Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
? :nene :nene ????? ?? ?? ??????, ?????????? ????? ?? ???? ?? ??????? Big Grin
??? ?? ?? ?????...?????? ?? ???????? ?? ????? ?????? ????????????? ????????... :rofl

?0?????!!!
Reply
???? ????? ?? ?? ?????? ???? ?? ????? ???? ?? ??????, ????? ?? ????? ?? ?? ???????... ?? ????????? ???? :lol:
Reply
Ovo stvarno nema smisla, lepo vas pitam da mi date info a vi sve okrenete na zajebanciju, kao i svaki topic... c c c bagro neopevana!!! :rofl ;pljuga :ruke Big Grin
Reply
????...? ??? ???? ?? ???????? ????????? ?? ???? ?? ????????...???? ????? ?? ??????? ? ???? ???? ? ?????? ???????.... :batine

?0?????!!!
Reply
Rekla mi je zenska da si neki cupavi ko taj na avataru heheheh ;pljuga (ovo nije bio citat, malo sam ulepsao recnik)
Al dok sam ja shvatio o kome ona prica, na koga je naisla vec je i poluvreme zavrsilo.
Reply
Quote:Ovo stvarno nema smisla, lepo vas pitam da mi date info a vi sve okrenete na zajebanciju, kao i svaki topic... c c c bagro neopevana!!! :rofl ;pljuga :ruke Big Grin

E,Baske,zvala bih ja tebe na sastanak ekipe,ali ces mi iskvariti decu! :rofl
Morace ceo zivot,da duvaju u auspuh...
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Quote:E,Baske,zvala bih ja tebe na sastanak ekipe,ali ces mi iskvariti decu! :rofl
Morace ceo zivot,da duvaju u auspuh...

Ma dobro, nije bitno, verovatno si u pravu... Smile
Nego da ja pitam tebe nesto drugo - da li znas mozda neku pouzdanu bejbisiterku, treba mi da mi pricuva sestricinu sledece srede? :lol:
Reply
Quote:Nego da ja pitam tebe nesto drugo - da li znas mozda neku pouzdanu bejbisiterku, treba mi da mi pricuva sestricinu sledece srede? :lol:

Baske,pa zar ne znas da je Mila najbolja bejbisiterka na svetu?! :o
Meni uvek cuva dete,i Nana je extra gotivi!!! Smile

...O posledicama cu razmisljati za par godina... namigivanje

;pljuga
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Remy,super ti fora sa slobodnim vremenom,al' i za to ima leka Big Grin
Reply
Quote:Remy,super ti fora sa slobodnim vremenom,al' i za to ima leka Big Grin

Shmekeri su mi omiljena vrsta domacih zivotinja... :cigla