Threads: 0
Колико год наша школа била неорганизована и неквалитетна(а јесте таква), ми ипак имамо по два клинца из сваке генерације који могу да улете у први тим и од којих могу и да се зараде паре кроз коју годину. Оно што је проблем је то што ми такве клинце или заборавимо или испустимо или их људи из и око клуба за свој грош уступе некоме(што је најболнија варијанта, а све чешће се дешава у пракси).
У недостатку новца и квалитетног скаутинга, ми посежемо за старијим играчима са мање квалитета и немогућношћу даље продаје, а све то уз черупање од стране неког локалног ђилкоша који ствара име зајебавајући једну Звезду или, још горе, улазећи у талове са "контроверзним бизнисменима". То неће да донесе ништа добро на дужи рок.
Да немамо пара, па... немамо, али то не значи да одговор на сваки лош потез управе треба то да буде. На управи је и да створи новац.
Што се играчког кадра тиче, мораћемо да се помиримо са тим да он свакако неће бити јачи од прошлогодишњег. Веома битно је да се унутар екипе створи тимски дух, радна атмосфера, а подршка са трибина им никада неће недостајати. Жалосно је само шта наш СД ради. Капирам ја све у вези са њим, али нема никаквог права да третира капитена Звезде и играча који се за ове две године није штедео на такав начин.
Лекић потписује у току дана,Звезди 2,5 милиона у ратама у трајању од 4 године!!! Земуну 30 одсто!!! Не знам за вас,али мени је ово катастрофа јер се понавља Жигић,а још нисмо добили сав новац од тог трансфера! :o
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 164
Милион евра од тога иде криминалцима, 50.000 менаџерима, 30% земуну, а остало иде Звезди и то на рате - а то је око 700.000 евра. С обзиром да је Лекић купљен за 25.000 евра, добро смо и прошли.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Најгоре је што доводимо половњаке којих после не можемо да се ослободимо. С обзиром да одлази капитен било би добро да дође Короман, и евентуално овај Бугарин као један озбиљан нападач уместо Леке . Па добро колико пара толико музике.
И још кад би се неко зезнуо па нам одвео Гуму и Блажу
Threads: 61
(06-15-2010, 01:16 PM)заувек звезда link Wrote:Најгоре је што доводимо половњаке којих после не можемо да се ослободимо. С обзиром да одлази капитен било би добро да дође Короман, и евентуално овај Бугарин као један озбиљан нападач уместо Леке .
Ма долази Нани зар ниси чуо?
(06-15-2010, 03:52 PM)ЦЗБГ link Wrote:Ма долази Нани зар ниси чуо?
У замену за Богдановића. Кажу да Фергусон у тиму нема тај тип играча који је бескористан и да је трансфер већ готова ствар.
Threads: 9
Одлична ствар је ово за Нанија ;D, али мислим да поред дебелог Блажића нема шанси
Threads: 83
(06-15-2010, 04:48 PM)NightMare link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3829.msg80064#msg80064 date=1276617131]
У замену за Богдановића. Кажу да Фергусон у тиму нема тај тип играча који је бескористан и да је трансфер већ готова ствар.
[/quote]
Ајмо мало озбиљности... Какав црни Нани (упс, па он јесте мало црнкаст) ;D Него, да се вратим на неке раније прелазне рокове... Гледајући СП, за Ганце је играо Принц Тагое, са њим се преговарало и преговарало, човек је екстра играч а запело је за пар десетина хиљада евра... Могли смо на њега да узмемео силне паре да је одиграо коју сезону и да смо га продали у Јевропи...
Овако, док нам у клубу буду и даље Рајо, Аџић и другари, биће весеља...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 6
Ако се овако настави и следећа сезона, ко да видим говњиве мотке у најави ;D
(06-15-2010, 05:17 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=NightMare link=topic=3829.msg80067#msg80067 date=1276620536]
[quote author=ЦЗБГ link=topic=3829.msg80064#msg80064 date=1276617131]
[/quote]
Ајмо мало озбиљности... Какав црни Нани (упс, па он јесте мало црнкаст) ;D Него, да се вратим на неке раније прелазне рокове... Гледајући СП, за Ганце је играо Принц Тагое, са њим се преговарало и преговарало, човек је екстра играч а запело је за пар десетина хиљада евра... Могли смо на њега да узмемео силне паре да је одиграо коју сезону и да смо га продали у Јевропи...
Овако, док нам у клубу буду и даље Рајо, Аџић и другари, биће весеља...
[/quote]
И Вилсон Паласиос....
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!