06-04-2010, 06:31 AM
Брате, ако ти не знаш ништа и ако га ниси гледао тешко да је и неко од нас.

ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
|
06-04-2010, 06:31 AM
Брате, ако ти не знаш ништа и ако га ниси гледао тешко да је и неко од нас.
![]()
06-04-2010, 06:39 AM
(This post was last modified: 06-04-2010, 06:41 AM by Red Star Forever.)
Кад већ иде прича о Вешовићу, ево га текст из Вијести, који је пренео и у92:
Црногорски бисер спреман за Звезду Један од најперспективнијих црногорских фудбалера Марко Вешовић прелази из Будућности у Црвену звезду са којом има потписан предуговор. "Презадовољан сам и пресрећан. Познато је да су сви црногорски фудбалери који су заиграли у Звезди направили врхунске каријере, да им је то била одскочна даска за европске клубове. Надам се да ћу и ја кренути тим путем", рекао је 18-годишњи нападач, који је за најперспективнијег фудбалера Црне Горе изабран 2008. и 2009. године. После припрема у Анталији у фебруару, Вешовића више није било у саставу Будућности, јер је сматрао да ће у црвено-белом дресу имати бољу прилику за напредак, па није продужио уговор са Подгоричанима. "Будућност ми је матични клуб, где сам порастао и начинио прве фудбалске кораке. Криво ми је што се све то издешавало, али то је фудбал, то је професионализам, једноставно не превладавају емоције него жеља за даљим напретком, за бржим фудбалским развојем. Будућност ћу увек носити у срцу и “варваре”, најбоље навијаче", каже Вешовић. Колико је озбиљно схватио прилику да се покаже у Црвеној звезди, довољно говори и то што се Марко данима припрема са професором Владимиром Крунићем, тако да 14. јуна на прозивку у београдски клуб стиже спреман. "Свестан сам да је тамо професионализам на већем нивоу, да је конкуренција изузетна. Знам да морам да мењам навике, да се привикавам на тај “суви” професионализам, па сам протекли месец свакодневно паклено радио са Владом Крунићем, којем се посебно захваљујем на уложеном труду. Бићу потпуно спреман, као да ћу одмах да играм првенство а не да идем на припреме. На припремама ћу додатно подићи ниво форме, тако да немам чега да се плашим. Надам се да ћу се наметнути на прави начин", рекао је Вешовић. Све је то ок, али варвари најбољи навијачи ??? Где? А да у Црној Гори, и то ако се изузму ЦГ Делије ![]() Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-04-2010, 09:32 AM
Ма класичне фудбалерске изјаве, само кад наши то изговоре чини се да се баш разумеју у тифо сцену ;D
Него данас сам у Спорту прочитао да у клубу више не рачунају на Обрића, Васиљевића и Срећковића за ову двојицу првих логичан потез, ал' што Срећка кад је познато да смо танки са левоногим играчима :-\ Такође рекоше да ће менаџери Расинга после преговора око оног гробљанског репрезентативца, свратити до Маракане јер се наводно интересују за Лекића.
06-04-2010, 01:01 PM
(06-04-2010, 06:31 AM)Пијанац link Wrote:Брате, ако ти не знаш ништа и ако га ниси гледао тешко да је и неко од нас. Гдје ћу га ја гледати..Или мислиш да сам из Црне Горе (РС) или зато што пуно паметујем у последње вријеме овдје ![]()
06-04-2010, 03:51 PM
Уби ти мене ал' сам ја био убеђен да си из Подгорице. То јест био сам убеђен да си ти ћирилични наследник некадашњег надимка ''nesho_pg''. Теби се извињавам, а ми да наставимо са темом...
06-04-2010, 07:13 PM
Ја сам га гледао при задњој посети доле...играли су у Никшићу,са Сутјеском,али играо је кратко,па нисам могао стећи неки шири утисак о момку,али сам о њему чуо све најбоље,причало се да Будућност никада није имала талентованијег фудбалера у историји...Иначе,Подгоричани имају сјајну омладинску школу и тих момака ће,уколико остану на окупу,морати да се припазе убудуће на Балкану и шире.Ове године су доминантно освојили дуплу круну.Момци чине и окосницу омладинске селекције,која је на првом месту у квалификационој групи за одлазак на ЕП 2011.Кадети Будућности су освојили Куп,а у лиги су били други.Иначе,у омладинском тиму игра и Стефан Мугоша,ове сезоне стрелац 49 голова(38 лига,11 куп)!!!. 8) Презиме ме некако наводи на једног нашег играча....
![]()
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
06-04-2010, 07:58 PM
Што се Вешовића тиче ја сам чуо од људи који су га гледали да је јако добар играч већ сад а наравно велики таленат. Е сад он је у својих 17 година имао сукобе са управом,тренером па је на крају последњих 6 месеци није ни играо јер је одбио да потпише уговор,но можда не мора да значи али ето ем је црногорац ем то,плашим се само да не добијемо новог Бурзу,од излазака,бунтовности,непоштовања надређених па и до лењости,али опет то је онако ипак је црногорац ;D надам се углавном да неће бити ничег таквог...
06-05-2010, 02:20 AM
И Савићевића је мрзело да тренира али мајстор је мајстор
![]() ![]()
06-05-2010, 07:15 AM
(06-04-2010, 07:58 PM)Skrimo link Wrote:плашим се само да не добијемо новог Бурзу,од излазака,бунтовности,непоштовања надређених па и до лењости,али опет то је онако ипак је црногорац ;D надам се углавном да неће бити ничег таквог... То је управо и мени пало на памет. Тотално су ми помешана осећања у вези играча који са тог поднебља долазе у Звезду. Нисам исто тако сигуран да су сви црногорци који су заиграли у Звезди направили врхунске каријере али то је сада већ нека друга прича. (06-05-2010, 02:20 AM)Darko link Wrote:И Савићевића је мрзело да тренира али мајстор је мајстор Јесте, мрзело је и Генија да тренира али поредити њега са осталим играчима из Црне Горе и то нарочито оних који су у скорије време играли у Звезди је тотално претенциозно у овом моменту. |
« Next Oldest | Next Newest »
|