02-06-2004, 01:57 AM
Sedam fensi
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Moje mJesto u novoj ekipi??? :) :) :)
|
02-06-2004, 01:57 AM
Sedam fensi
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY... ...ovaj...Sky?![/b]
02-06-2004, 11:07 PM
...shest sajber zandara
se loguju na net jednoga sam uhakov'o ostala su pet... :finger
..uhoda hoda među ljudima, tu se odomaćio, pa nije čudo što se više ne čudim ni čudima...
02-08-2004, 05:19 AM
pet ljutih zandara,
rep im s'leve strane, jednog sam ukokao, ostale su jos 4 cave :rofl 4 ljuta zandara a IQ im jadan jednog sam pojeo, bio sam gladan, 3 ljuta zandara a neznaju kuda, jedan se izgubio, ostala ih 2 2 ljuta zandara na ruskom ruletu, jedan prosu sebi mozak, i napravi stetu... :rofl :rofl :rofl :rofl jedan ljuti zandar, od muke nezna stace, pao je sa litice kad sam mu preko glave navukao gatje... :ruke :jebanje :rofl :rofl :rofl
a.....potpis....
02-10-2004, 08:29 PM
b]Nisam Mila!
02-10-2004, 08:49 PM
b]Nisam Mila!
02-10-2004, 10:32 PM
Quote:http://www.digitalwav.net/download.asp?f...Cops%2Ewav:lol: http://www.barbneal.com/wav/tvthemes/cops.wav ![]() ![]()
02-25-2004, 03:47 AM
...na pocetku,i na kraju ti...a u pauzi jedna DECENIJA!!!
Nema potrebe da razmi
b]Nisam Mila!
03-01-2004, 04:23 PM
Pozdrav Mili od dela ekipe koja vec godinu dana stize,a nikako da stigne,i momaka iz PU-a,bez kojih slavlje ;pivo pri povratku iz Kule bi bio VELIKI smor,uz pesme!
-Ne pises mi MIla... -Kada sam joj rek'o idi mislio sam na dan-dva!
..sa ulice u lice,batice...
DE FACTO
03-01-2004, 04:36 PM
AJMO SVI GLASNO ONU NASU STARU
sada BIT hocemo glavom svi da klimamo , napred Boss-e ceo zivot ja sam te bodrio! JOS JEDNOM, ALI SADA JOS JACE KO ZNA DA LI CEMO OVO MOCI JOS DA PEVAMO,JER CE OSOBI KOJA JE OVO SMISLILA , TJ; MENI ,LETELI GLAVA :batine !ZATO NAJJACE JOS JEDNOM SADA BIT HOCEMO GLAVOM SVI DA KLIMAMO, NAPRED BOSS-E CEO ZIVOT JA SAM TE BODRIO! :ruke :ruke
DE FACTO
03-01-2004, 04:37 PM
AJMO SVI GLASNO ONU NASU STARU
sada BIT hocemo glavom svi da klimamo , napred Boss-e ceo zivot ja sam te bodrio! JOS JEDNOM, ALI SADA JOS JACE KO ZNA DA LI CEMO OVO MOCI JOS DA PEVAMO,JER CE OSOBI KOJA JE OVO SMISLILA , TJ; MENI ,LETELI GLAVA :batine !ZATO NAJJACE JOS JEDNOM SADA BIT HOCEMO GLAVOM SVI DA KLIMAMO, NAPRED BOSS-E CEO ZIVOT JA SAM TE BODRIO! :ruke :ruke
DE FACTO |
« Next Oldest | Next Newest »
|