Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
Quote:"Pazi na sta se price svode:
nasminkana fufa sa sponzorom karikaturom
-to nije cura s puderom - to je, bre, puder :lol: sa curom
sto ispod sminkovnog zastora krije lice gabora,
ne pusi nista sem marlbora namigivanje ; ja cirkam pivo ispred dragstora,
prodju pa kazu "eno klosara" - molim, molim, sta, sta? :zbunjen
A ti si sponzorka :finger sto cima majmuna, jel da? :keez "

Iskaz je,naravno,sifrovan,ali to je sve sto vam za sad mogu reci!!! Sad

Confusedtrumf

:bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes :bes
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Mislim da se razbesnela... :zbunjen

E, sad smo najebali!!! :rofl Big Grin
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Quote:Mislim da se razbesnela... :zbunjen

E, sad smo najebali!!! :rofl Big Grin

Spremi 2000 eura!!!!I to u sredu da si doneo,ne prastam nepojavljivanje!!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Quote:on

:zbunjen
Lucky,ili si Pjana opet,ili mislis na nekog CELAVOG Big Grin (sto ja sigurno nisam)!!! namigivanje

@ Hey ti
...bolje da mi se uopste ne javis,nego da mi se javljas preko qrca! :bes
...jer...koliko god da je zvezda na nebu,i cveca na livadi,i menadzera u Srbiji ti uvek hoces jos!DOKLE BREEEEEEE?????? :bes
I,samo da znas-ko s decom spava... namigivanje
A...sto se onih akcija tice-"...a vas sve navucem na :finger "!

@ Hooligan
Tuzicu te retroaktivno za iznosenje poverljivih dosijea,i sirenje dezinformacija!!! ;pljuga
Propade mi,bre,biznis!!! :rofl

...a,clanarina je OBAVEZNA,i mesecno cu prodavati gajbu zbog tebe!!! :bes
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Quote:Spremi 2000 eura!!!!I to u sredu da si doneo,ne prastam nepojavljivanje!!!!

Kazem ja da se razbesnela, a vi mi ne verujete... :zbunjen Big Grin

Pozdrav,
Velja :rofl :rofl :rofl
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Nakon istrage koju smo konacno priveli kraju, uz svesrdnu pomoc kolega iz bugarske obavestajne sluzbe, javno cu objaviti imena ljudi koji se kriju pod izvesnim "nickovima" na ovom forumu, a pominju se kao pripadnici ili pomagaci inkriminisane grupe ili se dovode u bilo kakvu vezu sa istom:

lucky star - Zoran Avramovic, poznatiji pod nadimkom "Zvijezdash"
Mila - Mila Kos, unuka barda sportskog novinarstva Mileta Kosa, poznatija pod nadimkom "Ajmo ljudi kuci, kasno je"
Remy Martin - Sta reci, dozvolite
Maja Azdaja - Danijel Schiefer, istaknuti filozof i humanista, osvedoceni prijatelj srpskog naroda
Baske - zasticeni svedok cije ime necemo objaviti
Hooligan - to je neki cobanin, budala.....mombril...ili sta vec
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
Tekst je napisan na bosanskom, tako da kada citate, obavezno to uradite sa naglaskom.

Tjekom poslijednjih djesavanja, nasa organizacija ( inace, vrlo dobro organizovana :megafon ) je donijela odluku da se neke stvari jednom za svagda u vezi pomenute organ'zacije za koju se ovdje bolan u poslijednje vrijeme pisalo svasta... Unesu ( ili iznesu, kako god ) u javnost!

Prvo, u suradnji sa Antidelijistickom organ'zacijom "I ja sam zvIjezdas" i sa njihovim jurisnim odrIjedom "Moje mJesto na marihuani" smo uspIjeli da se infiltr'ramo medj' rIjedove gruppe cije ime sad bas necu iznosit' da nebi dobio ban od Mile... Smile Smile Smile Smile Big Grin

Dok smo bili sa ljud'ma iz pomJenute organizac'je doslo se do utiska da su to sve fini i normalni ljudi koji su dio te organzacije po sopstvenoj zelji...
Takodje smo saznali i to da je Simeone di Serbia istureni AGENT menjacniceas, inace zaduzene za najprljavije poslove ove organ'zacije koja se jos koristi i raznim medijima od kojih je svakako najistaknutiji "I ja sam sJektas". Naravno, tu o sJekti nekakoj vjerskoj nema ni govora, rIjec je ustvari o jednom od glavnih fragmjenata tapkaroskog klana.
Zapravo, najsigurnije smo saznali da je pomenuti Simeone di Mombrilia ( ili di Serbia :zbunjen ) licno vise puta tapkao u mestu :finger , a nekoliko puta je tapkao i karte za odredjeno pozoriste ;pljuga . ( Mislimo da se pozoriste za koje je pomenuti mombrilion tapkao u mjestu :finger Smile i tapkao karte zove "Pozoristance Puz" ali to do sad niko nije potvrdio ).
Simeone di Menjacnica je uvaljivao maloj djecici te ulazn'ce za pozoriste govoreci im da je u pitanju nekakva decja prijedstava, a zapravo se rad'lo o ponekad navijackoj a ponekad Bogme i predstavi :jebanje XXX :o sadrzaja... Smile Shto svakako nije ono sto bi djeca trebali glijedat! :nene
Najvise pogadja cinjenica ta da su Simeone di Hejsel :ruke Smile , bakica iz komsiluka i komsija im Cvele u vise navrata suradjivali sa crno-gor-ski-m tapkaroskim klanom pod nazivom "Dje je taj Masaro?!" Inace, pouzdano smo saznali da su clanovi ovog crno-gor-sk-og klana i slijedeci: BROJ 10 Savicevic, broj 1 Rossi, 2 Costacurta ( ili Costa-murta, nemamo pojma :zbunjen :zbunjen ), 3 Maldini... ( Ovi brojevi ispred prezimena clanova govore koliko puta su oni ( tapkarosi ) tapkali u mjestu Smile )

Takodje, na nas sex-phone 011/92 se javila zenska osoba koja se predstavila kao izvesna UZELAC I rekla nam da je sprijemna da svijedoci prtiv-u Simeone-a za razna (ne)djela koja je ovaj, kako ona navodi ( citat ): "tapkaros, kriminalac, svercer i nadasve sexualni manijak" :o ( kraj citata ) ucino protiv-u izvjesne osobe koja se predstavila kao "UZELAC".
Gospodjica "UZELAC" nam je iznjela jos neke ( perverzne ) cinjenice koje joj je Simeone di Bugarskamafia pocinio, ali to stvarno nije za javnost, jer ovaj forum citaju i mladji od 18. :lol:

Za sada toliko, uz jednu konstataciju, saznali smo da je korisnik po imjenu "Remy Martin" u konstantnom dosluhu sa nekom osobom za koju smo jedino uspijeli da saznamo da ima svoj klan pod imjenom "JUICE". Big Grin Big Grin Big Grin
Takodje smo saznali da je taj "JUICE" sef jednog klana koji sebe ( i svoje clanove ciji je najverovartnije i Remy Martin clan :o Big Grin Big Grin ) naziva "Krec Kolica i Mesalica..."
Za sada su to sve informacije, pa molimo savesne gradjane i gradjanke, drugove i drugarice, i ostale da ako znaju nesto vise o ovome da se jave na nas sex-phone 011/92 ( Traziti inspektora za marketinga ZoUrana Cmar-vramovica ).

Velja ( mladji ) Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
????? ???.....?? ?? ???????....... :rofl Big Grin :rofl Big Grin

?0?????!!!
Reply
E ovo za Martina se zna, javna je tajna da je ljubitelj i pristalica a mozda cak i jedan od osnivaca KK Juice-a 102%...znam za to jer sam jednom slucajno zalutala u taj Klosarski klub trazeci sebi "mjesto" u kafani... Big Grin

Vise informacija o Simi _Srbiji, za kojeg se jos uvek ne zna da ce svoju karijeru nastaviti u filmu, pozoristu ili ce radije i dalje tapkati u "mjestu", mozete naci u dokumentaciji na stranicama : http://www.delije-caffe.co.yu/phpBB/viewtopic.php?t=365 :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:lucky star - Zoran Avramovic, poznatiji pod nadimkom "Zvijezdash"

????, ???????? ? ????????, ??????? ??????? ? ?????, ??????? "??? ?? ??? ?? ?? ?? ???... ??????" :finger

????? ?? ????????? ?????! :ruke
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)