Threads: 164
Остало је мање од две недеље до почетка утакмице у Београду, а гостовање нам је релативно близу, за разлику од Пољске или Скандинавије, спремајте пасоше Цигани!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Могли смо да извучемо много лакше тимове,али шта је ту је ..тако да морамо прво Маракану да напунимо..па онда да се иде у Словачку...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Threads: 8
07-16-2010, 12:44 PM
(This post was last modified: 07-16-2010, 06:30 PM by фрактура.)
Сад је прави тренутак да исцимамо све око нас,јер Слован није нимало наиван противник и рекао бих да смо тек благи фаворити!И немој да неко помисли да играју као Славија само јер су из суседне земље,ове две државе су одувек гајиле различит стил игре и неће нам бити лакше!Зато је одличан моменат да повучемо што више људи,за почетак напунимо наш Север и бар исток,па да се Словацима тресу гаће на терену.Против Динама прошле године нас је било око 25 000,нема разлога да сада и премашимо ту цифру!Ајмо људи,много тога зависи од ове утакмице,могла би и цела сезона!Мобилизација!
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 8
Још мало подршке Слованових за Свету земљу
Знам да су имали и једну паролу пре проглашења независности, али не могу тренутно да нађем
Око 500 километара има до Братиславе,што је релативно близу.Биће вероватно карата за све који су заинтересовани да иду,тако да спремајте пасоше.
Сада је време да покажемо своје право лице.
МОБИЛИЗАЦИЈА!
Threads: 5
Чекте полако људи, нисмо ни на Маракани одиграли

Све у свему треба спремити пасоше и новац. До Братиславе има 570км..и нека моја процена је да не би смело да буде више од 60,70 евра( а можда буде и јефтиније,али отом потом). Толико о Братислави.
Што се тиче прве утакмице у Београду, наш једини и основни задатак је пун стадион. Много тога се десило у нашем клубу што би дало за повод "успаваним" звездашима да наставе да се "буде" и враћају на стадион.
Искрено очекујем да ћемо дати управи повод да отворе јужну трибину!
Дакле 29. јул, Маракана!!
Threads: 9
Ух стварно би било до јаја да већ у овој фази такмичења управа буде "приморана" да отвори и јужну капију
07-16-2010, 06:24 PM
(This post was last modified: 07-16-2010, 06:27 PM by Red Star Forever.)
али и да буде паклена атмосвера.. џаба ако буде пун север а навијање лоше...
зато сви који дођу да дају свој максимум и да оставе глас, а не да снимају мобилним навијање
по мени је то оно главно треба сви да навијају.... на том треба да се поради...
од почетка паклено
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Threads: 3
Бошке,можеш ли ти да урадиш налепнице ?мислим да је време да почнемо са мобилизацијом за следећу утакмицу!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН