je zivot, os bombon?". Objavice ga pored diskografske kuce " ko nije na igli taj je na krigli" i " ko nije na djanku, taj je na sanku" jos i "renome " iz Bijeljine. za pocetak dogovorena je duetska pesma sa lepim micom. E, takvu zvJezdu u usponu ste nasli da pljujete..

nUmje on da pjeva, nUmje, al kad voli gresan... Big Grin ipak igrao je on jednu sezonu i proslavio se kao golman cuvenog FK Delije Caffe-a, navijaci AB&G ga se uvek rado secaju a umeli su i da se kunu u njega, pevali su mu : "Bez Sime na golu, k'o bez pivE na stolu"... :ruke
ali on je odlucio da zauvek napusti fudbal i posveti se svojoj pravoj ljubavi - pJesmi...mislim da ga zato sada svi i pljuju... :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Evo, i Toma i ja citamo ovaj topic i nista vas zivo ne razumemo... Big Grin

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Dozvolite... Big Grin

Kako nas uvek dobro obavesteni izvor FU (Forever Uskok Big Grin Big Grin Big Grin ) saznaje,na istoku grada New Now (iliti Novoga Sada),primecena je povecana aktivnost pojedinih "agenata" :lol: ...
Naime..."glavni covek" :rofl ovoga grada,koji se prepoznaje po neverovatnoj eleganciji :lol: ,od koje ne odustaje (patikama Nike 4,trenerci i upasanoj duxerici... + kozna jasa :lol: ),iskoristio je trenutak,i odlucio da osujeti opaku ekipu,koja vec neko vreme predstavlja pretnju njegovoj pokrajini...

U to ime zapoceo je kampanju "Vovjodina-centar sveta"...prica se da ce se ovog vikenda odrzati tajni skupovi gradjana,koji zele miran san i bezbrizan zivot sebi i svom potomstvu...lokacije ovih skupova su strogo cuvana tajna,pa se sumnja da ce i sam organizator uspeti da ih pronadje! Big Grin No,i za to ima leka!!!U slucaju da se desi nesto slicno,bice angazovana ekipa SMS avanture,koja ce cak pokloniti odredjenu sumu novca pobedniku...sav novac (naravno) ide u fond vec pomenute kampanje!!!

Lucky,poznatija kao Mornarinka,preuzela je na sebe zadatak da prati trag vec pomenutih patika :finger ,i da sve esencijalne informacije javi stabu ekipe!

Nastavak sledi...
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Posto se ovdje manipulishe sa mojim muzickim angazmanom, a u vezi sa tim iznose razne lazi i polu-istine, prinudjen sam da, nevoljno, otkrijem o kakvom se projektu radi. Dakle, na kompakt CD disku naci ce se izvestan proj pjesama i sve ce biti dueti. Odmah cu da demantujem hejsela u vezi njegovog pominjanja dueta sa Lepim Micom, posto isti nema nikakve veze sa novim projektom.

Prva pjesma je odradjena u saradnji sa "Divljim kestenom", a radi se o obradi njihovog cuvenog hita "Zorane, Zorane" i posvecena je najvecem marketinskom magu sa ovih prostora.

Druga pjesma je duet sa Zoranom Pavic i takodje je obrada cuvenog hita "Kada bi svi kao glodari...". Ova pjesma ce biti objavljena kao singl i sav prihod ce ici u fond za zastitu ove rijetke vrste u izumiranju.

Treca pjesma je duet sa najvecom zvijezdom RAP scene u nas, cuvenim SHA-ILOM i nosi naslov: "Tanga-na-na-na, tanga-na-na-na, tanga-na-na-na, napred Partizaaaan".

Cetrvta pjesma je duet sa hejselom i takodje je remix jedne stare pesme NBG-a : "Daje se na znanje". :finger

Peta i sesta pjesma su dueti sa jednim manje poznatim, ali talentovanim pjevacem iz Novog Sada. Prva je obrada tradicionalne pjesme "Oj VoVjodo Nikolicu", a druga naravno "U crno si zavilame".

Sedma pjesma je duet sa Markom Bulatom: "Prijatelji, braco - Shiptari"

Osma pjesma je duet sa hooliganom i nosi naziv : "Ako sam Mombril sam, pa sta?"

Deveta i deseta pjesma trea da budu "Snjijeg je opet Snijezana" i "Luckasta si ti takav sam i ja", ali cekamo da se Taribo vrati iz Nemacke sa novom nogom pa da nasnimimo i ove dve pjesme.

Eto za sad toliko, mozda bude i neki bonus track, za prvih 1000 koji kupe CD.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)