06-27-2010, 10:37 AM
Короман стигао, потписао уговор на две године, данас се прикључује екипи у Словенији.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/koroma...-video.htm
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
|
06-27-2010, 10:37 AM
Короман стигао, потписао уговор на две године, данас се прикључује екипи у Словенији.
06-27-2010, 10:56 AM
Слажем се донекле са Звездашем, почетак је припрема, ради се на физичкој спреми, ноге су тешке, променило се 20 и кусур играча на целој утакмици, али... Некада је у тој фази припрема Звезда побеђивала са 1:0 или 2:0, па су се вадили да нису могли индијанским екипама као што је Копар да дају 5-6 комада... А сада смо нажалост у фази да те и такве утакмице губимо а да будемо "задовољни игром"... То вам је само доказ где смо и чему да се надамо са овим играчким и стручним кадром...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-27-2010, 01:01 PM
Пијанац: Порука је обрисана, а корисник Тристан кажњен санкцијом ОПОМЕНЕ због прекршене тачке 6 Правилника под-форума ''Терен''.
ВРАТИЋУ СЕ ТАМО ГДЕ САМ РОЂЕН ЈА, ТАМО ГДЕ ЈЕ ПЕЋКА ПАТРИЈАШИЈА....
Зна ли ко зашто Исах није играо? Колико знам каснио је (оправдано) на припреме, али без обзира у оваквим мечевима се свима даје прилика. Тотално ми је нејасно да један Богдановић или Савио имају предност у односу на њега ??? Не мислим ту на ову утакмицу конкретно, већ на целу другу полусезону у којој су били стандарднији од њега. По мом мишљењу Исах је један од најбољих играча у нашем тиму, један од ретких који уопште заслужује да носи звездин дрес. Искрено поред њега, Стаменковића, Вилотића, сад Коромана и евентуално Ђорђевића, Јевтића и Перовића нико не заслужује да игра за Црвену Звезду!!! Ту су младе снаге Вешовић, Лазовић, Савић, али они су више залог за будућност, него што могу сада да помогну!
Дал је могуће да онај Аџић прича како размишљају о довођењу само још једног појачања? Па ко ће да игра у нападу ??? Још сад кад су отерали Рељића остали смо само на Јевтићу, Перовићу и Субашићу од којих ниједан није за првог шпица екипе реномеа Црвене Звезде!!! Дал је могуће да су отерали најбољег играча екипе Лазетића, који би чинио одличан тандем са Короманом? Још поред тога продаје се и оно мало што ваља (Лекић, Нинков...). Све ми се чини да ће ово бити још једна лоша сезона, а Гробари ће изледа лагано до четврте узастопне титуле, што би била катастрофа за нас! Надам се да грешим, али... :-\
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
06-27-2010, 01:59 PM
(06-27-2010, 01:01 PM)Ђенерал link Wrote:Зна ли ко зашто Исах није играо? Quote:Треба напоменути и да смо утакмицу са Копром играли без лакше повређених Нинкова, Кадуа и Исаха!
06-27-2010, 02:04 PM
(06-27-2010, 01:01 PM)Ђенерал link Wrote:Дал је могуће да онај Аџић прича како размишљају о довођењу само још једног појачања? Па ко ће да игра у нападу ??? Још сад кад су отерали Рељића остали смо само на Јевтићу, Перовићу и Субашићу За Достану су нападачи и Трифуновић и овај мали Вешовић .......све у свему, ако не доводе тог Бугарина којег су вуцарали по новинама...хммм...лоше нам се пише!
06-27-2010, 02:58 PM
(06-27-2010, 02:49 PM)ЦЗБГ link Wrote:Ма биће то све ок, од нападача доводимо Луис Фабијана. Пошто видим да си ти неки утицајан тип овде не сумњам да су ти и извори добри... ![]() Луис Фабијано у Звезди! УРА !!!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|