Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(06-14-2010, 06:14 AM)Рођак са Севера link Wrote:Јебеш све, кад ти читава идућа сезона зависи од мрвица једног прљавог трансфера.

Ускоро ће нестати и прашине за бацање у очи.

Доста је лажи.  >Sad

!!!

Сурово, али нажалост, изгледа и истинито...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(06-14-2010, 06:14 AM)Рођак са Севера link Wrote:Јебеш све, кад ти читава идућа сезона зависи од мрвица једног прљавог трансфера.

Кад ти плату спортском делу клуба исплаћују и обезбеђују менађери ал само док траје сезона.

Ускоро ће нестати и прашине за бацање у очи.

Смрадови неспособни.Доста је лажи.  >Sad

Само једна исправка. Прашине нема шансе да нестане. Ако чак и нестане има да кренемо да је производимо ако треба..... Играчи који се до сада спомињу да су као сигурно у Звезди су у главном добијени за џабе или на варијанту ”чим добијем неку лову, враћам ти првом приликом.”
Када се повуче црта, ми још ни једну продају нисмо обавили а пошто се то није десило илузорно је очекивати неку бар мало озбиљнију куповину ако се то тако може назвати. Јер када и ако се добије лова за рецимо продају Лекића, неће знати ови из управе коју рупу прво да запуше. Да ли су то неки дугови према банкама, дугови према бившим играчима, чувати лову за преживљавање или трошити за куповину неког играча.

То су дефинитивно танталове муке и на неки начин зачаран круг из кога се врло тешко излази. Са друге стране, велика маса фирми и компанија по тим принципима послује у Србији. У таквом окружењу један опљачкан клуб, чији се бивши претседници, директори и разно-разна муда слободно шетају без икакве одговорности за очигледно оркестриран привредни криминал, мора да купује Вешовиће и осталу боранију којима по аутоматизму ствари пришију поред имена и реч ”таленат.” Такав играч по свим скалама реалности никада неће постати играч него ће на жалост целу своју каријеру и остати само таленат док се неко на крају каријере таквог играча не досети па му пришије поред речи ”таленат” и оно ”пропали.”
Читам списак играча који су се појавили на прозивци,и угледам име Игор Мијовић,зајебанција ил још једна несрећа?
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
колико овај играчки кадар са прозивке изгледа скромно, да не употребим неку јаку реч, нема Леке, Лазетића још кад Нинков оде, туга... Sad

Јел се то Исах није смео вратити у Србију после утакмице?  Smile
Уместо да се јача тим на прелазном року, тим се слаби само тако. Ништа ми се ово не свиђа  Sad
Не очекујте пуно у овом прелазном року, како ствари стоје биће мнооого зајебана сезона.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
А како се то појачава тим?
У чему се плаћају играчи?У бомбонама?
Ми смо клуб са дугом од 20 милиона у земљи Србији у којој не може да послује поштено нико а камоли фудбалски клуб.Изгледа да заборављате колико су нам пута најавили ''катанац'',колико смо се срамотили око неплаћања,дуговања којекаквима...Како неко не схвата да су људи који су дошли ''само'' зауставили пропадање и тек сад почели да враћају дугове.
Па до пре некако смо певали ''шта играчи имају за вечеру'' !!!
Шта се од тад променило??
Јел смо добили неке јаке спонзоре?
Јел смо продали неког за неке велике паре(10-15 милиона) ?
Па зар мислите да су ови играчи заиста ''наши''?
Да да ови са две леве....па половина њих сигурно има уговоре типа 50/50 и шта ти све ја знам...
Какву неки од нас имају слику...ја стварно не разумем...бојим се и да знам.
Свака част управи,доста добрих потеза,осети се љубав према клубу!!!
Али ово је тек почетак неизвесне борбе за Звезду а неки од нас мисле да је већ све готово  ???

All Conductors Are Bastards
(06-14-2010, 06:44 PM)Горгонзола link Wrote:Свака част управи,доста добрих потеза,осети се љубав према клубу!!!
Нажалост у овом послу само од љубави не може да се живи, мора неко да направи јебене паре!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Од свега тога имамо само јебене, и на том ћемо и остати. Маните се размишљања ко долази ко одлази, знате да су то код нас само празне приче, како неко већ рече прашина у очи... Надајмо се да ће доћи неки клинац за јефтине паре, и да ће да процвета код нас. Само тако можемо нешто урадити.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Озбиљна фудбалска школа нам треба, о томе причам већ дуго... И то је једини начин да Звезда опстане! Није нама решење једна талентована генерација пионира која ће доћи за 4-5 година, као што нам је краткотрајно решење била генерација Стојковића, Басте, Јанковића, Луковића и осталих из те генерације (Звездина деца), па смо живели пар година од тога... Нама треба школа која ће сваке године избацити по бар 2-3 одлична играча за први тим, који ће по минимум 2-3 године играти у Звезди, освајати домаће трофеје и у Европи бар презимети, што је вероватно максимални домет...  А онда би се њиховим продајама у клуб сливала средства за нормално функционисање, рад, и нова улагања у ту фудбалску школу... А од онога што претекне могао би да се плати и неки бољи играч! Али све то не вреди без правих тренера за рад са младима, а бојим се да немамо таквих у Звезди, можда једног...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: