Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Опет је актуелна прича о Гаспрому. Ако се то коначно оствари онда је заиста могуће причати о неком озбиљнијем појачању, овако то нам је што нам је.
Изгледа да ће Карлеуша ипак у Звезду и то на годину дана. Такође играћемо пријатељске са Ираном, Редингом, Бурсом и Хамбургером

Извор (не)Спортски Журнал

http://www.zurnal.rs/2010/07/07/tosic-u-...index.html
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Видим да на већини сајтова пише да је данас Тошић потписао за нас на годину дана...Мислим да је он коректно рјешење за ту фамозну лијеву страну и добар је играч...Јасно је да ће имати и велики мотив да одигра што боље да би следеће љето опет пробао  у  Европи, тако да се надам да ће бити право појачање за нас.

И ја мислим да је Тошић  одлично појачање , нек Нинков остане и имаћемо одличну одбрану.
до јаја Карлеуша дошао и то на читавих 12 месеци.
Тошић је потисао на три године, вероватно ће после годину дана отићи али добро бар ћемо узети неку кинту за њега.
(07-07-2010, 11:15 AM)звезда у срцу заувек link Wrote:бар ћемо узети неку кинту за њега.

Јбг, јесте Керушин муж, али његови квалитети нису мали. И наравно, битно је да узмемо, ма и 500 000 јевреја, било би екстра!
Искључите ТВ, укључите мозак
Ко шиша Керушу ако узмемо за њга добру лову. Важно је да нећемо више гледати Бригела. Кад би њега и ГУму утопили уф....
http://www.crvenazvezdafk.com/dusko-tosi...ontent.htm

3 године  ??? Зар није само на једну сезону?Или постоји клаузула по којој може да оде после једне сезоне?

Коначно неки прелазни рок у коме не гомиламо играче.Короман,Вешовић,Бинић и Тошић.Таман.Још евентуално један нападач,мада мислим да би и то било превише...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Три године уз клаузулу да може да оде после годину дана уз обештећење , ваљда милионче. Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)