Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(06-24-2010, 08:23 PM)Увек са тобом link Wrote:Људи, је л' се зна шта је са Лекићем? Колико сам ја видео кренуо је на припреме у словенију.
Ако је веровати Новостима, продали смо га за 2.7 милиона Осасуни
(06-24-2010, 07:53 PM)marmaras link Wrote:ја бих сад направио потез прелазног рока..... довео бих мореиру из малог патуљка ..... ауууу, какав би то потез био.... њихов доктор на нашој клупи.....

Надам се да си се шалио... Smile

И заборавих да кажем,Лекић ће изгледа у Осасуну,пошто банка из Сантандера није изашла у сусрет Расингу.Мислим да је то добро,не желимо да нам се понови овај хаос око Жигићевог трансфера,а Осасуна је ипак иоле избиљнији клуб.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(06-24-2010, 07:53 PM)marmaras link Wrote:ја бих сад направио потез прелазног рока..... довео бих мореиру из малог патуљка ..... ауууу, какав би то потез био.... њихов доктор на нашој клупи.....

Први упис и већ ваљаш глупости ...  :-[
[Image: 35c0qqq.gif]
Лекић у Осасуни

Дејан Лекић није више фудбалер Црвене звезде. Ценатрфор који је пре годину дана стигао из трећелигаша Земуна каријеру наставља у шпанској Примери и носиће дрес Осасуне. Лекић је са новим клубом потписао уговор на пет година и за седам дана ће почети припреме са клубом чије су боје „црвено-плаве“.

Лекић је у среду 23. јуна одрадио последњи тренинг у Звезди и у четвртак ујутру одлетео из Љубљане за Београд одакле је наставио пут ка Барселони у друштву спортског директора Ивана Аџића, који за сајт нашег клуба објашњава како је дошло до преокрета и одласка Лекића у Осасуну уместо у најављивани и очекивани Расинг.

- Имали смо проблема са банковним гаранцијама Расинга. Данима смо чекали тај један папир који је требало да потврди да неће бити проблема у исплати обештећења. Без тог папира трансфер није могао да се реализује. Чекање се одужило и у тих неколико дана стигла је брза и конкретна понуда Осасуне, која је чак и за нијансу издашнија од Расингове. Како нисмо ништа потписали са Расингом одлучили смо се за договор са конкретнијом Осасуном – каже Иван Аџић.

Чак ни Лекић није знао за појаву новог клуба.

- Рекли смо му тек кад је слетео у Београд. Разлика између квалитета два клуба је мала, али у корист Осасуне и зато код њега није било проблема око промене.

Дејан Лекић је после последњег тренинга у Звездиној опреми за клупски сајт изјавио:

- Одлазим после годину дана које ћу памтити док сам жив. Стигао сам из треће Лиге Србије а сада ћу играти у Примери. Надам се да сам се макар мало одужио клубу за који навијам и који волим. Најдражи меч ми је свакако онај против Динама (Тбилиси), то су ми били и први голови у Звездином дресу. Сада се поново враћам у само навијачку функцију и бићу уз моје другове док се буду борили у новој сезони – казао је Лекић.

Дејан Лекић је у петак 25. јуна имао лекрске тестове у Осасуни и након тога је представљен тамошњим навијачима. Поледњи гол у дресу Црвене звезде постигао је у последњем колу шампионата на гостовању у Суботици, за победу вољеног клуба 1:0 над Спартаком.

Срећно Лека!
http://www.crvenazvezdafk.com/src/lekic-...ontent.htm

извињавам се , ја мислио да испаднем духовит , али ви сви озбиљни....
(06-26-2010, 05:21 PM)marmaras link Wrote:[quote author=marmaras link=topic=3829.msg80293#msg80293 date=1277409207]
ја бих сад направио потез прелазног рока..... довео бих мореиру из малог патуљка ..... ауууу, какав би то потез био.... њихов доктор на нашој клупи.....

извињавам се , ја мислио да испаднем духовит , али ви сви озбиљни....
[/quote]

И надао сам се да си се шалио  Wink А и који ће нам он,имамо ми и боље..
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Не знам где бих ставио ово, глупо је да се отвара нова тема а званична сезона није почела. Са сајта:

Quote:Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na prvom prijateljskom meču tokom priprema u Sloveniji od prvaka Slovenije Kopra rezultatom 2:1. Uprkos porazu Ratko Dostanić sigurno ima mnogo razloga za zadovoljstvo s obzirom da su crveno-beli pokazali visok nivo fizičke pripreme, kao i želje odnosno agresivnosti.

Ово најбоље обожавам, задовољство после пораза. Па пичка му материна докле више, хоће ли тако и ако нам ови узму десет титула, задовољни упркос другом месту, екипа је показала висок ниво физичке припремљености и тако даље и тако даље.

Quote:Teren: Hotela „Arena“.
Gledalaca: 300.
Sudija: Gregor Gostenčnik (Slovenija).

Strelci: 1:0 Bubonja u 29, 1:1 Vešović u 55. i 2:1 Pavlin u 68. minutu.

Kopar : Hasić, Marić, Handanagić, Kovačević, Pavlin, Marčeta, Karić, Sesar, Stružna, Brulc i Bubonja.

Crvena zvezda : Stamenković, Mikić, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Jeremić, Lazović, Jevtić i Subašić.
Igrali su još: Bajković, Savić, Mugoša, Nikolić, Vešović, Perović, Trifunović, Reljić, Binić, Spajić i Stojković.

Мислим да ни Меси нема тако зацементирано место као болдовани господин Гума.

п.с. Извињавам се ако сам омануо тему, муче ме несаница и буђави резултати.
(06-27-2010, 05:55 AM)NightMare link Wrote:Ово најбоље обожавам, задовољство после пораза. Па пичка му материна докле више, хоће ли тако и ако нам ови узму десет титула, задовољни упркос другом месту, екипа је показала висок ниво физичке припремљености и тако даље и тако даље.
И ја "најбоље обожавам" људе који се примају на резултате на припремама генерално. А поготово на утакмици која је одиграна након 10 дана припрема где се раде углавном искључиво физикалије.
Утакмица на којој су промењена два комплетна састава не може ништа да нам покаже.
Тај Копер је шампион Словеније и неке две недеље пре нас ће почети своје такмичење у европском такмичењу, тако да су вероватно у другачијој фази припрема у односу на нас.
Назив припремне утакмице говори довољно.
Кад год људи крену да кукају на резултате у припремама, сетим се сезоне кад смо на турниру поводом отварања ваљда неког швапског стадиона добили Бриж и Вердер. Ту сезону у Европи смо завршили прилично неславно.
Тачно је то што си написао. Али, не примам се ја на резултат, нормално је изгубити. Ненормално је бити задовољан после пораза у ма којој фази чак и од ма ког противника. Да ли је нпр. било ко од нас био задовољан после пораза од Јавора? Па одлично смо одиграли друго полувреме, створили велики број шанси а играчи су дали све од себе.
Нигде не пише да смо задовољни резултатом.
Нико од нас не зна какве им је задатке Достанић дао, можда је задовољан како су тај део одрадили.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/dostan...-video.htm

Постављени су и голови на званичном.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)