Threads: 61
(07-03-2010, 05:22 PM)zestone link Wrote:него, хоће ли они доводити камбурова или не? оно мало што сам га гледао кад је играо против офк-е и по менаџеру опасан је играч. Можда би требали нарезати тај менаџер и однети Аџићу...
Threads: 0
По томе, мени играју клинци од 20 година и то све наша школа, кидају
Него дај да се уозбиљимо, мислим да нам не треба више играча, можда још један, а све преко тога било би опет пренатрпавање. Искрено, ја сам и више него задовољан играчким кадром. Петковић, како неко рече има проблем у глави, мора прво те мале зелене патуљке да елиминише па да дође. Короман, по мом мишљењу, бољи од Лазетића, јесте да и њему нису све козе на броју, али чини ми се да он има више снаге од Лазетића. Бинић, оно што сам ја гледао утакмица, одличан играч. Свиђа ми се што у овој генерацији има доста младих и перспективних играча Вешовић, Рељић, Лазовић, Савић, голман Дмитровић итд, ово би требало да постане пракса.
Искључите ТВ, укључите мозак
Све то стоји,али не можемо са три штопера да изгурамо 40-ак утакмица ове сезоне.Ђорђевић ће имати мотив више да одигра сезону каријере јер је сад капитен,Вилотић ће бити први штопер Србије чим добије шансу у репки,то гарантујем.Савић јесте таленат,и већ сада је добар играч,то све стоји,ал опет су то само три штопера...Микић је десни бек,он може у центру само принудно.Не знам да ли Достанић испробава Савија назад,то је Пижон радио у пар наврата и изгледало је ок,ипак он грађом подсећа на штопера,не на плејмејкера,а није му ни техника Бог зна каква...Сад се само питам,можда зна неко,имамо ли бар једног доброг,омладинца,штопера који би могао да ускочи?Чуо сам да је овај мали Радовановић пребачен са бека на штопера,ал он оде у Сатурн..
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 1
(07-04-2010, 11:43 AM)Тони92 link Wrote:Сад се само питам,можда зна неко,имамо ли бар једног доброг,омладинца,штопера који би могао да ускочи?Чуо сам да је овај мали Радовановић пребачен са бека на штопера,ал он оде у Сатурн.. 
Колико знам омладинац Спајић који је био на припремама у Словенији игра штопера. Иначе ја сам мишљења да нам је најпотребнији шпиц играч и то играч који ће бити бољи од свих нападача које тренутно имамо.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Threads: 17
07-04-2010, 02:56 PM
(This post was last modified: 07-04-2010, 10:20 PM by CEBEP.)
(07-04-2010, 02:36 PM)Ђенерал link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3829.msg80560#msg80560 date=1278243781]
Сад се само питам,можда зна неко,имамо ли бар једног доброг,омладинца,штопера који би могао да ускочи?Чуо сам да је овај мали Радовановић пребачен са бека на штопера,ал он оде у Сатурн.. 
Колико знам омладинац Спајић који је био на припремама у Словенији игра штопера. Иначе ја сам мишљења да нам је најпотребнији шпиц играч и то играч који ће бити бољи од свих нападача које тренутно имамо.
[/quote]
Е, за тог једног играча који би био бољи од свих тренутно нападача које имамо и који може одмах да улети и засија од прве утакмице БЕЗ аклиматизације и прилагођавања од једно годину дана треба прилично пуно пара које ми у овом моменту немамо. Зато ћемо, како ствари стоје, још доста времена имати таленте у тиму. По обичају 80% тих талената обично остају вечити таленти а само 20% ураде нешто више у каријери.
Па колико капирам, Трифуновић ће бити пребачен са крилног нападача на централног, па ћемо их имати 4. Левокрилни нападачи ће бити Короман и Јеремић, а деснокрилни Лазовић и можда алтернатива буде неки од ова 3 брза нападача. Плејеви Каду и Вешовић, а задњих везних имамо к'о кусих паса (Фума, Савио, Исах). Бекови, десно Нинков (ако оде, онда Ђорђевић) и Микић, лево Бригел и Рељић, штоери С. Ђорђевић, Вилотић, Савић и Спајић, а гоше Стамени, она будала Бајковић и Павловић или Дмитровић. Тако да према овоме, свуда смо покривени и нама не треба више играча. ...по управи. Али по мени треба још леви бек, звер на задњем везном и шпиц-разбијач који ће дати бар 25 голова у сезони. ...али шта ја знам, ја ђускам Менаџера. =) Шалу на страну, јачи смо него прошле сезоне, али не много. За ЛЕ ће нам требати много среће на жребу.
Јесмо јачи,ал се ја додатно ослањам на то што су "неки други" доста слабији ове сезоне.За ЛЕ ће нам требати лудачка срећа на жребу,али надајмо се најбољем!
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 9
Не треба заборавити да је овај тим искуснији за годину дана заједничког рада и да се сада итекако добро познају, што је још једна позитивна ствар. Одлазак Лекића дефинитивно није нешто што се не може надокнадити. По мом мишљењу за сезону која предстоји неопходно је довести једног заиста квалитетног нападача, једног квалитетног левог бека и то је то. Имам неки предосећај да ће наредна сезона донети много радости звездашком свету, чекам Кодија да ми потврди то по положају сатурна урана нептуна или како то он већ види и могу мирно да спавам
Threads: 38
(07-04-2010, 11:08 PM)Darko link Wrote:чекам Кодија да ми потврди то по положају сатурна урана нептуна или како то он већ види и могу мирно да спавам 
Е па нећеш га дочекати! Овај под-форум није ''Сваштара'' па да се његова предсказања толеришу. На то му је више пута указано!
фале нам разбијач у нападу,добар леви бек и онда нам је највећа рупа Ратко...
жао ми је што Лаза није остао,али ни ово што сада имамо није уопште лоше с обзиром какве су нам финансијске могућности.
|