Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Па ако ће ићи њима пола онда ћеш га добити јефтиније, што је и логично... У италији таквих играча има колико ти воља и све нормално функционише...
Е сад то су његови играчи он поставља услове, по мени ми боље решење за нападача немамо, не бих волео да враћамо неке играче за које се није чуло годинама...
Дечко је јако добар играч.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
За мене је идеално решење Ранко Деспотовић или Драган Мрђа. Овај први је на позајмици у Саламанци, а одличан је играч за нашу лигу.

Што се тиче даље сарадње са Радом, нека буде 30%, а не 50%. Стојић је свестан да његов мали клуб нико не гледа, нема га нигде у Европи, али зато је паметан кад узима целих 50% за његове експорт-импорт играче...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ранко Деспотовић,  Мурсија-35 утакмица 8 голова, Саламанка-24 утакмице 4 гола. За три сезоне 12 голова...
Знаш и сам Да Мрђу онај циркусант не би пустио код нас, а и ако би га пустио тражио би огромну цифру. Плус што је давао изјаве типа "Звезда му није дала шансу да се покаже и као не бих волео да се врати и слична срања"... Реално осим ове сезоне он ништа у каријери није имао..
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Добар је Калуђеровић али мени је у оном чланку за
око запао Стеван Батес.Где је био тај човек све ово време  :o
Ко се не сећа....то је онај ћелави штопер из Железника
што нам даде онај гол у купу.

Перовић пре неки дан изјавио да би идеалан резултат
био 1:0...памети моја  Big Grin  ???
All Conductors Are Bastards
Можда нас Аџић изненади па доведе обојицу :Smile(Деспотовић и Калуђеровић)
(07-25-2010, 11:25 AM)zvezdinsin link Wrote:Можда нас Аџић изненади па доведе обојицу :Smile(Деспотовић и Калуђеровић)

Само се ти теши ...  ;D
Шта сад би са оним Земунцем Вујошевићем?  :-\
[Image: 35c0qqq.gif]
Мрђу бата неће пустити сем ако наша понуда није барем 50 посто јача од иностране... тако да је то нереално.

Деспотовић је по мени ок играч, али је више обећавао него што је показао. Може свако од нас да има своју листу жеља, али ја мислим да је Калуђеровић добар избор. Е сад те детаље уговора о којима причаш кизо не знам, али верујем да управа ради све на томе да избори  најбоље могуће услове.
људи, нама треба нападач разбијач. ми имамо 3 нападача типа калуђеровић (перке, јевтић и субашић), и сва тројица су лошији од калуђеровића, али нам калуђеровић не врши посао. а вујошевић, можда може да игра у суперлиги, али није за звезду. деспотовић ми делује као интересантан, али га треба проучити још. камбуров такође, мада је он дискутабилан ако ова несрећа од тренера оде... што нам рамбо не препоручи некога? немогуће је да нема некога на тржишту ко би одмах био појачање, а да звезда може да га плати. само га треба наћи, а за то треба упослити праве људе.
(08-02-2010, 12:11 PM)zestone link Wrote:што нам рамбо не препоручи некога? немогуће је да нема некога на тржишту ко би одмах био појачање, а да звезда може да га плати. само га треба наћи, а за то треба упослити праве људе.

А пре него што се упосле ти прави људи треба имати доста пара и плаћати озбиљне скауте које ће клуб свакодневно издржавати а они бити присутни у неколико земаља Јужне Америке, па онда у Азији и Африци.
За такве услове треба да се има платежно јак клуб као и једна озбиљна скаутска служба коју би пре свега клуб направио а тренер према својим потребама обликовао. Један од врхунских примера оваквог начина рада је Арсенал и Арсен Венгер. Дакле поред пара, мораш да имаш и стабилно руководство клуба као и тренера који неће да се мења сваких 6 месеци него ће да постоји један континуитет рада на том пољу. Као што видиш, далеко смо ми за сада од тога у оба аспекта.
А што се тиче препорука таквих врста, Рамбо није скаут и тотално је неозбиљна прича да наши бивши играчи препоручују неког играча за Звезду.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)