Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
По Журналу Лека потписао за Расинг, помиње се сума око 3 милке...Ако је тачно мислим да је то један од најбољих послова у задњих пар година, имајући у виду да је дошао за сићу из Земуна, а и то да није незаменљив у нашем тиму, и да је пред крај сезоне упао у опасну летаргију. Е сад остаје питање који проценат иде Земуну, и да ли се неки менаџер и колико уградио у све то?
Уколико је то истина, заиста се ради о сјајном послу. Оно што мене ту пак брине јесте Расинг, који мислим да још није отплатио Жигића до краја.
[Image: 35c0qqq.gif]
"Постоје чврсте гаранције Шпанаца да ће новац бити уплаћен одмах"  ??? Није ваљда да нема другог избора него да им верујемо...
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(06-06-2010, 09:59 AM)Микеланђело link Wrote:Уколико је то истина, заиста се ради о сјајном послу. Оно што мене ту пак брине јесте Расинг, који мислим да још није отплатио Жигића до краја.

ако је веровати медијима наш клуб је тражио 5 милиона,међутим нашли су се око 3 милиона+да се што пре уплати и преостали део дуговања за Жигића.
Е сад ако је све то тачно и ако заиста Расинг уплати новац и не зајебава ко за Жигића онда је заиста ова продаја пун погодак.
Прича се и да је и за Нинкова 90% решено као 2.5 милиона што је исто добра продаја по мени...Пазите Нинков јесте био један од бољих играча али једноставно за њега се прича 3 прелазна рока да одлази,стагнира не напредује и једноставно не мислим да ће његов одлазак начинити велики губитак....У сваком случају 5.5 милиона+ гаранције за паре од Жигића+ се прича да Богдановић иде помиње се милион евра,по мени екстра ће испасти ако тако на крају све и буде.
Ма може за Гуму Богдановића милка сасвим опуштено, ако не и нешто да претекне...Задњи везни је данас веома тражена роба, притом је јак као бик, а ову сезону је сасвим пристојно изгурао, давао голове, асистирао...може један сасвим пристојан двд о њему да се направи и да га увалимо нашим традиционалним муштеријама Инчону... ;D Такође слажем се са Скримом око Паје, и да је то реална цифра, ваљда ће Андерлехт или ко већ да конкретизује интересовања... Што је најбоље за Нинкова већ имамо спремну замену, Микића, за кога имам осећај да ће да експлодира наредне сезоне, пазите шта вам кажем Wink
У вези Лекића, зна ли неко, али проверено, не оно чуо сам од ортака чији је стриц пријатељ са Пером  ;D, да ли већи део пара иде Звезди или је опет нека мутљавина, где менаџер поседује 50 % уговора?
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Ја колико знам од како је Лукић дошао склапани су такви уговори(барем што се већине играча тиче) да ми добијемо играча за много мање пара него што тај играч вреди али зато је већи проценат тог клуба(менаџера) код даље продаје. Из разлога што нисмо имали пара да би купили играче по пуној цени.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
u slucaju lekica,znam da veci deo procenta ide u zemnu tj menadjerima tamo da ih ne imenujemo!e sad neki kazu 50 % neki 70%,bem li ga,tako da nama od tih 3 milke ne ide sve

АДМИНИСТРАЦИЈА: Пиши ћирилицом!
Ех кад нису имали да плате играча из треће лиге  :-\И опет много мали проценат од продаје иде клубу ,опет све исто  Sad
сморио сам се сад Smile тај Лекић није доведен за веће паре од 100.000 е сигуран сам,ако се и тог новца није било те је морало шке плус 50% од следеће продаје онда јебига.

Forum Jump:

Users browsing this thread: