Tekst je napisan na bosanskom, tako da kada citate, obavezno to uradite sa naglaskom.
Tjekom poslijednjih djesavanja, nasa organizacija ( inace, vrlo dobro organizovana :megafon ) je donijela odluku da se neke stvari jednom za svagda u vezi pomenute organ'zacije za koju se ovdje bolan u poslijednje vrijeme pisalo svasta...
Unesu ( ili iznesu, kako god ) u javnost!
Prvo, u suradnji sa Anti
delijistickom organ'zacijom "I ja sam zvIjezdas" i sa njihovim jurisnim odrIjedom "Moje mJesto na marihuani" smo uspIjeli da se infiltr'ramo medj' rIjedove gruppe cije ime sad bas necu iznosit' da nebi dobio ban od Mile...
Dok smo bili sa ljud'ma iz pomJenute organizac'je doslo se do utiska da su to sve fini i normalni ljudi koji su dio te organzacije po sopstvenoj zelji...
Takodje smo saznali i to da je Simeone di Serbia istureni
AGENT menjacnice
as, inace zaduzene za najprljavije poslove ove organ'zacije koja se jos koristi i raznim medijima od kojih je svakako najistaknutiji "I ja sam sJektas". Naravno, tu o sJekti nekakoj vjerskoj nema ni govora, rIjec je ustvari o jednom od glavnih fragmjenata
tapkaroskog klana.
Zapravo, najsigurnije smo saznali da je pomenuti Simeone di
Mombrilia ( ili di Serbia :zbunjen ) licno vise puta tapkao u mestu :finger , a nekoliko puta je tapkao i karte za odredjeno pozoriste ;pljuga . ( Mislimo da se pozoriste za koje je pomenuti
mombrilion tapkao u mjestu :finger

i tapkao karte zove "
Pozoristance Puz" ali to do sad niko nije potvrdio ).
Simeone di Menjacnica je uvaljivao maloj djecici te ulazn'ce za pozoriste govoreci im da je u pitanju nekakva decja prijedstava, a zapravo se rad'lo o ponekad navijackoj a ponekad Bogme i predstavi :jebanje
XXX :o sadrzaja...

Shto svakako nije ono sto bi djeca trebali glijedat! :nene
Najvise pogadja cinjenica ta da su
Simeone di
Hejsel :ruke

,
bakica iz komsiluka i komsija im
Cvele u vise navrata suradjivali sa crno-gor-ski-m tapkaroskim klanom pod nazivom "
Dje je taj Masaro?!" Inace, pouzdano smo saznali da su clanovi ovog crno-gor-sk-og klana i slijedeci: BROJ 10 Savicevic, broj 1 Rossi, 2 Costacurta ( ili Costa-
murta, nemamo pojma :zbunjen :zbunjen ), 3 Maldini... ( Ovi brojevi ispred prezimena clanova govore koliko puta su oni ( tapkarosi )
tapkali u mjestu 
)
Takodje, na nas sex-phone 011/92 se javila zenska osoba koja se predstavila kao izvesna
UZELAC I rekla nam da je sprijemna da svijedoci prtiv-u Simeone-a za razna (
ne)djela koja je ovaj, kako ona navodi ( citat ): "tapkaros, kriminalac, svercer i nadasve
sexualni manijak" :o ( kraj citata ) ucino protiv-u izvjesne osobe koja se predstavila kao "
UZELAC".
Gospodjica "
UZELAC" nam je iznjela jos neke (
perverzne ) cinjenice koje joj je Simeone di Bugarskamafia pocinio, ali to stvarno nije za javnost, jer ovaj forum citaju i mladji od 18. :lol:
Za sada toliko, uz jednu konstataciju, saznali smo da je korisnik po imjenu "
Remy Martin" u konstantnom dosluhu sa nekom osobom za koju smo jedino uspijeli da saznamo da ima svoj klan pod imjenom "
JUICE".
Takodje smo saznali da je taj "JUICE" sef jednog klana koji sebe ( i svoje clanove ciji je najverovartnije i Remy Martin clan :o

) naziva "
Krec Kolica i Mesalica..."
Za sada su to sve informacije, pa molimo savesne gradjane i gradjanke, drugove i drugarice, i ostale da ako znaju nesto vise o ovome da se jave na nas
sex-phone 011/92 ( Traziti inspektora za marketinga Zo
Urana
Cmar-vramovica ).
Velja (
mladji )