01-14-2004, 02:52 AM
Quote:Za kuma-"Otish'o si pushku prob'o nisi... :finger ".
kumo evo i za tebe jedna...
"Domet(Pucaj sto dalje)" :rofl
e evo i za Misses L jedna:
*With All my Love* hehe :jebanje :rofl
a.....potpis....
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
|
01-14-2004, 02:52 AM
Quote:Za kuma-"Otish'o si pushku prob'o nisi... :finger ". kumo evo i za tebe jedna... "Domet(Pucaj sto dalje)" :rofl e evo i za Misses L jedna: *With All my Love* hehe :jebanje :rofl
a.....potpis....
01-14-2004, 04:04 AM
Quote:Evo za tebe jedna narodna-"Coca-cola,MARLBORO,suzuki". Back to U...kao bumerang :finger + "Lavlje Srce"! :lol: (svi znamo kako izgleda pravi muskarac!!!) :keez :rofl "...sve sto radim neka sada mi se razbije o glavu, to je samo moja stvar i znam da sam u pravu..." @ Mr. Trip namigivanje "If at first you don't succeed, Then dust yourself off and try again..." :razz
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
01-17-2004, 12:19 AM
e da.. imam josh par hitova...
Snifan Sakic feat Moby Dick - Kralj Kokaina (RMX) Mila - Pozdravi ga pozdravi (dechka u daljini..) :lol: Lamya ft. Saiyem - BG grad veliki, dve gajbe ga krase... :rofl
a.....potpis....
01-17-2004, 04:53 AM
????? ???? ???????, ??? ??? ??????? ???? ?? ??? ???????? ????????? ???????? ????????? ???? "????-?????? ??????" ? ??????? ?? "??? ??? ????" ?????????? ???????.
????? 1: "???? ???? ????? ?? ????????" ( ????????? ????? ?? ????? ???????. ????. ???? ) ![]() ????? 2: "?? ???? ?? ????????" ( ????-????? ???? :zbunjen ) ????? 3: "??? ?? ???? ?? ???" ( ???? ????-????? ???? :zbunjen :zbunjen ) ????? 4: "?? ?? ????, ?? ?? ???????" ( ???? ?? ????????? ????. ????_?????? ;pljuga ) ????? 5: "????? ?? ?? ??, ????? ??? ?? ??" ( ???? ???? ???????? ?????? "?????" ???? :ruke ) ????? 6: "??, ????? ?? ???? ????" ( ????? ???????? ???? ? ?????????? :finger ) ????? 7: "????, ??????, ??????? ?????" ( Lamya ????????? ???????? ??-???? namigivanje ) ????? 8: "????? ????????" ( ??????? ??????? ??????? ??????? ![]() ????? 9: "???? ?? ?? ?? ????" ( ??????? 1790 ? ???? ???? ????? :lol: ) ????? 10: "?????? ??????" ( ???? ???????? ?????? ?????? :rofl ) ????? 11: "??????? ?? ???" ( ??????? ???????? ???? ???? ![]() ????? 12: "?? ???? ??? ?? ???????? ????, ??? ??? ?????? ?? ????? ????" ( ????? ????? :boks ) ????? 13: "?? ??? ?? ?????, ?? ?? ???????" ( ???? ???? ????. ???????, ????????? ????????? "?????????" ![]() ????? 14: "???????, ? ????" ( ??? ????. "?? ????" :flasa ) ????? 14: "?? ???? ?' ????? ????, ?????? ?? ????" ( ??? ???? ?? ?? ????? ???? ?????? ?? ????????? ![]() ????? 15: "?????, ????? ? ???? ?? ????" ( ??? ????????? ????? ???? ;pivo ) ????? 16: "???? ???? ?????" :rofl ![]() ????? 17: "???? ?? ??? ???????" :nene ( ????? ????????? ??????? ????? ?? ?? ???????? ) ????? 18: "???? ???? ???? ???? ???? ??????" ![]() ????? ?????: "?? ????? ??-?? ??????????" ( Saiyem ????????? ????? ???-??? ????? :ruke ) ???????! ?????-?????? ?????!!!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
01-18-2004, 02:13 AM
Quote:????? ???? ???????, ??? ??? ??????? ???? ?? ??? ???????? ????????? ???????? ????????? ???? "????-?????? ??????" ? ??????? ?? "??? ??? ????" ?????????? ???????. :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :ruke
a.....potpis....
01-26-2004, 03:39 AM
par novih SINGL HITOVA:
Mila - Golube beli iza reshetaka vrelih... Mila i Saiyem - Mesec Dana izdrzat nemogu (Pandurima po gradu podmecem nogu) Saiyem - Do Celije dva putica... L & S - Dal je moguce? /20min...... bonus track.... :rofl :ruke :ruke :ruke :rofl :flasa ;pivo
a.....potpis....
01-27-2004, 01:11 AM
Hehe...postade Mila najtra
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
01-27-2004, 01:17 AM
Quote:[quote="Saiyem"]L & S - Dal je moguce? /20min...... bonus track.... :roflOk...ti uradi
a.....potpis....
01-27-2004, 07:12 AM
Quote:Mila i Saiyem - Mesec Dana izdrzat nemogu (Pandurima po gradu podmecem nogu) ????? ????? ??????? ???????? ??? ??????, ????? ??? ???? ??????, ?????? ?? ?????... ![]() ...????? ????? ???????, ?????? ?? "?? ????", ??????? ??? ????????, ?????? ?? ????... ;pljuga ? ?????? ??????? ?? ?? ?? ?? ?????, ?? ?????? ????? ? ??????? ??????. ???? ?? ?? ???? ?????? ?? ?? ?????, ???? ?? ??? ???? ? ??? ?? ??? ????... :lol: (????????? ?????? (??,??),????? ????? ?? ???? "????????? ?? ????") ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|