Delije
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! (/showthread.php?tid=1553)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - CEBEP - 05-27-2010

Летњи прелазни рок ове године како је одлучено почиње за нешто више од 3 недеље тачније 21. Јуна и трајаће све до 31. Августа 2010. Наш клуб је већ почео да се бави том проблематиком како би спремније дочекао почетак прелазног рока. У оптицају колико видим су Нинков (Андерлехт), Богдановић (Нирнберг), Лекић и Блажић (за сада нема конкретне понуде) што се тиче одлазака а што се тиче долазака извесно је да управа размишља о довођењу неких бивших играча као и талентованих играча из наше лиге. Нећу пуно о именима тих играча да се не би свело на пука нагађања али би занимљиво било да поделимо нека размишљања у вези позиција у тиму на којима нам требају играчи из можда сопственог погона као и играчи других клубова који су оставили најбољи утисак управо завршене сезоне.
Са друге стране, пазите шта пишете и без објављивања текстова из сензационалистичких новина иначе тема иде под кључ.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Igor_RS - 05-27-2010

Нећемо тему под кључ него ћемо побрисати глупости, а чланове упозорити на писање.
Као што СЕВЕР рече ајде да више пажње усмеримо ка позицијама које су нам проблематичне, а мање ка именима. По мени најкритичније позиције су леви бек, лево крило и нападач. Што си тиче наших младих играча мало тога смо видели од њих прошле сезоне највише због тога јер нису добијали доста шансе.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Woodoo - 05-27-2010

Можда се неки неће сложити са мном али ја бих волео да се врати Короман. Чак сам убеђен да би са њим освојили титулу прошле године и да нам игра не би била тако предвидљива (само по десној страни).

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - _simke_ - 05-27-2010

Леви бек, лево крило, нападач , један креатор игре и штопер ако оде Славољуб . Ако дође Короман са њим и Лазом по крилима би чуда правили . Од млађих играча ће вероватно Марко Николић, Ковачевић и Мркела бити прикључени првом тиму . 

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Rodjak sa Severa - 05-27-2010

Мркела неће, завршио је код нас игра следећу сезону за ОфК(код тате)

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Мобилисан - 05-28-2010

(05-27-2010, 10:43 PM)Рођак са Севера link Wrote:Мркела неће, завршио је код нас игра следећу сезону за ОфК(код тате)

Ето ти га сад, напревише срање. Није ми јасно, зашто се одричу играча од којих може да се очекује да направе одличну каријери и да помогну Звезди. Споменуо сам на другој теми да би било паметно вратити Прша, Луку и Мркелу, е сад ако ураде са овом двојицом као и са Мркелом оде све у к.... Њих тројица су послати на каљење као некад Бошко, Баста,  Перовић итд и видели смо да су били једни од битнијих шрафова тадашње екипе.

А што се тиче позиција, свакако леви и десни бек, нападач и креатор. И стварно бих био срећан кад бих Блажићу видео леђа, јер је они мени појео живаца дупло више од целе екипе заједно. Хвала му за голове, али букве нам не требају.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Rodjak sa Severa - 05-28-2010

На позицији Андреја Мркеле сад тренутно играју капитен Лазетић и са клупе Лазовић тако да је он тек евентуално 2 резерва за то место у тиму.Реално и није неки екстра таленат али није нимало лошији од медијско менађерско експонираног Лазовића.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Mikelandjelo - 05-28-2010

Лијева страна и напад, мислим да се ту сви слажемо. Такође, ако оду Нинков и Лазета, морамо појачавати и десни бок.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Вајти - 05-28-2010

Мислим да Лука никад није ни био наш играч. Било би добро довести га, али се за сада не помиње, осим као жеља навијача.

Ако Нинков оде(што је сасвим реално), скоро сигурно на његово место упада Микић, за ког се прича да се озбиљношћу и радом наметнуо на тренинзима.

Славољуб вероватно остаје, што нажалост не важи и за Лазетића. Сасвим је реално да следеће сезоне наш десни бок запоседне бивши тандем Напретка - Микић и Бинић.

Ми имамо сасвим солидну базу и са два-три озбиљна појачања можемо имати више него солидан тим. Надајмо се да је наш СД дорастао том задатку.

Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - Red Star Forever - 05-28-2010

Мислим да је са Бинићем јуниором завршен посао и да ћемо га гледати на Маракани следеће сезоне...

Морам да се сложим са Рођаком да од Лазовића ништа нисмо видели иако су га најављивали као највећег талента српског фудбала! Неко ће рећи да није довољно играо... Ма да ваља играо би и ту нема много паметовања! Од онаквих "зналаца" ако ниси бољи, онда ниси ни за шта...

А кад већ причамо о позицијама на којима шкрипи, бојим се да су то све сем десног бока и пара штопера... Чак ни Стамени није био сигуран у другом делу сезоне, имао је пар киксева, којим је засрао све из првог дела, па ни не чуди што није позван у репрезентацију... Али тај позив више има везе са менађерима што би рекао Рођак него са знањем појединаца...

Лева страна, сем пар бљесака Игњатијевића поприлично неупотребљива... У средини, Богдановић код Пижона препорођен, а онда катастрофа код Достанића... Сем дефанзивних везних Савиа и Исаха, који су просечни играчи, у средини и нема нико више вредан помена... Сем Лазетића који је већ споменут као део тандема по десном боку... И да не заборавим Кадуа, који је тек наговестио шта све може, али се видело да је доста лењ и да је то био главни разлог што га није било код Пижона... Нападачи, хммм... Први део сезоне, сва тројица за ову лигу одлични... А онда велики пад стартног тандема Лекић-Перовић... А Јевтић нешто бољи од њих, али далеко од онога како би требао да игра...

У сваком случају, они који остану имају добро искуство из сезоне у којој су се до самог краја борили за титулу и од њих се очекује да буду још бољи... А ако се доведу појачања, искрено се надам да то неће бити као зимус, па од 6-7 играча да евентуално један добије прилику, него да се доведу 2-3 који могу да буду носиоци игре!