Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08
Нажалост тако јесте,ми смо тренутно једина светла тачка овог клуба.
Овај клуб је и даље велики због оних 40 000 на Маракани и због 2 500 у Братислави.
То ти је једина снага клуба у овом тренутку.
Да не би овде гушили,може преко пп.
Reply
(08-06-2010, 11:02 AM)Коле link Wrote:Не могу сад ништа конкретно да кажем за навијање, пратио сам пренос преко спорт клуба и могу рећи да смо се добро чули... Камера је била на пар метара од навијача Слована, а доста пута смо их надгласали! Једва чекам клипове!  Smile

(08-08-2010, 12:09 AM)Коле link Wrote:Навијање стварно фантастично! Песма ниједног тренутка није стала... Након њиховог гола нема пада у песми стварно фантастично! Објаснили смо неке ствари!

Па да ли си ти дечко нормалан? :-[ Седиш кући, гледаш утакмицу, онда чекаш клипове да би прокоментарисао навијање, и на крају кажеш да ниједног тренутка није стала песма. НА ОСНОВУ ЧЕГА ТИ ТО ЗАКЉУЧУЈЕШ? На основу клипа од 5 минута? Страшно мајке ми, па ово је форум делија не навијача из фотеље. Ако ниси био шта имаш мој да коментаришеш нешто ?

Reply
[Image: 40446429713933187687943.jpg]

[Image: 40833429716473187687943.jpg]

Jeдна је Србија!
Reply
[Image: slovan.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(08-08-2010, 02:20 PM)николаБГ link Wrote:[quote author=Коле link=topic=3843.msg81858#msg81858 date=1281092547]
Не могу сад ништа конкретно да кажем за навијање, пратио сам пренос преко спорт клуба и могу рећи да смо се добро чули... Камера је била на пар метара од навијача Слована, а доста пута смо их надгласали! Једва чекам клипове!  Smile

(08-08-2010, 12:09 AM)Коле link Wrote:Навијање стварно фантастично! Песма ниједног тренутка није стала... Након њиховог гола нема пада у песми стварно фантастично! Објаснили смо неке ствари!

Па да ли си ти дечко нормалан? :-[ Седиш кући, гледаш утакмицу, онда чекаш клипове да би прокоментарисао навијање, и на крају кажеш да ниједног тренутка није стала песма. НА ОСНОВУ ЧЕГА ТИ ТО ЗАКЉУЧУЈЕШ? На основу клипа од 5 минута? Страшно мајке ми, па ово је форум делија не навијача из фотеље. Ако ниси био шта имаш мој да коментаришеш нешто ?

[/quote]

Пратио сам брате на спорт клубу текму и мени је лепо звучало навијање током текме... Добро јесте претерао сам ово што сам рекао није ниједног тренутка песма стала, ал чули смо се добро по мени, а иначе камера је била на пар метара од навијача Слована...
Reply

[/quote]

брате није у реду да га нападаш ...то је његово мишљење... не мораш јавно да га пљујеш.. можеш на пп да му објасниш да је претерао а не овако...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Брате како могу ЈА који нисам био на утакмици, да коментаришем навијање? Ма које клипове да сам погледао, ма ко да ми је ''одглумио'' атмосферу са стадиона .... КАКО? Ако нисам био тамо ...  :-\

Основни услов да би причао о навијању је ваљда да будеш на тој утакмици! Или ће да кењамо ко бабе испред поште док чекају пензију .... : (
Reply
(08-10-2010, 07:02 PM)Никола Д/С link Wrote:Брате како могу ЈА који нисам био на утакмици, да коментаришем навијање? Ма које клипове да сам погледао, ма ко да ми је ''одглумио'' атмосферу са стадиона .... КАКО? Ако нисам био тамо ...  :-\

Основни услов да би причао о навијању је ваљда да будеш на тој утакмици! Или ће да кењамо ко бабе испред поште док чекају пензију .... : (

то си у праву.. али кажем није у реду да га јавно напушаваш... на ПП му кажеш и то је то... извињавам се ако гушим тему...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Гушиш тему! И крај расправе, ако још има нешто паметно да се каже нек' се каже или да закључавамо полако...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ја мислим да се све рекло и да нема потребе више да пишемо о гостовању у Братислави ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)